101

Re: ka manote apie gotes bei pankes?

Greta, 22 wrote:

Nieko nemanau nei teigiamo,nei neigioamo.Kiekvienas mes turime savo stiliu.Del skonio nesigincijama.

ne tik stilius . kita "terpe" kita bendruomene  :::110

102

dauzyti juos visus:::826:::829:::610:::519:::532:::506:::529

103

Andrius, 22 wrote:

dauzyti juos visus:::826:::829:::610:::519:::532:::506:::529

Kvailesnio mastymo pas 22 metų žmogų ir būt negali :::909

104

o tai ar jie zmone???? man ju mastymas nepatinka tipogi ir jie patys

105

Jo, jie žmonės. Man daug kas nepatinka, negi dabar turiu visus žudyt?

106

na nezudyti bet...    krc sugadinti vaikai

107

visi mes grazhoos. nesvarbu kaip mes atrodom.daug svarbiau kokie mes esam ish vidaus..

108

Saulius, 18 wrote:

visi mes grazhoos. nesvarbu kaip mes atrodom.daug svarbiau kokie mes esam ish vidaus..

Pritariu smile

109

Mano nuomone tie gotai yra kazkokie aukos. jie bando kazka irodyti, atkreipti demesi ir pan. Kam visa tai. Kam? Kaip panos atrodo. vasara su kerzavasi vaiksto, akys juodai isdazytos, koines kaip pas pinoki. Ka uteliu nori isitaisyti ar riaumata pasigauti, kojas supudyti ??? Tiesiog labai daug pazystu baxuru ir galiu pasakyti gotems taip. Jus meskit tuos zaidimus. Eikit susitvarkyti, apsirenkti padoriai(ne fyfiskai). ir geriau laisva laika praleisti skaitant knygas, eiti i teatra ir pan, o ne sh usiimineti. Paprastai gotes buna ir taip ne per graziausios panos. Nu vidutones bet susitvarkiusios butu visai nieko. Bet jos is saves pasivercia kazkokiom mumijom ir eina gazdyt seneliu big_smile

PS: Cia mano asmenine nuomone, kai kurie teiginei mesti ir is bendros mases, nieko nenoriu izeisti ir pan, bet noriu priversti zmones susimastyti. Gal bent vienam\ai daeis.

110

Marius, 23 wrote:

Mano nuomone tie gotai yra kazkokie aukos. jie bando kazka irodyti, atkreipti demesi ir pan. Kam visa tai. Kam? Kaip panos atrodo. vasara su kerzavasi vaiksto, akys juodai isdazytos, koines kaip pas pinoki. Ka uteliu nori isitaisyti ar riaumata pasigauti, kojas supudyti ??? Tiesiog labai daug pazystu baxuru ir galiu pasakyti gotems taip. Jus meskit tuos zaidimus. Eikit susitvarkyti, apsirenkti padoriai(ne fyfiskai). ir geriau laisva laika praleisti skaitant knygas, eiti i teatra ir pan, o ne sh usiimineti. Paprastai gotes buna ir taip ne per graziausios panos. Nu vidutones bet susitvarkiusios butu visai nieko. Bet jos is saves pasivercia kazkokiom mumijom ir eina gazdyt seneliu big_smile

PS: Cia mano asmenine nuomone, kai kurie teiginei mesti ir is bendros mases, nieko nenoriu izeisti ir pan, bet noriu priversti zmones susimastyti. Gal bent vienam\ai daeis.

nu mano pusbrolis skaio ivairiai ... nueina i kina ,nueina i cieuozykla.Kartais pakeicia stiliu ir iseina normaliai paskui, kaip ir visi gotai susiburia ir bendrauja kaip ir mes breikai :::b18 hip hopai :::110 ir neatrodo kad mano pusbrolis  ka nors ne taip daro tiesiog gotas ir tiek bet ne manjakas :::818netgi pajuokauti nesveikai megsta :::b33

111

Hmmmm. Tebunie big_smile

112

Didesnio issikalinejimo neysivaizduoju...

113

Nesu susipazinusi nei su gotu, nei panku kultura, bet is nuogirdu ir isvaizdos jie man atrodo agresyvus.

Bet kaip bebutu labai baisiai atrodo kokia ir siaip stambaus sudejimo mergina, kuri uzsitempia kazkoki plastmasini juoda ploshciu, kerzus, juoda nudriskusi sijona ir dar juodus nushepusius plaukus nuspalvina su zelionke.... cia tai tragedija=P

pagalvojau, o ka jiem sako tevai???=D negi leidzia taip darkytis??? jau mano vaikai lai bus emo, reperiai, reiveriai, fyfos ar siaip be stiliaus, bet tik ne kokie gotai=DDD

114

nuo tokiu zmoniu begu nes man jie baisus...atrodo dar papjaus sju savo tais spygliais... ;D

115

tu mirsi kale tu prakeiktas prostitute  zoses  nuosika

116

Jie visai ne agresyvus... aisku dar nuo zmogaus priklauso, ne nuo stiliaus toks dalykas!

117

Marius, 23 wrote:

Zinai Mariau, tu is dalies teisus, taciau sita galima priskirti ne tik gotams bet praktiskai devyniasdesimciai procentu paaugliu. Dauguma bando atkreipti demesi, kas su kerzais, kas su dredais, kiti su giliom iskirptem ar firminiais treningais. Nesioti kerzus yra neblogiau nei visa diena vakscioti su aukstakulniais. Cia yra paprasciausiai paaugliu saviraiska, ir ji niekur nedings. Nebus gotu gal po kokiu 5 metu, bet bus kas nors kitas. Be to dauguma isauga is tokiu dalyku, taigi nieko cia tokio jei pavaikscios pora metu juodai apsirenge.

118

As nesuprantu kam kurt tokias temas? juk kiekvienas turi teise rengtis,kaip jie nori.... Kodel nieks nekuria temos "Ka manot apie zmones kurie neturi konkretaus stiliaus? " Isvis man kvailai skamba,kai zmones aptarineja gotu,panku ir pan. elgsena,jei net ju nepazista.... JUk jie normalus zmones,kurie tiesiog turi savo isitikinimus ir savo stiliu smile

119

Dovydas, 15 wrote:

tu mirsi kale tu prakeiktas prostitute  zoses  nuosika

tu cia man gaidi...??????????? biski kramtyk ka sneki nes greit prisisnekesi!!!!!!!!!!!! ereli tu,biski pakilai bet tuoj leisiesi!!

120

gotes fuj..pankes nice..