21

Re: ka manote apie merginas kurios "negeriu, nerukau bet istviskauju" ?

blemba.. ko jus prie tu merginu kimbat.. paziurekit y waikinus..  ir ruko ir geria.. ir ishtwikauja..  ir nieks paleistuwiais newadina.. nors nezinia per kiek mergu priesh westuwes pereina...:D

22

Aldis, 23 parašė:

mano manymu, tokio tipo panos keicia daznai partnerius ne del to kad jom patinka vis naujas kotas, o todel kad su pries tai buvusiais kotais joms nebuvo malonu, ar tai nepatirdavo orgazmo.. todel ir iesko tokio, su kuriuo pasitenkintu 100 % va toki radusios nemanau kad ims ir guls su belekuo..  ir rizikuos tuom, ka taip ilgai ieskojo

Ir po to kai randa ta kurio taip ilgai ieskojo, pasirodo kad jam ji nevisiskai tinkama ir jis eina per kitas, iesko tinkamesnes...  Va tada ji pasijaucia tokioje vietoje i kuria seniau statydavo kitus....
:=)  Todel as uz istikimybe, nes tai kaip elgeisi pats anksciau ar veliau atsisuks pries tave.

23

Edgaras, 28 parašė:
Aldis, 23 parašė:

mano manymu, tokio tipo panos keicia daznai partnerius ne del to kad jom patinka vis naujas kotas, o todel kad su pries tai buvusiais kotais joms nebuvo malonu, ar tai nepatirdavo orgazmo.. todel ir iesko tokio, su kuriuo pasitenkintu 100 % va toki radusios nemanau kad ims ir guls su belekuo..  ir rizikuos tuom, ka taip ilgai ieskojo

Ir po to kai randa ta kurio taip ilgai ieskojo, pasirodo kad jam ji nevisiskai tinkama ir jis eina per kitas, iesko tinkamesnes...  Va tada ji pasijaucia tokioje vietoje i kuria seniau statydavo kitus....
:=)  Todel as uz istikimybe, nes tai kaip elgeisi pats anksciau ar veliau atsisuks pries tave.

as uz tave big_smile~

24

Agne, 21 parašė:
Edgaras, 28 parašė:
Aldis, 23 parašė:

as uz tave big_smile~

Variantas imanomas big_smile

25

Lina, 19 parašė:

As nei vieno cia neginu,nei panu,nei bernu,man visiskai nesvarbu kas ka daro gyvenime,tik jau nervina ta diskriminacija!Temos tos pacios ir tos pacios!

kazko tai stoji labai i paleistuviu puse;)ar tik praeitis juoda netuno tavyje;D

26

Andrius, 25 parašė:
Lina, 19 parašė:

As nei vieno cia neginu,nei panu,nei bernu,man visiskai nesvarbu kas ka daro gyvenime,tik jau nervina ta diskriminacija!Temos tos pacios ir tos pacios!

kazko tai stoji labai i paleistuviu puse;)ar tik praeitis juoda netuno tavyje;D

As ne i vieno puse nestoju,o tuo labiau i paleistuviu!!!!!!!!!! Beje valdyk zmogeli bazari,nes taip nenoredamas gali izeisti zmogu.............Kaip tu kazka gali galvoti nepazinodamas zmogaus! Ir isvis as galiu pagalvoti,kad tu toks esi,tad tikrai mano praeitis svari!As esu perdaug jautrus zmogutis,tad su tokiais savo zodziais man uzgavai sirdi,nes zinau,kad tokia tikrai nebuva ir nesu kaip tu sakai! kita karta rink zodzius!

27

Gerda, 17 parašė:

blemba.. ko jus prie tu merginu kimbat.. paziurekit y waikinus..  ir ruko ir geria.. ir ishtwikauja..  ir nieks paleistuwiais newadina.. nors nezinia per kiek mergu priesh westuwes pereina...:D

Pritariu Gerdai;)

28

apie vaikinus arba gerai arba is vis nieko.. jasna? big_smile

29

Aldis, 23 parašė:

apie vaikinus arba gerai arba is vis nieko.. jasna? big_smile

Aldi, tada apie merginas irgi tik gerai arba nieko, jasno?:D Juk galu gale turi buti ligybe:D

30

Lygybes nebuvo ir nebus! smile Cia jau taip sutverta smile

31

Lygybe buvo ir bus!.......Kas jau cia sutverta,kad jus galit panas visaip vadinti,dauzyti,niekinti,jums cia kaip matau normalu!O kaip pana jums ka nors padaro,tai isizeidziat,kas ji tokia,kad man taip galejo padaryti!.......Gerai pagalvokite ka sakot ar darot,nes gyvenimas ziaurus,viskas gali apsisukti jums ar jusu vaikams!

32

Nerukau negeriu, ar gi cia blogai, o jei jai patinka sexas ar siaip paistvirkaut su kuo patiko, tai ar cia irgi blogai? nKas kam patinka tas ta ir daro siais laikais.

33

nesuprantu tai koks skirtumas ka mergna dare pries jus? vaikinai ne ka kitokie...cia kazkokia nesamone...jus su ta mergina draugaujate vienas kita stengetes pazinti... ir jei viskas ok jau nusimato vestuves ji pasakys kad pries Tave turejo ne 1 vaikina o kelis tai ka jus ja palyksite...
kvaila labai kvaila... nes vel pasireiskia zmogaus egoistiskumas...
bent argumentuokite kodel taip darytumete???

34

o per kiek turetu mergina "praeit", kad ja galima butu pradet vadinti paleistuve ? smile 1? 5? 25? 50? 100? 1000? smile Siaip juokinga tema smile

35

cia manau ne kiekyje esme.. ...
galbut manau reikia issiaiskinti pirma iki kurios rybos yra istvirkimas o po to jau paleistuvavimas...

36

Agne, 21 parašė:

man idomu kaip jus vaikinai ziurite i laisvo elgesio merginas? ar esate tokais turje, bent vianai nakciai, vakareliui ir pan.? kaip jus reaguotumet jei po vestuviu suzinotumet tokius jos gyvenimo vingeliu? arpatiketumet snekomis is sono?
prasau atsakyti nuosirdziai:)

mano nuomone jiems turetu rupeti kokia ta mergina yra su jais ir kaip elgiasi budama su tuo vaikinu, sako meile pakeicia zmogu... o del vingiuotu takeliu, tai pas daugeli buvo nuklydimu i sona, manau, bet aisku kiekvienas vertina juos pagal save.

37

laisvo elgiosio merginos vadinamos tusovkiu merginomis .Vot pavyzdziui kai vyksta koks nors tusas bachurai mus pakviecia tipo kaip normales panas o tusovkiu merginas tik vienam dalykui visi tai zino bet kaikuriem bernam yra svarbesne savu panu nuomonia ir geru draugiu negu laisvo elgesio mergu .Bet tusovliu merginos visada bando kazka issaves pavaidinti per tusus bet visi zino kuo jos yra cia pakviestos ir t.t.:*:*

38

Justinas, 23 parašė:

cia manau ne kiekyje esme.. ...
galbut manau reikia issiaiskinti pirma iki kurios rybos yra istvirkimas o po to jau paleistuvavimas...

nagi papasakok iki kokios ribos istvirkimas laikomas normaliu?

39

Agne, 21 parašė:

man idomu kaip jus vaikinai ziurite i laisvo elgesio merginas? ar esate tokais turje, bent vianai nakciai, vakareliui ir pan.? kaip jus reaguotumet jei po vestuviu suzinotumet tokius jos gyvenimo vingeliu? arpatiketumet snekomis is sono?
prasau atsakyti nuosirdziai:)

Na  mano manymu apie jos praiaty ir pan suzinotai daug ankciau ei po vedybu visgi pats matai kaip elgesi ir pan beto yra draugai o tie tikrai paskys visada na laivo elgesio merginos jos gerai trumpiem nieko nereskentiems be atsakomybes santykems tiek is ju naudos big_smile Tokios tikrai nevesciau big_smile

40

o jei budama tavo mergina ji nesielgtu laisvai ir butu lb grazi ir tau patiktu jos charakteris, nevestum?