1

Тема: ka manote apie merginas kurios "negeriu, nerukau bet istviskauju" ?

man idomu kaip jus vaikinai ziurite i laisvo elgesio merginas? ar esate tokais turje, bent vianai nakciai, vakareliui ir pan.? kaip jus reaguotumet jei po vestuviu suzinotumet tokius jos gyvenimo vingeliu? arpatiketumet snekomis is sono?
prasau atsakyti nuosirdziai:)

2

Re: ka manote apie merginas kurios "negeriu, nerukau bet istviskauju" ?

nieko blogo nemanau tai ju pasirinkimas kartais to reikia kad be isipareigojimu ir vienam gerai ir kitam bet nenoreciau suzinoti kad mano panele tokia.kalbomis jei ir tikeciau tik is artimiausiu zmoniu bet ir tai patikrinciau.pas mus tai lengva suzinoti nes miestas  neperdug didelis .tacakiau atvirai smile

3

o is kokiu tu miesto jei nepaslaptis:?

4

Koks skirtumas, kaip ji elgesi pries vestuves? Taip, gal ji istvirkavo. Taip, gal ji tampesi su bet kuo, nebuvo pavyzdinga mergyte. Bet juk tai praeitis. Visi esam ne angeliukai, visi darom klaidu.Tad svarbiausia ne tai, ka ji kazkada darydavo. Svarbiausia tai, kaip ji elgiasi dabar. Kas is to, jei mergina iki vestuviu buvo gera mokine, klausanti savo teveliu, nuolatos sedinti namie ir skaitanti ivairias knygas bei visiskai nebendraujanti su vaikinais, taciau po vedybu pradejo lakstyti i kaire ir i desine, duotis su ivairiais tipeliais.

5

sutinku su mykolu, cia kiekvienos merginos pasirinkimas, bet sunku butu patiketi jog tokia mergina nei gertu nei rukytu. bet ir istvirkavimas nelygus istvirkavimui, bet kaip sakoma, kas perdaug tas nesveika smile. Jai mergina buvo tokia pries susipazinant su manimi, tai man nesvarbu kas buvo iki manes, jai tai neliecia mane, bet jai ji butu istvirkus tuo metu kai draugautu, tai i si klausima tikrai sunku atsakyti, nes jau teko buti situacijoje, kada sakai viena kai nesi patyres, bet buna visai kitaip kai taip atsitinka.

6

Agne, 21 пишет:

man idomu kaip jus vaikinai ziurite i laisvo elgesio merginas? ar esate tokais turje, bent vianai nakciai, vakareliui ir pan.? kaip jus reaguotumet jei po vestuviu suzinotumet tokius jos gyvenimo vingeliu? arpatiketumet snekomis is sono?
prasau atsakyti nuosirdziai:)

smile paleistuve big_smile big_smile..tokia mesciau iskart..**** tokios big_smile tikrai ne rimties santykiams skirtos.. jei paleistuvavo pries tai ir nerupejo rimti santykiai o tik su kuo kaip ir kuo greiciau issizerkti tai manau jog jei jai kox fainuoliukas vel "pasiulytu" tai ir pasirasytu..be to nelabai noreciau isgirsti seimos rate kaip kalba kaip mano pusbrolis/brolis/draugas ir jo draugas ja pamylejo..cia tik pvz big_smile

7

Agne, 21 пишет:

o is kokiu tu miesto jei nepaslaptis:?

na nepaslaptis jai anketoj parasita=) is visagino na nesakau kad labai jau mazas bet kai daug draugu tai taip ir atrodo visaka galima suzinoti ir apie betka=)

8

Kęstutis, 18 пишет:

..be to nelabai noreciau isgirsti seimos rate kaip kalba kaip mano pusbrolis/brolis/draugas ir jo draugas ja pamylejo..cia tik pvz big_smile

va cia auksiniai zodziai !!!!! to galetu nepamirst kiekvienas berniukas....
bet cia kiekvieno pasirinkimas.... kam kas kaip patinka,... ar gi ne?

9

cia pasirinkimo laiswe

10

bet vienai nakciai tinkamos tik tikros paleistuves....fe

11

kad neruko tai gerai kad negeria  nu tai irgi galima sakyti gerai... o kad kartais paistwirkauja tai nieko blogo. nekrnciu panu kurios ir sawes daro "celkas"

12

o jeigu tai ne pavieniai  istvirkavimai?

13

mano manymu, tokio tipo panos keicia daznai partnerius ne del to kad jom patinka vis naujas kotas, o todel kad su pries tai buvusiais kotais joms nebuvo malonu, ar tai nepatirdavo orgazmo.. todel ir iesko tokio, su kuriuo pasitenkintu 100 % va toki radusios nemanau kad ims ir guls su belekuo..  ir rizikuos tuom, ka taip ilgai ieskojo

14

As perskiaciau vika ka jus paraset ir gerai pagalvojus,kad cia nesamaone..............Nes visi sugeba tik ant panu varyti.......Siame pasaulyje yra tik viena is tukstancio vieno vienintelio vaikina.............Tai retas dalykas,tad nelabai tikiu,kad jus turejot viena ir turesit,o kaip jau atsiras tikrai jusu vienintelis tai ir busit su juo,kam dabar reikia daryti is muses drambli!Is vis vaikinai ta paty daro iki savo vestuviu,bet jiems nieko niekas nesako,nes juk gali ir panoms drauges pasakyti,wat jis gerai pavaro.........Tad kam reikia tokiu panieku,bukime zmones,kaip zmones........Visi esame vienodi,tiek merginos,tiek vaikinai!kiekvienas turime savo paslapciu...tad tikrai nebutina po jas knaisiotis!.....Reikia kuo daugiau pasitikejimo vienas kitu,nuosirdziu jausmu!........Beje dauguma zmoniu gali betka sneketi is pavydo,kad tik isskirtu pora.................nors gal tai visai gali buti netiesa! O tai 100% tiesa! Tad kiekvienas i savo gyvenima ziurekime savo akimis,o ne kitu!

15

pritrenkciau prie sienos uz tai kad to nesugebejo pasakyti anksciau o teko isgirsti ne is jos lupu

16

Geros tokios merginos big_smile~

17

Tadas, 18 пишет:

pritrenkciau prie sienos uz tai kad to nesugebejo pasakyti anksciau o teko isgirsti ne is jos lupu

O gal ir tave mergina galetu pritrenkt?Jus taip pat daug mergu pereinant,bet jus isivaizduojat,kad jus visagaliaiir jums tai leidziama!.....Daugiau nieko nesigirdi tik smurtas!.........Nusileiskit is padebesu.....Norit,kad jus gerbtutai ir jus mokekit gerbti!

18

As nei vieno cia neginu,nei panu,nei bernu,man visiskai nesvarbu kas ka daro gyvenime,tik jau nervina ta diskriminacija!Temos tos pacios ir tos pacios!

19

jei mergina istvirkus...tai nereiskia,kad ji laisvo elgesio nejaugi jums vaikinai reikia rasto lovoj...:D

20

kas tokie jaučiatės esą, kad smerkiat kitus? absurdas ir tiek