61

Re: ka manote apie gotes bei pankes?

**** daunu galvos jodos pizdos nedabaiktos

62

Roman, 13 wrote:

suauk vaikeli...

63

Viktorija, 21 wrote:
Roman, 13 wrote:

suauk vaikeli...

Nekreipk demesio i toky, juk jo tevas mafijozas... big_smile

64

Sigitas, 23 wrote:
Viktorija, 21 wrote:
Roman, 13 wrote:

suauk vaikeli...

Nekreipk demesio i toky, juk jo tevas mafijozas... big_smile

na man tai dzin,as nei gote nei panke(beja tikru panku nera lietuvoje),as esu laisvo stiliaus...:D

65

taip rengesi dar neisauge...nu bet kiekvieno pomegiai skirtingi...vyresnem vaikinui reike normaliai atrodancios paneles...

66

Arūnas, 21 wrote:

gotes -pankes tokie pat zmones kaip ir mes normalus tiesiog pasiklyde tarp stiliu gyvenimo budo irgyvenimo sampratos i viska per rimtai ziurinti asmenybe galima sakyt nera labai stabilios psichikos

Psichologas atsirado. Atlikai mokslinius tyrimus, kad zinai? Niekur jie nepasiklyde. Daugelis jaunimo pereina per maistavimo laikotarpi ir ivairus stiliai tera to israiska. Tarp vyresniu zmoniu tai gyvenimo budas ne geresnis ir neblogesnis uz kitus.

67

gotes man atrodo nesvarios, atstumencios, net pasakyciau baisos.

68

Pankai kaip pankai... Bet gotai , tai nzn vaiksto juodi kaip per laidotuves , kvaili jie man atrodo. Zudysi gota - darysi pasauli spalvota ;D

69

Edvinas, 15 wrote:

Pankai kaip pankai... Bet gotai , tai nzn vaiksto juodi kaip per laidotuves , kvaili jie man atrodo. Zudysi gota - darysi pasauli spalvota ;D

cia aceit "joke" cia aceit zudysi ir pasaulis bus grazesnis be gotu ? dv zudom tokius kaip tu ir pasaulio koficiantas pageres ?
nesamone gotai kaip ir visi zmones kaip ir kito stiliaus tik nervina tada kai vaikas apsirengia gotu ir rekia "as gotas" noredamas atkreipti demesi o is tiesu net tiksliai nezino kas yra gotas ... is to isaugama tik ne tuo atveju jejgu tu jau gimei gotu ..nes kaikurie zmones masto kitaip kad ir daleiskim gotai TIKRI (ne vaikai norintys jajs buti) ju kitoks gyvenimo budas ir visa kita tada jau manau neisaugsi is savo gyvenimo budo ..

70

Nesu tikra, bet kiek girdejau, tai ju ta gyvenimo filosofija keistoka, zodziu tokia juoda kaip ir ju skarmalai. Aisku, as toleruoju juos ir tt, bet nenoreciau tokio zmogaus pazinoti. O siaip mieste tos gotes man atrodo tragishkai. Kaip pacios giltines shliauzia per miesta.... Dar butinai taukina juoda galva....fuu
Yra ten kazkokia gotu pakraipa ar kas ten, kai ju stilius buna ne tiek niurus kiek ekstravagantishkas, o gal cia jau kaip ir pankai skaitosi. nezinau. Zodziu puse velnio tie, kurie minioj nera vien juodos varnos, o varnos su spalvota skiautere big_smile

71

Na man asmeniskai gotai yra tikrai kazkas idimiau,nei iprastos fyfos ar forsai....Ju pasiauleziura yra idomi ir kaip asmenybes jie yra idomus wink na o punkai...apie juos jau patylesiu vat jie tai kaip tikra geda vaiksto po musu Lietuva.... Na bet ne man spresti kiekvienas zmogus pasirenka savo gyvenimo buda ir stiliu.... Ir mes turime gerbti ju nuomone wink

72

nieko nemanau,tik nesuprantu gotu,kurie vasara rengesi juodai..juk karst!!!!

73

o jus kabinejates prie zmoniu.. kaip jie nori taip ir rengiasi...  man tai nei wieni nei kiti gyvent netrugdo big_smile

74

baikeriu stilius man patinka,rokeriai-metalistai irgi,bet kai prisimaklevoja kaip vampyrai :akis ir tt..lochu mada ****.satanistu nemegstu:)velniai ,velnius reik naikint:)

75

Gintautas, 24 wrote:

baikeriu stilius man patinka,rokeriai-metalistai irgi,bet kai prisimaklevoja kaip vampyrai :akis ir tt..lochu mada ****.satanistu nemegstu:)velniai ,velnius reik naikint:)

pats tu lo...:D nezinai nei kam ne kodi isvis eik miegot rytas bus tau geresnis ir isvis nezinai ka kalbi,cia skonio reikalas "liocike" ! tai baikeriu panos perdetai seksualios .

76

Zilvinas, 16 wrote:

asmeniskai man gotes neprie sirdies, o apie pankes gal geriau ir patylesiu.... big_smile~

mano moteriskes jos :::111

77

Vat Gintautai nk tu nesupranti....!!!

78

Tomas, 24 wrote:
Gintautas, 24 wrote:

pats tu lo...:D nezinai nei kam ne kodi isvis eik miegot rytas bus tau geresnis ir isvis nezinai ka kalbi,cia skonio reikalas "liocike" ! tai baikeriu panos perdetai seksualios .

as kai tikintis esu pries satanistus ,tuos kurie kates smaugia:)juos reigtu taip prismaugt. ne pries stiliu

79

nu man juokas ima smile skaiciau ka ten evelina raso ir kikenau smile tipo pankai su kitokiais nebendrauja smile smile jei zmogus smagus tai kaip su juo galima nebendraut,nes jis kitox tongue kazkokia nesamone....pas man draugu yra ir "normaliu" ir panku ir t.t. ir niekas niekad man neaiskino,kad as su kablais ar pan,tai su manim nebendraus tongue
visokiu yra-visokiu reik,juokinga skirstyt pagal apranga ir pan...
bet tuo paciu lb juokinga kai 17niolikines tvirtina,kad jau iki gyvenimo galo vaikscios auskaruotos ir pan,kiek is to "kvailiojimo" isauga ir juokias paskui patys is sawes smile

80

Gintautas, 24 wrote:
Tomas, 24 wrote:
Gintautas, 24 wrote:

as kai tikintis esu pries satanistus ,tuos kurie kates smaugia:)juos reigtu taip prismaugt. ne pries stiliu

Tai turetum zinoti kad satanistas ir Yra satanistas big_smile pankas yra pankas baikeris ir yra baikeris gotas ir yra gotas o tie kas susimaiso nebezino ar gotas ar baikeris ar visi kartu viename tai je man kaip ne zmones big_smile arba esi moteris arba vyras bet negali buti tas ir tas nu zodziu tei maisyti tai kaip transvestitai ,gejai ir lezbes :::036
siaip atsijamu zodzius big_smile o TU pasistenk kitakart destit mintis aiskiai big_smile