Tema: Koks yra pats siurpiausias filmas?
Noreciau issiaiskinti koks yra pats siurpiausias filmas koki kada nors esate mate, kad galeciau issirinkti geru siaubeku ir juos paziuret... parasykit... juk nedaug laiko teuztruksit
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Koks yra pats siurpiausias filmas?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Noreciau issiaiskinti koks yra pats siurpiausias filmas koki kada nors esate mate, kad galeciau issirinkti geru siaubeku ir juos paziuret... parasykit... juk nedaug laiko teuztruksit
man asmeniskai tai labai siurpus pasirode "Pagieza"
O man skambutis...
labai yra daug filmu kuriose rode kad po 7 dienu turi mirti tai visi man jie baisus o kai dar paskambina kai sita filma ziuri tai dar baisiau pasidaro
labai yra daug filmu kuriose rode kad po 7 dienu turi mirti tai visi man jie baisus o kai dar paskambina kai sita filma ziuri tai dar baisiau pasidaro
Jo net siurpuliai per kuna eina...
man tai labai patiko "dantuku feja" tikrai labai geras siaubekas
Danguole cia tai tikrai poto nezinai kur detis
Mintautas is pavadynimo pasakyciau kad tai vaiku filmas
apie ka jis?
Mintautas is pavadynimo pasakyciau kad tai vaiku filmas
apie ka jis?
nu as nu cia tikrai filmas nea vaikam manau jei jie ji pazietu tai praeitu noras iskritusius dantis po pagalve deti
Oldboy
pagieza
man tai nebuvo per daug baisiu.visi vidutiniski arba nieko verti. . . pagieza tai buvau atsisiuntus tik kompe ziuret, pirmos penkios minutes ir viskas aisku- ne siaubekas, o skerdynes. man per slykstu buvo, nu ne baisu.;/
ka jus hebra suprantat pat baisiausias filmukas yra teletabe
ka jus hebra suprantat pat baisiausias filmukas yra teletabe
man tas ju siurblys visada atrode itartinas.:V
pagieza
seip man visada patiko "Final Destination" :V visos trys dalis bet ir ne is paciu geriausiu....:-}
man tai nebuvo per daug baisiu.visi vidutiniski arba nieko verti. . . pagieza tai buvau atsisiuntus tik kompe ziuret, pirmos penkios minutes ir viskas aisku- ne siaubekas, o skerdynes. man per slykstu buvo, nu ne baisu.;/
sutinku labai daug "siaubiaku" yra slikstus o ne baisi arba kai maskes uzsideda tai juokinga o ne baisu
as tai kaip tik nerealiai zvengiau sitose vietose kai ziurejau skambuti. turbut del to kad pries tai pati paisiausia filma 3 ziurejes buvau xDDD
Deimantė, 14 parašė:man tai nebuvo per daug baisiu.visi vidutiniski arba nieko verti. . . pagieza tai buvau atsisiuntus tik kompe ziuret, pirmos penkios minutes ir viskas aisku- ne siaubekas, o skerdynes. man per slykstu buvo, nu ne baisu.;/
sutinku labai daug "siaubiaku" yra slikstus o ne baisi arba kai maskes uzsideda tai juokinga o ne baisu
is daugelio siaubeku galima prisizvengt.man vasko namai buvo jega, kai paris hilton galva tokiu dideliu kuolu persmeigta buvo.xD
neziurejau bet noreciau si filma paziureti tikriausiai prisijuokti ten galima :?
neziurejau bet noreciau si filma paziureti tikriausiai prisijuokti ten galima :?
zmones netikrais veidais, kruvos lavonu ir siaip neaiskiu atlieku,nukerpamas pirstas, daug zviegesio ir visi vaidina issigandusius. aa, va dar zmoniu imitacijos is vazko ir vaskinis namas.dar kraupios gaudynes ir daug vietu, kur kas nors sako bu, ir visi issigasta.
sita filma ziuret tikrai galima.nors drauge sake, kad kosmarus savaite sapnavo. idomu apie ka. gal apie paris hilton besilaizancia su kazkokiu neaiskiu bachuru?..:D)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Koks yra pats siurpiausias filmas?