201

Re: airijos lietuviai

danguolyt,jei tau nepatinka kad kitu nuomone nera kaip tavo,tai tenka dar tikrai subresti,reikia gerbti nuomone kokia ji bebutu,o jei tau patinka lt tai ir dziaukis...o man nepatinka ir as radau kur man patinka.o tu is viso airijoje esi buvusi?

202

Kristina, 23 wrote:

vargsas esi jau psihologiskai,niekas taves tokio nepriims i darba...
o kas del kaimo,tai lietuva yra didelis kaimas i kuri tave ir traukia,kaimieti

nepamisk pnele kristina,kad pati wsi is to didelio kaimo,na ir kam cia taip garsiai dabar,ka?ir tavo kai kurie samprotavimai visai tau netinka,ka kartais rasai algiui ar dar kam,zinok tikrai save juokinga darai.

203

Kristina, 23 wrote:

danguolyt,jei tau nepatinka kad kitu nuomone nera kaip tavo,tai tenka dar tikrai subresti,reikia gerbti nuomone kokia ji bebutu,o jei tau patinka lt tai ir dziaukis...o man nepatinka ir as radau kur man patinka.o tu is viso airijoje esi buvusi?

dieve jum ta airija koks naujas zemynas atrastas jusu?o tu isvis tik airijoj buvus kristina?

204

austeja,daznai kisi nosi  ne isavo reikalus?

205

kodel ne i savo reikalus,juk cia forumas,o ne tavo kazkos asmeninis puslapis?ar ne taip?gyvenam demokratijoje,tai galim ir diskutuoti?O kodel tau nepatinka mano nuomone?juk ji aisku tau neturi patikti,bet nesvarbu kokia ji butu,juk ja reikia gerbti:)

206

auris i danguole da klausiu du **** mutantai ish kur jus ihstrauket kad mes kiekviena diena valgom kijevo kotletus???? danguole o tu dar ir bandai lopintin kazka??? manau kad tu pati save lopini nors ir taip esi sulopinta belenkaip ir belenkokia esi tiap kad... ri  c ia ishviso kalba airijos lietuviai o ne lietuvos lietuviai nekishat trigrashiu kur nereik.,... mes norim mes stumiam mes gyvenam ir ten ir ten ir mes zininom kur yra geriau o kur blogiau o jei tu tik lt gyveni ir zinai kaip tik toj lt o apie kitka nulis emociju tai gal geriau eik paruoshk pamokas sesija greit prasides
austeja o tu jauciu is lt svao meisto nosies nesi ishskishus ??????? jei klausia ar buvai airijoje tai nereiksia kad ji patik buvo tik airijoje.... kazkaip nesupranti nors metu turi belenkiek jau......

207

ach jus 3 muskietininkai,tu,kristina,nikita.juokas ima is jusu.supraskit ir kitu zmoniu issakytas mintis,o nesokit piestu viens uz kita,tai normalu,kad kiti zmones jum ne tik grazius zodzius raso.zinai man sakai metu belekiek,bet pensininke nesu,ir ne tau zinot evaldai kur as nosi iskisus is lt,kur ne.manau turiu daugiau patirties nei tu:=)

208

Evaldai kiek tu klaidu darai  siaubas...o del kievo kotletu tai kazkuris is jusu gyresi,kad kiekviena diena perkat ir valgot...;D tiesa sakant man jusu visu gaila...isvaziavot i uzsieni gaunat daugiau pinigu ir dabar garbinat Airija...vaje blogai jums materialistams...beje kai jus sikat ant Lietuvos,tai sikat ir ant saves nes kaip bebutu patys esat lietuviai...tikriausiai del keliu svaru kokiam senam airiui uzpakali islaizytumet...;D

209

nu bet sneki nesamones;) o kodel trys mushkietinininkai??? jie sedi lt mes sedim uzsieni , mes buvom lt lyginam uzsieni su lt ka daro visi ishvaziavia... ir sakom kad yra geriau o jus sakot nea ! tai kazkaip patys nemastot yr aklai tikit kad lt geraj super ir greitu laiku bus geriau nei uk ar airija......  siiap as nesoku as tesiog pasakau ka as manau:D nes tu pati paklausiai durno klausymo ar tu tik airijoj tresi buvus,,,,,, tai as taves da durniau paklausaiau....... o tai matai ne man nosi zinot kur is lt ikishus nosi esi buvus o kodel turi tau rupet kitu zmoniu nosis kur jos buvo ikishtos?????????
o ta patirtis kuom?>???  tik nesakyk kad viskuom siaip metai nevisad sako kad turi daugiau patirties :-D

210

as tai laukiu laukiu tos dienos,kai bus forumas,ne airijos lietuviai,bet Lietuvos airiai......vat laukiu,juk taip graziai skamba,nu nesakykit:)

211

nu kad klaidos man dzin . ziinau esu berashtis visa gyvenima lt klaba buvo traukiama 4 vos vos big_smile o del kijevo kotletu kad mes kiekviena diena perkam ir valgom parodyk ta posta. ir jei vienas perka nereiksia visi lietuviai gyvenantis airijoje juos valgo !!!  negi tu pati nesupranti kad apie viena zmogu sudarius nuomone negalima sprest apie visus kitus likusius??? o gailetis jums reikia savu.... del svaru gal pati ir laizytum tiems airiam subines ..... nenustebdciau aisku yra tokiu kurie taip ir daro...... matai as dirbu gyvenu ir gyvensiu cia bent artimiausius 5-10metu kol nebus lt normalios gyvenimo salygos ir stumsiu ant lt t.y ant jos seimunu ir t.t t.y visos valdzios kol nebus normaliu gyvenimu salygu ir stumsiu ant tokiu kaip tu kuri bando lopinti kitus zmones nors pati aplopinta belenkajpo nesupranta kas kur kaip ir kada,,,,,,,,,  jei tu turi normaliai pinigu tevai turi versla ir t.t aisku tau gerai tu ir skaysi man yra geraj nereikia nieko. yra darbas pinigu kiek nori masina ir t.t o tu paziurek kas is lt bega ir kas stumia ir tu suprasi kad didzioji dauguma bega kas vos vos pragyvena nes valstybe neduoda  didesniu algu ir t.t pati viska i kisenes sau, o sikimas ant lietuvos nereiskia shikimas ant paciu saves, mes nepadarem lietuvos seimunu vagimis kgbistais ir kitais p***kais ishgamomis ..... taip kad nehsyiku ash ant saves nes lt nieko blogo nesu padares nesu pakeites nuostatu kokiu ri t.t nesu suazines algu ir t.t ...... pati da karta susimastyk ir suprasi

212

vnz mes niekad vienas kito nesuprasim...jus ginsit Airija mes Lietuva...ir beprasmiska isvis cia diskutuoti...:D;)

213

visu pirma ne tau ta klausima uzdaviau evaldai:),tai nereikia zmoniu irgi klausti,ar tu atceit airijoj buvai?na kas ten tokio ypatingo?tai as paklausiau ar ji tik airijoje buvo?juk galima paklaust,ar ne?o kas liecia del patirties,as turejau minty visus atvejus,ne tik metus..........

214

Evaldai,o del kievo kotletu paziurek i tema "ar verta gyventi uzsienyje,jei tavo gimtine Lietuva" 8 puslapis...ten rasi...;)

215

jo man irgi taip atrodo,cia pasaka be galo...........sekmes jum airijos lietuviai:):)

216

nu matai nereik galvot kad tu turiu patirties daugiau visais atvejais uz mane.... gal geriau to nepradedam, danguole o taip as stumsiu  stumiau ir stumiu ant lt ir airijos ir man dzin .......

217

negirdejau,kad tu kada ant airijos stumei...:?

218

nu matai tu nieko negirdi. reik matyt o tai reiskia kad parsiplaut akis pries skaitant

219

na zinai su tavim negalima kaip su normaliu zmogum kalbeti...tu tiesiog nemoki diskutuoti...va kur tavo problema...

220

aga.... nu as gy valgau kijevo kotletus kasdiena, o jus gy ubagaj o zinani turciai su ubagajs nemoka kalbet...... ar ne???