Re: ka manote apie gotes bei pankes?
ne nu pas mane kadais mokykloj buvo toks gotas jis ten kates smaugdavo gerdavo krauja ,kapus niokodavo ir tt...man ir susidare toks vaizdas ,kad visi taip.kitas dalykas taip rasydamas ziuriu kokios reakcijos:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manote apie gotes bei pankes?
ne nu pas mane kadais mokykloj buvo toks gotas jis ten kates smaugdavo gerdavo krauja ,kapus niokodavo ir tt...man ir susidare toks vaizdas ,kad visi taip.kitas dalykas taip rasydamas ziuriu kokios reakcijos:)
nu ten visiskai ;D tikras gotas vengia tokiu ir nenori traukti i savo rata tokiu asmenu kad negadintu reputacios be to gotai turi savo atskira kultura yra pakankamai ramus ir tolerantiski tik turi tam tikra mastymo buda nepanasu i sndart.
ben nieko negatyvaus ar dalyku varanciu i depresija
;D
nu ten tas "gotas" paplaukes misrunas tikriausiai satanisto tevo ir baikeres sunus ;D;D
katik radau straipsni apie gotus,kad tai daznai satanistai kurie klauso" merilyn manson" ir tokia gotu gaujale JAV issaude vaikus mokykloje.gal ir geruciu yra bet tai velnio stilius nereikia neigt http://neformalai.blogspot.com/2005/02/gotai-kas-jie.html
tiesa gotikine baznycia" onos" ant duru rankenu velniai:)
nU CIA SATANISTAI jau skaiu ;( satanitai ,normalus gotas taip nedaro :? kas cia pasidare
mes primenam kad mirtis cia pat .Zmones kelia karus zudo,nuodyja gamta mirsta planeta zmones zudosi to nepastebi o jei kos psihopatas nupiskina kelis zmones jau pasaulio pabaiga keiskim zmoniu mastima kad keistusi aplinka
- as pabandysiu isiaiskinti kodel pastaruojiu metu taip musu reputacija nusmuko :? tikrai ne musu kalte
tolerancijos gal siek tiek. man netrukdo nei gotes, nei pankes. siaip dauguma tu jaunuju "gotu" ar "panku" yra tokie tik del mados. retai kuris(-i) zino istakas gotizmo, pankizmo ir pan. tiesiog uzsideda juoda sijona, nusidazo lupas juodai ir va, as jau gote tokie nesiskaito
jo Arturai as ir pastebejau kad kiti, tai tik siaip del vaizdo :? palaiko minia
o juokingiausia, kad gotai kaip tik ir nenori buti kaip minia, o buti iskirtiniai na zodziu is minios i minia
bukit tarzanais ir busit vienetiniai
plem ... kjp jus mane prajuokinot... pirma pabendraukit su tokiais zmonem o poto sawo prasimanymus rasykit ....
na as jau kitoj temoj sakiau kad as mzones vertinu ne pagal plauku spalva ar isitikinimus tiesiog pagal ju poelggius darbus
ziuriu akmenys krenta i mano darza ;( nu neesu as visalaik apsirenges juodai ir kad vien gotikine muzika klausyciaus ,o mastymo budas iskirtinis daug as ir kiti panasus gyvenima susiejam su mirtim ,bet nereiskia kad esam galvazudziai ir istikro vengiam tokiu nekonruoliuojamu asmenu ;( tiesiog esam labiau pamastantys apie mirti o kad atkreiptume demesi isiskiram isviaizda (taip zmones domisi kas esam ir ko norim
) yra daug pazistamu darugu kurie nesirengia juodai ir neklauso gotikines muzikos ,bet mastimas gotiskas .As galvojau apie mirti jau nuo mazumos
kam atejau i si pasauli, jei mirsiu ir pan. Daug negaliu iaiskinti ,nebent jei kalbetumet ar stebetumet mane daugiau laiko,nu tai gal suprastumet apie gotus daugiau nei darbuziai ir muzika ;( tai tik isoriniai dlykai kurie atkreipia demesi ir tiek
Ziauru. Vien juoda spalva...ka kalbet apie vasara ;D.. nu ne panoms ta stilius ;D
Ziauru. Vien juoda spalva...ka kalbet apie vasara ;D.. nu ne panoms ta stilius ;D
nu balta yra nežinojei :? balta ir gotiska spalva ji derina gotai prie judu drabuziu
be to ir 30° laipsniu karsti gotas jauciasi gerai
jug nevaiksto su veilaokais ir plosciais
suptili nieriuota kaip voro palaidine, sortukai ir konverso batai
galima jaustis labai patogiai
ir vienu ir kitu nemegstu, na gal tipo ne paciu panu bet stiliaus... o jei jau LB grazios tai gali ir patikt. Taciau tik pati pana.
kas kam rupi... gal laikas pazvelgt ne vien i ishorini, bet ir i vidini grozi?
Nieko nemanau nei teigiamo,nei neigioamo.Kiekvienas mes turime savo stiliu.Del skonio nesigincijama.
AS dievinu juoda spalva, nesvarbu, kad vasara
Jei jos man neashkina susistabdzhiusios ka turechiau daryti su savo gyvenimu jos kaip ir visi kiti.
katik radau straipsni apie gotus,kad tai daznai satanistai kurie klauso" merilyn manson" ir tokia gotu gaujale JAV issaude vaikus mokykloje.gal ir geruciu yra bet tai velnio stilius nereikia neigt http://neformalai.blogspot.com/2005/02/gotai-kas-jie.html
Pirma: tavo paties suvokimas yra labai siauras. Antra: ne visi saltiniai rasti internete yra patikimi. Ivikis JAV apie kuri jie raso yra Columbine. Zudikai buvo psichiskai nestabilus paaugliai. Ir tai nieko bendro neturi su gotais.
gotai man nepatinka o va pankai pvz merginos tai dar visai nieko
as tai viena gote nebloga maciau palangoj, vaizdas toks papludimys, karsta beletkaip, o viena stovi sau su juodais bridzais ir maike, ciut nesidegina, nors dar gan jauna buvo, aisku gal ir visokiu buna, o man tai siaip jokio skirtumo gotas, dar koks, jam gerai man tuo labiau.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manote apie gotes bei pankes?