Re: ka manote apie gotes bei pankes?
Nieko nemanau nei teigiamo,nei neigioamo.Kiekvienas mes turime savo stiliu.Del skonio nesigincijama.
ne tik stilius . kita "terpe" kita bendruomene
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manote apie gotes bei pankes?
Nieko nemanau nei teigiamo,nei neigioamo.Kiekvienas mes turime savo stiliu.Del skonio nesigincijama.
ne tik stilius . kita "terpe" kita bendruomene
dauzyti juos visus
dauzyti juos visus
Kvailesnio mastymo pas 22 metų žmogų ir būt negali
o tai ar jie zmone???? man ju mastymas nepatinka tipogi ir jie patys
Jo, jie žmonės. Man daug kas nepatinka, negi dabar turiu visus žudyt?
na nezudyti bet... krc sugadinti vaikai
visi mes grazhoos. nesvarbu kaip mes atrodom.daug svarbiau kokie mes esam ish vidaus..
visi mes grazhoos. nesvarbu kaip mes atrodom.daug svarbiau kokie mes esam ish vidaus..
Pritariu
Mano nuomone tie gotai yra kazkokie aukos. jie bando kazka irodyti, atkreipti demesi ir pan. Kam visa tai. Kam? Kaip panos atrodo. vasara su kerzavasi vaiksto, akys juodai isdazytos, koines kaip pas pinoki. Ka uteliu nori isitaisyti ar riaumata pasigauti, kojas supudyti ??? Tiesiog labai daug pazystu baxuru ir galiu pasakyti gotems taip. Jus meskit tuos zaidimus. Eikit susitvarkyti, apsirenkti padoriai(ne fyfiskai). ir geriau laisva laika praleisti skaitant knygas, eiti i teatra ir pan, o ne sh usiimineti. Paprastai gotes buna ir taip ne per graziausios panos. Nu vidutones bet susitvarkiusios butu visai nieko. Bet jos is saves pasivercia kazkokiom mumijom ir eina gazdyt seneliu
PS: Cia mano asmenine nuomone, kai kurie teiginei mesti ir is bendros mases, nieko nenoriu izeisti ir pan, bet noriu priversti zmones susimastyti. Gal bent vienam\ai daeis.
Mano nuomone tie gotai yra kazkokie aukos. jie bando kazka irodyti, atkreipti demesi ir pan. Kam visa tai. Kam? Kaip panos atrodo. vasara su kerzavasi vaiksto, akys juodai isdazytos, koines kaip pas pinoki. Ka uteliu nori isitaisyti ar riaumata pasigauti, kojas supudyti ??? Tiesiog labai daug pazystu baxuru ir galiu pasakyti gotems taip. Jus meskit tuos zaidimus. Eikit susitvarkyti, apsirenkti padoriai(ne fyfiskai). ir geriau laisva laika praleisti skaitant knygas, eiti i teatra ir pan, o ne sh usiimineti. Paprastai gotes buna ir taip ne per graziausios panos. Nu vidutones bet susitvarkiusios butu visai nieko. Bet jos is saves pasivercia kazkokiom mumijom ir eina gazdyt seneliu
![]()
PS: Cia mano asmenine nuomone, kai kurie teiginei mesti ir is bendros mases, nieko nenoriu izeisti ir pan, bet noriu priversti zmones susimastyti. Gal bent vienam\ai daeis.
nu mano pusbrolis skaio ivairiai ... nueina i kina ,nueina i cieuozykla.Kartais pakeicia stiliu ir iseina normaliai paskui, kaip ir visi gotai susiburia ir bendrauja kaip ir mes breikai hip hopai
ir neatrodo kad mano pusbrolis ka nors ne taip daro tiesiog gotas ir tiek bet ne manjakas
netgi pajuokauti nesveikai megsta
Hmmmm. Tebunie
Didesnio issikalinejimo neysivaizduoju...
Nesu susipazinusi nei su gotu, nei panku kultura, bet is nuogirdu ir isvaizdos jie man atrodo agresyvus.
Bet kaip bebutu labai baisiai atrodo kokia ir siaip stambaus sudejimo mergina, kuri uzsitempia kazkoki plastmasini juoda ploshciu, kerzus, juoda nudriskusi sijona ir dar juodus nushepusius plaukus nuspalvina su zelionke.... cia tai tragedija=P
pagalvojau, o ka jiem sako tevai???=D negi leidzia taip darkytis??? jau mano vaikai lai bus emo, reperiai, reiveriai, fyfos ar siaip be stiliaus, bet tik ne kokie gotai=DDD
nuo tokiu zmoniu begu nes man jie baisus...atrodo dar papjaus sju savo tais spygliais... ;D
tu mirsi kale tu prakeiktas prostitute zoses nuosika
Jie visai ne agresyvus... aisku dar nuo zmogaus priklauso, ne nuo stiliaus toks dalykas!
![]()
Zinai Mariau, tu is dalies teisus, taciau sita galima priskirti ne tik gotams bet praktiskai devyniasdesimciai procentu paaugliu. Dauguma bando atkreipti demesi, kas su kerzais, kas su dredais, kiti su giliom iskirptem ar firminiais treningais. Nesioti kerzus yra neblogiau nei visa diena vakscioti su aukstakulniais. Cia yra paprasciausiai paaugliu saviraiska, ir ji niekur nedings. Nebus gotu gal po kokiu 5 metu, bet bus kas nors kitas. Be to dauguma isauga is tokiu dalyku, taigi nieko cia tokio jei pavaikscios pora metu juodai apsirenge.
As nesuprantu kam kurt tokias temas? juk kiekvienas turi teise rengtis,kaip jie nori.... Kodel nieks nekuria temos "Ka manot apie zmones kurie neturi konkretaus stiliaus? " Isvis man kvailai skamba,kai zmones aptarineja gotu,panku ir pan. elgsena,jei net ju nepazista.... JUk jie normalus zmones,kurie tiesiog turi savo isitikinimus ir savo stiliu
tu mirsi kale tu prakeiktas prostitute zoses nuosika
tu cia man gaidi...??????????? biski kramtyk ka sneki nes greit prisisnekesi!!!!!!!!!!!! ereli tu,biski pakilai bet tuoj leisiesi!!
gotes fuj..pankes nice..
Diskusijų forumas → Apie Moteris → ka manote apie gotes bei pankes?