1

Topic: išgalvotos juokingos istorijos

prakaidrinkim savo gyvenymą išgalvotom istorijom, nes kaip sako juokas prailgina mūsų gyvenimą wink

Miela mama...

Gegužės 2
Pas mane viskas gerai. Kaip ir rašiau tau, dirbu statybose. Darbas sunkus, bet užtat draugų brigadoje susiradau. Žaidėm žaidimą "Kas užneš daugiau plytų į 12 aukštą". Aš laimėjau. Net 6 kartus. Visiems buvo linksma, juokėsi... Malonu, kai kito pergale džiaugiamasi. Tik brigadininkas nesijuokė. Snūstelėjęs buvo laiptinėj. Tikiuosi nesupyko dėl tos plytos, iškritusios mano 5-jame pergalingame maratone. Jis su šalmu buvo...

Gegužės 3
Atėjau į darbą, brigadininkas vis dar snaudė. Kai pabandžiau pažadinti, jis isteriškai pradėjo čiupinėtis ir šaukti "Kur mano rankinukas?". Pasirodo prieblandoj žvilgančią plikę ir šalmą lengva supainioti. Po pietų mano brigados draugai kalbėjo apie tai, kad net kiečiausias vyras negalėtų pabraidyti porą valandų po dar skysto cemento pamatų formas. Aš juk šauniausias brigadoj vakar buvau. Pabraidžiau. Nakvoti stovint statybose labai nepatogu, bet dėl gero įvaizdžio, ko nepadarysi.

Gegužės 4
Ryte brigadininkas nepyko, nes vis dar ieškojo savo rankinuko... Kitos brigados darbininkas, kuris smulkino sustingusį betoną prie mano kojų su pneumatiniu kūju, buvo labai kažkuo juokingas, nes iki pietų visi darbininkai rodė į jį dirbantį prie manęs ir juokėsi. Man irgi buvo smagu. Aš juk brigadoj
šauniausias.

Gegužės 5
Su brigados draugais sukirtom, kad aš neįmesiu plytos į ketvirto aukšto lango ertmę. Bent jau poros plytų tai tikrai ne... O aš kaime, pameni, mama, mėšlą be šakių kroviau į vežimą. Tai va, draugai pralaimėjo... Pirmi trečiosios apdailos brigados darbininkai iš ketvirto aukšto pradėjo leistis po kokių 5 minučių. Tokie vaikinai įmitę, šustri.... Pabudau jau po pietų nuo klausimo "Ar nematei mano rankinuko?...." Sunku rinkti išbelstus dantis sulaužytom rankom...

Gegužės 29
Grįžau į darbą. Visi džiaugiasi, juokiasi... Pas mus naujas brigadininkas. Geras toks vaikinas, su manim bendrauja, skolinasi iš manęs kokius daiktus: šalmą, darbinius batus, tavo siūtą kombinezoną su užtrauktuku užpakaly ir vatinukę, kurią dėdė iš Bangladešo atvežė (nu su tais užjūrio vabaliukais, nuo kurių pusė kaimo kasėsi du mėnesius)...Daba, kai aš ne tiek apsirengęs, brigados draugai mane dviračiu vadina. Todėl, kad greitas turbūt.

Birželio 1
Mano gimtadienį šventėme labai linksmai. Po greito gėrimo varžybų, kurias aš laimėjau, mūsų vienas brigados draugas prisipažino, kad iki šiol šlapinasi lovoje. Aš sujaudintas tokio atvirumo, irgi prisipažinau, kad, kai mamos nebūdavo namie (atleisk man, mama) aš nešiodavau tavo sukneles. Visi tylėjo. O, kai pasakiau, kad kai tu būdavai namie, nešiodavau tėčio sukneles, visi pradėjo dar labiau tylėti. Tada nutariau draugus pradžiuginti istorija, kaip mūsų kolūkyje kompiuterinis chuliganas vardu Kakeris per kompiuterizuotą melžimo aparatą karves apkrėtė snukių, ragų, kanopų, nagų ir blakstienų virusu. Nuo to laiko, mane gerbia visi labiau. Bet kažkodėl brigadininkas jau nebesiskolina kombinezono su užtrauktuku užpakaly.

Birželio 2
Iš ryto trečioji apdailos brigada (na, kuriems aš porą plytų švystelėjau) užpuolė mane. Ryškiai supainiojo su vaikinu, kurio vardas... Gintaras, Pintaras, Gydaras... Nepamenu, kaip pavadino. Mano brigados draugas juokėsi. Keista, pamaniau. Paskiau, kad jis ekscentriškas. Jis pasakė, kad veltui aš jį egzotišku apvardžiavau... Pasakė po to, kai davė koja per kepenis, po to, kai sugurino nosį su cemento lopetėle... Po to, kai su armatūra prasinešė man per kojas. Buvo skauda... Kai pabudau jau buvo po pietų. Po pietų, nes mano bucerbrodzikus jau kažkas suvalgė. Negaila, juk žandikaulis ne kaip judėjo.

Birželio 3
Kažkas matė statybose mūsų buvusį brigadininką, išsidažiusį veidą Naujosios Zelandijos tradicinėm karo spalvom. Niekas netiki. O aš norėčiau jį sutikti ir atsiprašyti, kad su ta plyta taip ant galvos. Bet atsiprašiau aš brigados draugo, kuris įsižeidė vakar dėl to, kad jį egzotišku pavadinau. Atsiprašiau po to, kai jo klešnė netyčia užkabino mano vamzdžių lenkimo aparatas. Kažką jam ten sugadinau kišenėj. Daug visko... Draugai iš brigados minėjo Mažąjį generolą, stačią, šipseliuką, kapšelį... Sakė, kad tai jam sumalė. Aš pažadėjau draugui, kad jam visus tuos kapšelius ir stačius nupirksiu iš kitos algos. Bet rodos jis manęs neklausė. Jo judesiai ir skleidžiami garsai labiau panašėjo į japonų kabuki teatrą. Iškart pradėjau gerbti labiau žmogų, už toki polinkį į meną.

Birželio 4
Meno gerbėjas į darbą neatėjo. Niekur nerandu savo vamzdžių lenkimo aparato. Visi į mane keistai žiūri. Matyt, labai pasikeičiau po to, kai vakar spuogus ant kaktos išsispaudžiau. Nutariau pradžiuginti kuom nors draugus. Per pietus pabandžiau plyta numušti skrendantį balandį. Laaabai aukštai užmečiau. Numušiau, bet ne balandį. Pas mus į miestą kaimyninės respublikos premjeras skrido. Su malūnsparniu. Brigadininkas barė. Užtat kariškiai gyrė. Pasakė, kad vis tiek kaimyninėj respublikoj premjero reitingas ne koks buvo. Pasiūlė karjerą karinės priešlėktuvinės gynybos sferoje. Atsisakiau. Kaip aš mesiu brigadą, kai jie mane taip šiltai priėmė. O brigada padėkojo. Nes malūnsparnis nutūpė...ee..nusileido čia pat ir nereikės atskiro laužo kurti stogo smalai tirpdyti. Kaimyninės šalies premjero taip ir nerado...

Birželio 13
Gerai gyvenu čia. Beje, mūsų statybas aplankė užsienio delegacija su labai keistu sąstatu: kažkoks Naujazelandietis čiabuvis, kuris ieško mūsų buvusio brigadininko rankinuko, japonų aktorius (taip panašus į mano buvusį bendradarbį... Ech... Nostalgija čia turbūt) ir kažkoks keistas vyriškis su kostiumu, kuris pamatęs malūnsparnio nuolaužas, kažkaip keistai juokėsi, iki ašarų...

Tai va, mama, man nenuobodu...

2

Re: išgalvotos juokingos istorijos

geras ;D tokiu istoriju gali ir daugiau buti;)

3

neiveikiau- daug raidziu

4

Primename Lietuvos Respublikos vidaus reikalu ministerijos Policijos
>> departamento priimtus Keliu eismo taisykliu istatymo papildymus,
>> kuriais siekiama itvirtinti nuosirdu ir sklandu keliu policijos ir
>> vairuotoju bendradarbiavima.
>>
>> Keliu eismo taisykliu istatymo
>>
>>   PAPILDYMAS
>>
>>   Nr. 1-5568
>>
>>   2002-11-15
>>
>>   Vilnius
>>
>>   Keliu eismo taisykles isakau papildyti punktu 52.13
>> "Bendravimo su policijos pareigunais taisykles":
>>
>>  52.13.1. Vairuotojas, pastebejes automobili su ijungtais melynos spalvos
>> svytureliais, privalo sustoti desineje kelio puseje, islipti is
>> automobilio, atsigulti ant asfalto istieses desine ranka su ne mazesniu
>> kaip 20 Lt vertes banknotu ir kartoti: "Kaltas, daugiau taip
>> nebedarysiu". Pakelti galva galima tik policijos automobiliui nuvaziavus.
>>
>>  52.13.2. Jei policijos pareigunai vairuotojo nestabdo, jis pats privalo
>> sustoti ir pasidometi, kas atsitiko, kad jo nestabdo.
>>
>>  52.13.3. Vairuotojas automobilyje privalo tureti karstos kavos,keleta
>> sumustiniu ir silta policininko apranga (susalusiam darbo vietoje
>> pareigunui
>> aprengti).
>>
>>  52.13.4. Visus keliu policininku priekaistus del keliu eismo taisykliu
>> pazeidimu vairuotojai isklauso klupedami.
>>
>>  52.13.5. Vairuotojas negali keliu eismo taisykliu zinoti geriau negu
>> keliu policininkas.
>>
>>  52.13.6. Jei keliu policininkas nenustato keliu eismo taisykliu
>> pazeidima, vairuotojas privalo nedelsdamas issiimti is automobilio
>> bagazines ne mazesni kaip 250 g talpos degtines buteliuka ir isgerti.
>>
>>  52.13.7. Vezdamas pinigus keliu policijai vairuotojas negali vaziuoti
>> mazesniu kaip 80 km/val. grei ciu.
>>
>>  52.13.8. Grieztai draudziama trukdyti policininkui, skaiciuojanciam
>> pinigus.
>>
>>  52.13.9. Policininkams perduodami pinigai turi buti sudeti i tiek voku,
>> kiek tuo metu yra policininku.
>>
>>  52.13.10. Vairuotojas, pazeides keliu eismo taisykliu reikalavimus,
>> gali buti atleidziamas nuo atsakomybes, jei pats atveda 3 ir daugiau
>> eismo taisykliu pazeideju.
>>
>>  Pataisa isigalioja nuo 2006-10-01

5

kai daug prirasyta tingiu skaityti big_smile

6

xe xe xe big_smile gerules ;D

7

Galėtų būti ir trumpesnės istorijos..nes kai skaitai akis pradeda skaudeti.. :-[

8

Evelina, 17 wrote:

geras ;D tokiu istoriju gali ir daugiau buti;)

Pritariu, :-D

9

> > Skelbimas pažinčių laikraštyje:
> >
> > 25 m., su aukštuoju, ieškau isšilavinusio jaunuolio, besigaudančio mene,
> > Kanto ir Nyčės filosofijoje, nesutinkančio su Darvino teorija ir
žinancio
> > Einšteino teorijos klaidas. Parašyk man, o tai labai jau dulkintis
noriu.

10

KATINO DIENORAŠTIS

Privariau po foteliu. Ech, geras!
Nuobodžiauju. Prisiminiau audringą jaunystę. Tupėjau kadais antstalo, kapojau letena kondensuotą pieną iš skarbos. Atėjo ANIE ir kaip pradės rėkt.Aš gi ne dundukas, suvariau leteną kiek tilpo į skarbą ir ant trijų likusių - marš už šaldytuvo. ANIE baubė dar tris dienas. labai didžiavausi savimi.
Šian aš tingiu. Tingiu myžt. Ėsti - daugiau nebegaliu. Tyliai tupiu,snūduriuoju. ANIE nervyjasi, dairosi pakampėm, dreba ir laukia zapadlo.
Nu bet kokie nepatogūs ANŲ dubenėliai. Bandžiau sutaršyt mėsos gabalą - ale kol letena neužkabinau, nė velnio nepavyko. Nu paimtų normalius dubenėlius ir ėstų ant grindų. Iššššgamosssss.
Primyžau po foteliu. Ech, geras!
Nuo pat ryto atlikau namų inspekciją. Paklydau antklodėje. Vos išsikapsčiau. Išgamos dvikojės. Pritempia pilnus namus visokio šlamšto - o man kankinkis. Brandinu keršto planą.
Sugalvojau. Įgyvendinau. Prisirijau kažkokio mėšlo nuo stalo -uogienės gal, - įlindau į spintą ir ilgai, su pasimėgavimu vėmiau ant ką tik išskalbtų, bet dar nelygintų skalbinių. Daba ANA cyps, kol nepereis įultragarsą.
Atspėjau. ANA cypė taip, kad visam bute lemputės sutrukinėjo. Bet ėst davė.
ANA naują madą sugalvojo. Duoda man ėsti tik po pusę pakelio. O tai,"oi, katinėli, tu viso nesuvalgai, turbūt ne alkanas." Prietranka!Aš ne nesuvalgau, o pasilieku ant paskui! Ji juk ne kas penkias minutes man ką į dubenėli įmeta. Anie gi suverčia visai dienai - ir viskas! O ėsti norisi. vat ir tenka pasilikti, tipo, atsargai. Nemyšiu, bo po foteliu nieko neliks. Varau išrausiu smėliuką, naudos šian iš jo vis tiek jokios.
Primyžau po foteliu. Čia tai ge-ras!
Ryte buvau nepakartojamas. ANA išeina į koridoriu - o aš jai į rankinę krapiju. Tipo, myžu, aha. ANA taip kvykė, kad visos varnos sereikiškių parke nuo šakų nukrintaliojo. Nu, aš po sofa - šmykšt. Ilgai žvengiau. Aš gi nemyžau, tik šiaip pagąsdinau. Išsidūrė, išsidūrė.
Vakarienės metu ANAM kandžiojau apatinę leteną. Stipriai kandžiojau pliką apatinę leteną. Nulis emocijų. Pradėjau kandžioti, o po to daryt šitaip "Buueeee! - nu, tipo, vemiu aš nuo jo. ANAS kaip užbaubs!Nunešiau skudurus po vonia. Žvengiu. Teks patupėti po vonia, kol ANAS nueis miegot.
Tupėjau po vonia. Palaukiau, kol anie išeis. Primyžau po foteliu.Primyžau po toršeru. Primyžau po antru foteliu. Geras!
Basčiausiu po namus ieškodamas daiktų, prie kurių iki šiol nebuvau prikišęs letenų. Neradau nė vieno. Jaučiu nerimą.
Prie mano dėžutės tulike yra kilimėlis. Anie jį patiesė, kad gražu būtų, aga. Iš tikrųjų tai jį labai patogu apvaryt. Arba apdrabstyt smėliuku. Moksliškai tariant, pragaro mašinai vardu "dulkių siurblys"darbelio geram pusvalandžiui. O jei sumyžti taip, kaip tik aš moku,tai kilimėlio plovimui ir džiovinimui išeitų savaitė. Anie po kurio laiko susiprotėjo, kad kilimėlis jiems hemorojų varo, o ne grožiui tarnauja. Ir nustojo jį kloti prie mano dėžutės. Ale antra vertus, anie buki kaip bato aulas.Jiems nė į galvą, kad toks pats kilimėlis guli vonioj! Visą apdorojau. Pilnai. Tai yra, visiškai.Ana taip kaukė, kad gretimam name tarakonams ausų būgneliai susproginėjo. Tuoj puolė skambinti Anam: "Oi, katinėlis, taip pridirbo, taip...." O man tai kas? man gerai, tupiu po vonia , manęs iš ten netik kad ranka, nauja šluota neiškrapštysi.
Išstypinau iš po vonios. Primyžau po foteliu. Geras!
Buvau nepakartojamas. Iš ryto žadinau Anuos. Jie, niekšai, nesikėlė.Šokinėjau kaip jaunas antilopas, trypiau kaip bizonų kaimenė,riaumojau, kaip sužeista pantera. Kad nors ką.Nu bent ausim krusteltų. Pamėginau leist priešmirtinius garsus -drūnyja, niekšai. Kandžiojau apatines letenas - jokios reakcijos. Bet gi aš gudrutis, aga. Palindau po kaldra ir šalta šlapia norim Anai įpilvą - čmok! Atgijo kaip miela. Vat tik ko kaukia - neaišku.
Primyžau po foteliu. Geras, aga.
Vakar parėjo Anas. Užėjo į virtuvę. Aš jam baubiu: "Ėst duok", jis man "dar turi dubenėlyje". Aš jam vėl: "Čia mažai, ėst duok!", jis man atgal "Dar turi". Skupirdiajus. Iškart viršgarsiniu nuvariau myžti šalia dėžutės. Bet Anas kažkaip savo pelės smegenais susiprotėjo, ką ketinu daryti.Ir užmetė akį į tuliką kaip tik tuo metu, kai pusė grindų jau buvo užtvindyta,o kita pusė kaip tik buvo tvindymo procese. Pamėginau nešt kudašių.Tiesa sakant, gan sėkmingai. Išskyrus pindiulį, kurį Anas spėjo įsegti man pavymui. Skridau trumpai, bet nemaloniai. Visą naktį kaupiau pyktį ir visa kita. Na, palauk. Išeisi tu į darbą.
Ana, višta, penktadienį pasiėmė AUTĄ ir pasiplovė kažkur trim dienom. Nėr kaip rašyti. Detalės paskui. Kol kas trumpa trijų dienų ataskaita:Primyžau po foteliu. Geras!Primyžau po foteliu. Ech, ge-ras!Primyžau po foteliu. Nusišauk!
Penktadienį nuo pat ryto mokiau ANĄ vaikščiot keturiom, kaip visi padorūs katinai. Palindau po išskleista sofa ir ėmiau dainuot kiek gerklė neša. Išžviegiau "Du gaidelius", "Alyvas" ir "What happened to your love". ANA blaškėsi aplink sofą keturpėsčia ir vapėjo: "Oi,katinėli, ko taip įsimiauksėjai?" Kiek besistengiau, vis tiek kreivai vaikšto, šikną vyzgina ir galvos kailiu grindis šluoja. Tikra nevėkšla. Ale bent ėst davė.
O vakar ANA parvilko silkės. Šiaip jau aš žuvies nelabai, bandė man ANIE visokių lašišų-erškėtų pakišti - mėšlų mėšlas, žodžiu. Bet daba kažkaip ėmiau ir užsimaniau. Karktelėjau ANAI - mikliai man du gerus šmotus atvanojo. Surijau vienu prisėdimu. O ji, parazitė, pasirodo,sūdyta. Užgėriau kas pirmiausia po snukiu pasimaišė - pienu. Bezdėjau taip, kad boksininkui iš trečio aukšto iš pavydo šiknos gumelė persprogo.
Vakar pasižymėjau. Ilgai ir kruopščiau sumyžinėjau visą smėliuką dėžutėje, kol jis nepavirto smirdžia lipnia bala. pasislėpiau už tualeto durų, tykojau. ANAS įėjo į tualetą, o aš per dėžutės kraštą letenom -opssss! Ir visa košė jam ant kelnių. Tikras šūdasvydis. ANAS cypė falcetu, išbalo ir drebėjo. O man kas? Aš po vonia tupėjau ir krykštavau.
Sugalvojau, aga. Už gerą elgesį man reikia išskirti premiją - plius tris pakelius maistelio per dieną. Nes penkių šiaip mažoka. Dabar beliko tiems pusgalviams išaiškinti visus šio sandėrio privalumus.
Primyžau po foteliu. Geras!
Vakar vakare ANA parsivilko namo - ir puolė mane tąsyt: "Oj,katinėli, kaip tavęs pasiilgau, kaip tu gyveni, ar gražiai elgiesi?" Aš murkiau ir glaustinėjausi, kol ji nenuėjo į tuliką. Vos tik ji ten - aš po sofa, aga. Aišku, kvykė. O po to ji viršutines letenas kažkokiu kremu terliojosi. Indelis buvo atidarytas - nu aš ir lyžtelėjau. Pasirodė skanu,sualaviju ir kitais džiaugsmais. Prisirijau tiek, kad visą naktį žagsėjau.ANA plaikstėsi aplink, rovėsi kailį nuo makaulės ir vapėjo: "Ach, mano katinėlis apsinuodijo!" Ryte po to kosmetinio šūdo sėdau kakoti - gerai nuėjo,minkštai. Daba žinosiu, kuo Friskies užkąsti.
Ryte ANO reikalavau ėst. Jis, reiškia, man ėdalą krauna ir taip paniekinamai: "Ech tu, vargšas giminaiti ....!" Įsižeidžiau.
Privariau po foteliu. Geras!
Vykdžiau archeologinius kasinėjimus dėžutėje. Kontrolinių mėginių ėmimai, kultūrinių sluoksnių atidengimas, iškasenų-šukių-šiukšlių ekspertizė.Pusdienį prasidulkinau, nieko įdomaus neradau. Net nuotaika dingo. O dar ANIE likusią dienos dalį baubė: "Bliamba, @!#$, ko vėl visą tuliką apmyžai-apšikai-apkasei? Ir dar šepetėlį sudirbai, galvijau!"Beširdžiai, bejausmiai išgamos.
ANAS vakar atitempė ėdalo, iškart tris pakelius davė. Aš juos vienu ypu gurkt! Ne tai, kad suėdžiau, tiesiog įsiurbiau vienu mauku. ANAS dar bandė ėsti kukurūzus - pusę stiklainio atmušiau nuo jo teisingame mūšyje. Po to baisiai baubėm. O ANA, višta, rankeles taip nuolankiai sudėjo ir kad duos aikčiot: "Ach, katinėlis mums ačiū sako!"Besmegenė neraliuota. Aš gi aiškiu tekstu rėkiu: darrrr [censored] duokit ! Nedavė. O išplautą kilimėlį jie veltui tualete patiesė, oi veltui.
Primyžau ant kilimėlio. Geras!

11

ĮVARŪS FAKTAI

Jei be perstojo rėktum 8 metus, 7 mėnesius ir 6 dienas, tai pagamintum pakankamai energijos užvirinti vandeni vienam kavos puodeliui.
(Kazin ar verta bandyti)

Žmogaus širdies spaudimas toks didelis, kad gali ištaškyti kraują dešimties metru spinduliu.
(!!!)

Kiaules orgazmas trunka 30 minučių!
(Kitam gyvenime noriu būti kiaule...)

Tarakonas be galvos gali išgyventi 9 dienas, o po to nudvėsti nuo alkio.
(Žiauru! Aš vis dar galvoju apie kiaulę..)

Jei valanda daužysi galva i siena, galima sudeginti 150 kalorijų.
(Nebandykit to namuose... Na, galbūt darbe)

Blusa gali nušokti atstumą, 350 kartu viršijantį jos kūno ilgi. Tai tas pats, jei žmogus peršoktų futbolo stadioną.
(30 minučių blin.. Nu ir pasisekė kiaulei.. )

Šamai turi daugiau nei 27 000 skonio receptorių.
( Nu ir kas ten taip skanu dugne???)

Kai kurie liūtai baigia daugiau nei 50 kartu i diena.
(Vis tiek kitam gyvenime noriu būt kiaule... Kokybė aukščiau kiekybes..)

Drugeliu skonio receptoriai išdėstyti ant kojų.
(Kai kas, kas mane visada domino)

Pats stipriausias raumuo kūne - liežuvis!
(Hmmm...)

Dešiniarankiai gyvena devynis metus ilgiau nei kairiarankiai.
(O jei vienodai įvaldęs abi rankas?)

Drambliai - vieninteliai gyvūnai, kurie nemoka šokinėti.
(Na ir ačiū Dievui)

Katės sysiukas šviečia po ultravioletine šviesa.
(Įdomu, kam užmokėjo, kad tai išsiaiškintų)

Stručio akis yra didesnė už jo smegenis.
(Pff.. O aš kelis tokius žmones pažystu)

Jūrų žvaigždė neturi smegenų.
(Ir tokius žmones pažystu)

Baltieji lokiai - kairiarankiai.
(Jei persiorientuotų - ilgiau gyventų)

Žmones ir delfinai yra vieninteles gyvūnų rūšys, kurios užsiima seksu vien dėl malonumo.
(Blin, o kaip su kiaulėm??????!!!)
;D

12

MOTERIS UŽ VAIRO ;D
Pirma savaite  uz  vairo.

Siandien pirma  karta  pati viena vairavau -  sokas. Kreipimusi  i  mane statistika:
    1) kale  - 15 kartu.
    2) ****  - 27 kartai.
    3) aaaa, boba..... - visi like  sutikti kelyje.
     O dar nuo mano neisgirstu  fluidu  susilankste  bamperis (nenoriu galvoti, kad tai atsitiko parkavimosi metu). As  svetima - visi vazineja ne pagal tas taisykles, kurias as  islaikiau 10-ciai balu  vairavimo mokykloje. Kur jas galima surasti,  sitas naujas taisykles? Ir kodel Keliu  eismo policijoje egzaminuoja pagal pasenusias taisykles, is  kur as  galiu  zinoti, kad jau seniai yra leista sukti i desine  is  kaires krastines eismo juostos?!!!
    Prazliumbiau visa  nakti .

Antra savaite  uz  vairo.

Viskas, as  pasiduodu!!! Na niekaip negaliu suprasti nauju  taisykliu  logikos - KODEL???!!! Kodel, jei as  vaziuoju 50 km/h greiciu, mane stabdo policija ir tikrina, ar as  netycia neapsirukiusi? Kodel, jei nera posukio i desine , visi ten suka su komentarais " issiketojo, matai, sukti trukdo, **** !"?! Vakar 2 valandas niekaip negalejau isvaziuoti is   Zirmunu   ziedo, maniau, isprotesiu! Aciu  supratingam mentui: kai as  pro ji  pravazinejau jau gal koki  15-ta  karta , jis  eme   itarineti kazka  negero ir paaiskino, kaip isvaziuoti is sito prakeikto labirinto.  Isvaziavimo is   ziedo autorius arba  sizofrenikas, arba narkomanas - gal jis ir sugalvojo tas naujas taisykles?
    Grizau namo ir prageriau visa  nakti .

Menuo uz  vairo.

A! Nu tai viskas logiska: pagrindine  nauja taisykle  - jei galima sulauzyti senas taisykles ir jei netoliese nera mentu  arba turi kiseneje 100 Lt, pirmyn!!!  Siandien pirma  karta  man
    uzleido kelia  - uzsienietis, su raudonais numeriais... Vargselis, po manes  pralindo dar 7 isradingi lietuviu  berniokai. Geriausias budas paerzinti tuos berniokus - vaziuoti kairiaja juosta, laikantis visu  taisykliu , uzsikimsus ausis ir nesidairant i salis... Jauciu didele  pilietine  pareiga  parasyti laiska  prezidentui su reikalavimu patikrinti Antakalnio  ziedo autoriu  del polinkio i  sizofrenija ir narkotiku  vartojima; to, kuris projektavo  Zirmunu zieda, atsiprasau - palyginus ji  su Antakalnio ziedo projektuotoju, jis atrodo tiesiog vaikinas su geru jumoro jausmu. Visa  nakti  ieskojau logikos ivaziavimo ir isvaziavimo is ziedu  specifikoje.

Puse metu uz vairo.

Kas per kvaila transporto priemone  - troleibusas!!! Iseini kokiai valandai, grizti - stovi uz  tavo masinos, kokie penki: "kale!... ****!... boba!..." Pacukas, idiotas, zlobas, atsok, supratai? Mano vyras banditas, tuoj as  jam kaip paskambinsiu, atvaziuos ir sita  tavo troleibusa  tau i sikna  sukis , galesi vaikscioti ir usais kraipyti!!!...
    Su jais reikia grieztai, o tai jei tik suskysi nors kiek - montiruotėmis metosi. Su ziedais issiaiskinau, viskas, pasirodo, labai paprasta: reikia numatyti,
    koks yra pats nelogiskiausias budas isvaziuoti is  ziedo ir varyti ta kryptimi - neapsiriksi. Nakti  nerealiai gerai issimiegojau.

Metai uz vairo.

Nu ko tu cia velkiesi ir vos trauki 60 km/h, seni?! Pasiimk ta  savo trofejini  ziguliuka  ir varyk ant saligatvio, ant jusu abieju  tikrai nieks neuzpyks. Blyn! Tu kur vaziuoji?! As tau kliutis is desines, gaidziau tu neraliuotas!!! Atsok, gerai? As savo puse vaziuoju. Atleiskit vaikinai, bet man i desine! Lai - lai - lai.... blyn, o tu cia ko sustojai?! Leisk pravaziuoti, ciuciundra... aaaaa.... boba.... issiketojai cia, ****!

13

Aš dirbu santechnikos srityje - kranus prisuku, kriauklę pakeičiu, jeigu kur nors teka - užsuku. Na, nusprendžiau pasiskelbti laikraštyje. Dabar daugelis duoda skelbimus į laikraštį. Ir aš nutariau. Ko čia liūdėti, reikia suktis, gyventi, pinigus uždirbti. Na, išspausdinau skelbimą: girdi, kam reikia, suteiksiu santechniko paslaugas. Telefoną nurodžiau. Viskas kaip pridera. O tie laikraštininkai viską supainiojo. Mano telefoną išspausdino šalia kito skelbimo. O jame kažkoks niekšas tokį dalykėli siūlo!. Tfu, net
prisiminti gėda, dievaži. Rašo: "Bet kokio amžiaus moterims suteiksiu intymias paslaugas". Ir mano telefonas. O aš juk nieko nežinau. Sėdžiu namuose, vakarieniauju. Kad pradės skambinti.
Moteriškas balsas klausia :
- Kada galėsiu ateiti pas jūsų teikiamų paslaugų objektą?
Aš sakau:
- Nors ir dabar. Tik kodėl jūs taip vėlai, nakčiai artėjant? Štai rytoj turiu tik septynis iškvietimus. Po to galiu ir pas jus užsukti.
O ji sako:
- O kam jūs man busite reikalingas po septynių iškvietimų?
Aš sakau:
- Nekalbėkite. Jūs dar manęs nepažįstate. Būna, kad per dieną 16 klientų aptarnauju. Vakar dar kaimynė paprašė be eiles aptarnauti. Jai ten kažkas prasiveržė. O vyras kaip tyčia susirgo. Pažadėjo puslitrį pastatyti.
Ji sako:
- Žinote, aš nieko negaliu suprasti. Maža to, kad norite pas mane ateiti po septynių iškvietimų, tai dar ir girtas?
Aš sakau:
- mūsų darbe be šito negalima. Juk dažniausiai dirbu drėgmėje. Fiziškai būna sunku. Būna, kad septyni prakaitai išpila, kol flansą į tarpuvamzdį įtaikai.
Ji sako:
- Ar galite nesikeikti?
Aš sakau:
- O kaip kitaip pasakyti? Flansas ir Afrikoje flansas. Jau nekalbant apie tarpvamzdį.
Čia ji padejo ragelį.
- Idomu,- galvoju, - kažkokia keistuolė. Gal niekada tarpvamzdžio rankose nelaikė?
Dar skambutis. Moteris klausia:
- O kaip jūsų paslaugos apmokamos?
Na kaip kaip? Kvailas klausimas. Aš kvailai ir atsakiau:
- Galima pinigais, bet geriau natūra.
Ji sako:
- Jus ką, po to dar ir natūra imate?
- O ko, - sakau, - neimti? Nors, žinoma, paslauga paslaugai nelygu. Vienas dalykas štai kad ir mova pridurti. Kitas - tarpiklį pakeisti. Trečias - nusodintuvą išvalyti. O prireikia ir labai kruopščiai padirbėti, o jeigu dar sunkiai prieinamoje vietoje.
Ji sako:
- Kokioje dar sunkiai prieinamoje vietoje?
Aišku, - sakau, - kokioje, kai nuotėkis įtaisytas tiesiog virš alkūnės. Arba pasitaiko, su kokia nors senute pusė dienos prasitasai. Jos jau ir kriauklė surūdijusi. Iš apačios pasižiūrėsi: Dievulėliau? Aišku, kad 100 metų ten niekas nosies nekišo. Viskas apkerpėję. Tenka aklidangtį statyti.
Ji sako:
- Jus ką, dar ir pas senutes vaikščiojate?!
- O jos, - sakau,- dažniausiai ir kviečia.
Čia ir padeda ragelį. Kas čia, galvoju, per beprotnamis šaindien? Dar skambutis. Moteris klausia:
- Kur gi jūs savo profesijos išmokote?
Aš sakau:
- Kur, kur, Karagandoje. Jūs veltui laiko negaiškite. Jūs man pasakykite, kurioje būtent vietoje jums pratrūko? Na, kad suprasčiau, kokį man instrumentą pasiimti.
O ji sako:
- O ką, jūs ne vieną jį turite?
Aš sakau:
- Ką, ar aš vaikėzas su vienu instrumentu vaikščioti?! Aš kiekvienai paslaugai turiu atskirą instrumentą. Bet, taip sakant, skirtingo kalibro.
Ji sako:
- Čia tai servisas! O ką, jūs turit visų kalibrų?
Aš sakau:
- Jeigu aš neturiu, tai į pagalba pasikviečiu Petrovičių. Vis tiek jis pensijoje būdamas neturi ką veikti.
Čia ir ji padeda ragelį. Kas gi darosi? Staiga į akis krenta tas laikraštis. Rūtele žalioji! Tai apie ką ji galvojo, kai mes instrumentus aptarinėjome? Supratau:
- Reikia keisti profesiją. Nes kaip santechnikas iškvietimu gaunu kur kas mažiau...

14

tikros istorijos:
Apie 1990-uosius "Nintendo" kompanijos vadovas Kristian Wilson teigė:
- Kvaila manyti, kad kompiuteriniai žaidimai galėtų daryti įtaką vaikams. Jei žaidimas "Pacman" darytų jiems kokią nors įtaką, jaunimėlis lakstytų po tamsias sales, šokinėtų ir rytų tabletes, klausydamas bukos ir monotoniškos elektroninės muzikos!

Kartą rusų poetas Vladimiras Majakovskis skaitė paskaitą apie darbininkų internacionalizmą Maskvos politechnikos institute:
- Tarp rusų aš jaučiuosi rusu, o tarp gruzinų - gruzinu!
Iš salės pasigirdo replika:
- O tarp durnių kuo jautiesi?
- O tarp durnių aš pirmą kartą!

Girtas draugelis per Jonines skambina į "Lintel" informaciją:
- Labą dieną... Ar galite pasakyti, kur man paparčio žiedą rast?
- Mmmm... Aaaa... Minutėlę...
(po pauzės)
- Mmm... Na... Miške reiktų ieškoti.

15

Skelbimuks ;D

-------Miels Darbdavy !!!!
...esu kruts i laba rimts moku ,russu,letoviu
,zemaiciui i beske latviu , vo ****.baigeu profke ,be
viduriu, moku dout i galva ir i atsprasyt ,esu stombaus sudejema
,toriu barzda ir auksene grondene su kriziuku.

moku dainiuoti ir kelis eilerascius apie mama ir teti,no dar
apie kaima ir motina zeme ,no vo ir veskas galvovoju,kad esu pats
tinkamiauses is visu kas Tau rasa

ir galvoju ,kad mon rek kokius 4000 tiukstontius lt.ir noreciua
tarnybine "audi" 100 ir BOSS kostiuma ,apie batus veliau susitarsma.ir
da noriu ,kad mama primtum ,nes laiska padejo rasyt ana.

veskas . napyk jegu yr klaidu ,lauksu siulyma ,gera
bezne!!! BUK SVEKS!!!

JORGIS IR ANO MAMA IS KULUPENU KAIMA,KRETINGOS RAJONS.

16

Zmones paprastai savo suni pavadina Sargiu arba kokiu Rikiu. Manojo vardas -
Seksas. Jis puikus draugas, bet pridare man nemazai rupesciu.
Kai ejau i savivaldybe prasitesti leidimo laikyti suni, pasakiau
tarnautojui, kad noreciau leidimo Seksui. Jis atsake: "As irgi noreciau".
Tada pasakiau, kad tai suo. Jis atsake, kad jam nerupi, kaip ji atrodo. As
tesiau: "Jus nesupratote, as turejau Seksa nuo devyneriu metu". Jis
mirktelejes atsake: "Buvote kietas bicas".
Kai vedziau ir isvaziavau medaus menesiui, pasiemiau su savimi suni. Motelio
patarnautojui pasakiau, kad vieno kambario reikia mums su zmona, kito -
Seksui. Jis atsake: "Jums nereikia atskiro kambario. Jus mokate, ir mums
nesvarbu, ka darote". Klausykite, jus nesupratote - Seksas neleidzia man
miegoti nakti", - pareiskiau. Jis atsake: "Kaip idomu, mane irgi kamuoja si
problema".
Viena diena nusivedziau Seksa i paroda, bet pries pasirodyma jis eme ir
pabego. Stovejau ir nezinojau, ka daryti. Kitas dalyvis paklause, kodel as
toks nusimines. Atsakiau, kad tikejausi dalyvauti su Seksu parodoje. Dalyvis
suabejojo, ar tai geras sumanymas. "Jus nesupratote, - pasakiau. - As
norejau su Seksu pakliuti i televizija. "Jis atsake: "Siais laikais tuo jau
nieko nenustebinsi".
Kai skyremes su zmona, teisme gincijomes del to, kam liks suva. Pasakiau
teisejui: "Turejau Seksa dar pries vedybas". Teisejas atsake: "Teismo sale -
ne klausykla. Nenukrypkim nuo bylos". Veliau as papasakojau jam, kad Seksas
paliko mane, kai vedziau. "Mane irgi", - burbtelejo teisejas.
Vakar Seksas vel pabego. As valandu valandas ieskojau jo po apylinkes. Prie
manes priejo policininkas. "Ka veikiate siame skersgatvyje ketvirta ryto?" -
paklause jis. Pasakiau, kad ieskau Sekso.
Is arestines mane paleis tik rytoj.

17

...kur pradingom?

18

niekur nyprodzingome ;D mumy nemircingyyyyy ;D
Saugokites naujausios apgaules!..............
Sveiki,
Rasau sita laiska noredamas perspeti apie tai kas atsitiko man, ir kaip tapau samokslo auka apsipirkdamas Maximoje. Tai man nutiko Maxima Ukmerges g. ir gali nutikti ir tau. Kaip apgaule veikia: Kol tu iskrovineji daiktus i bagazine, prie tavo masinos prieina dvi rimtai gerai atrodancios 18-metes merginos. Ir abi pradeda valyti tavo masinos priekini stikla su plovikliu ir skudureliais, su beveik is liemeneliu krentanciomis krutinemis. Beveik neimanoma atitraukti akiu. Kai tu jom padekoji, ir pasiulai arbatpinigiu, jos mandagiai atsisako ir paprasho pavezeti iki kitos Maximos. Tu sutinki ir jos atsiduria ant galines sedynes. Vaziuojant jos pradeda uzsiimineti sexu viena su kita. Tada viena is ju perlipa i priekine sedyne ir pradeda tau daryti oralini, o kita tuo metu pavagia is galines kisenes tavo pinigine.
Man pinigine pavoge praejusi Antradieni, Treciadieni, du kartus Ketvirtadieni ir Sestadieni, ir vakar dar ir greiciausiai siandien. Itariu pavogs dar ryt ir poryt...
big_smile

19

Gediminas, 29 wrote:

niekur nyprodzingome ;D mumy nemircingyyyyy ;D
Saugokites naujausios apgaules!..............
Sveiki,
Rasau sita laiska noredamas perspeti apie tai kas atsitiko man, ir kaip tapau samokslo auka apsipirkdamas Maximoje. Tai man nutiko Maxima Ukmerges g. ir gali nutikti ir tau. Kaip apgaule veikia: Kol tu iskrovineji daiktus i bagazine, prie tavo masinos prieina dvi rimtai gerai atrodancios 18-metes merginos. Ir abi pradeda valyti tavo masinos priekini stikla su plovikliu ir skudureliais, su beveik is liemeneliu krentanciomis krutinemis. Beveik neimanoma atitraukti akiu. Kai tu jom padekoji, ir pasiulai arbatpinigiu, jos mandagiai atsisako ir paprasho pavezeti iki kitos Maximos. Tu sutinki ir jos atsiduria ant galines sedynes. Vaziuojant jos pradeda uzsiimineti sexu viena su kita. Tada viena is ju perlipa i priekine sedyne ir pradeda tau daryti oralini, o kita tuo metu pavagia is galines kisenes tavo pinigine.
Man pinigine pavoge praejusi Antradieni, Treciadieni, du kartus Ketvirtadieni ir Sestadieni, ir vakar dar ir greiciausiai siandien. Itariu pavogs dar ryt ir poryt...
big_smile

... cia geras... cia shakes.... ir ryt ir poryt.... ir vakar ir uzvakar.... nu vienu zodziu....:-)

20

PATARIMAI, KAIP ISLIKTI SVEIKU BEPROCIU:

1. Pietu pertraukos metu atsiseskite savo masinoje, uzsidekite saules akinius ir nukreipkite plauku dziovintuva i pravaziuojancius automobilius.Stebekite, ar jie suletina greiti, vaziuodami pro jus.

2. Kiekviena karta, kai ofise jusu papraso ka nors atlikti, paklauskite, ar jie noretu dar ir keptu bulvyciu.

3. Pasistatykite siuksliu deze ant savo darbo stalo ir ant jos parasykite "Ateinantys laiskai ir dokumentai"

4. Tris savaites is eiles kavos aparate plikykite kava be kofeino. Kai visi jau atpras nuo kofeino, pereikite prie "expresso"

5. Visus sakinius dokumentuose uzbaikite fraze "remiantis patvirtintais saltiniais".

6. Rasydami laiskus, nenaudokite jokiu skyrybos zenklu.

7. Kai tik kur nors einate, suoliuokite, o ne eikite zingsniu.

8. Kuo dazniau klauskite zmoniu, kokios jie lyties, o gaves atsakyma imkite isteriskai juoktis.

9. Budamas operoje, garsiai dainuokite kartu su atlikejais.

10. Reguliariai eikite i poezijos vakarus ir kiekviena karta garsiai paklauskite, kodel eiles nesirimuoja.

11. Savo darbo vieta uzdenkite tinkleliu nuo moskitu. Visa diena grokite dziungliu garsu kasete.

12. Pries penkias dienas praneskite draugams, kad negalite atvykti i ju rengiama vakareli, nes neturite nuotaikos.

13. Reikalaukite, kad bendradarbiai ir virsininkas i jus kreiptusi tik mokyklos laiku pravarde.

14. Pasiimdamas pinigus is bankomato, garsiai saukite "Bingo! As laimejau! As laimejau! Jau trecia karta!!!!"

15. Iseidamas is zoologijos sodo, bekite prie masinos ir garsiai rekite: "Gelbekites kas galit, jie visi laisvi!!!"

16. Vakarienes metu pasakykite savo vaikams: "Kadangi pragyvenimas sunkeja, vieno is jusu teks atsisakyti."
big_smile