Topic: kokios mergiotes patinka banglam?
nu lb noriu suzinot
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kokios mergiotes patinka banglam?
nu lb noriu suzinot
nezinau
tai turbut bangles?
kas cia per durnas klausimas? visokios.. o jie ar kita zmoniu rusis,kad kitokios turetu patikti?
kas cia per durnas klausimas? visokios.. o jie ar kita zmoniu rusis,kad kitokios turetu patikti?
taip kitokia rusis...jie unreal
:p:p:p
O ar mergiotem,isvis patinka banglai:P
zinoma kad patinka:D nu bent jau man
manau,kad nedaugumai merginu,kurioms patinka banglai...
o gal man pasakis kas yra tie banglai? aciu
man visai patinka banglai
kas tie banglai?
banglai - bent jau man nepatinkantys asmenys, dazniausiai su skeitais (riedlentem), belenkaip placiais dzinsais, uzsideje 2 kart didesni nei jie patys dzhemperi, ir niekad gyvenime nesikirpe, plaukai pastovei ant akiu... nereik pamirst cigareciu pakelio kisenej ir besivelkanciu is paskos perrilgu dzinsu. va kas yra BANGLAI.
aciu
kas tie banglai?
pamatytum...suprastum
banglai - bent jau man nepatinkantys asmenys, dazniausiai su skeitais (riedlentem), belenkaip placiais dzinsais, uzsideje 2 kart didesni nei jie patys dzhemperi, ir niekad gyvenime nesikirpe, plaukai pastovei ant akiu... nereik pamirst cigareciu pakelio kisenej ir besivelkanciu is paskos perrilgu dzinsu. va kas yra BANGLAI.
joo...net saldu pasidaro perskaicius
nu man siaip vsiai jie nieko..ziurint kokie...ir seip manu jie neziuri tiek kad ..ten tokia ar anokia panele...tikriausiai kiekvienam pagal skoni ..reikia ju paciu klausti:D
nori pasakyti tavo stilius geresnis neigu ju???
Kristina, 12 wrote:kas tie banglai?
pamatytum...suprastum
ateis laikas rengsies paprastai...o ir kulturingai apsirengia vyrai patiks...
Ieva, 15 wrote:Kristina, 12 wrote:kas tie banglai?
pamatytum...suprastum
uoj ne darbar man patinka jie
Raimonda, 22 wrote:Ieva, 15 wrote:Kristina, 12 wrote:kas tie banglai?
pamatytum...suprastum
uoj ne
darbar man patinka jie
nu joa... atitiko kirvis kota... kaip yra sakoma... tai koks kirvis tokio ir koto ieskais ;D nu ta prasme, ieskais sau artimo zmogaus, kuris neskoningai rengtusis, pirktu rubus, kur abu galit tilpti ir pan... nu ka as zinau... man tai nieko ten grazaus... o atsizvelgus i topika, tai manau skirtumo jokio, na tikrai ne kokia fyfkes isvaizdos, nes is sono paziurejus... ;D ;D zodziu nereikia, gal irgi kokia bangle... tada galetu abu saligatvius prasluoti ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kokios mergiotes patinka banglam?