Re: airijos lietuviai
visus su artejancios Sv.Kaledom ir Naujaisiais metais!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
visus su artejancios Sv.Kaledom ir Naujaisiais metais!
[mano buves draugas ten gyvena jau keli metai. tai prizadejo padeti. O anglu kalbos zinios tai visai neblogos
gal atsirastu kas vasario 3d is vilniaus skrenda i airija???
as sausio 30d gristu is lt,o kas paulina tau ?
as vasario 3 isskrendu i airija, ir viena labai bijau. Su kuom nors dviese butu linksmiau.
nebijok paulina,nebaisu visai skristi,greiciau net neidomu
sweiki kam patinka airija?:)
sveika,man patinka
http://www.lt-tm.net/love/love.php?id=11512
Sveiki kaip keista kad airijoje tiek daug lietuviu..... Ir kaip gi jum si smaragdo sala? Man asmeniskai joje nepatinka oras,zmones,bet siaip gyventi galima
**** diejes as ant jusu isdawikai lietuvos
kaip gimine pratesi toki daikta prarades?
tai lai tas kuris cia "**** dejas ant musu" pasako ka toj lietuvoj veikti? gyventi galvojant is kur gauti pinigu ir t.t ta lietuva daba jau meslo kruvos neverta...,vien ubagai ir alkoholikai....nesvarbu kad ten musu gimtine...,bet uzsieni 100 kartu geriau....,cia bent jaustis zmogumi ir gyventi galima,o ten tik egzistuoti....
gali ir blogai del pinigu bet be lietuvos negaliu gyvent airijoj jau 3 tretai bus o negaliu gyventi be lietuvos mna per daug atsiminimu draugai gimines as negaliu.as po atostogu iswis lb noriu y lietuwa lb prisirisau prie draugu nauju ysigijau.as nesakau kad airijoj blogai gal geriau del pinigu bet jei gerus pinigus lietuvoj moketu ir man pasiulytu pasirinkt kur gyvent net nesudwejojus pasirinkciau lietuva.nes as airjoj kazkodel jauciuosi kaip buciau kitokia kad as neprtampu o kaip lietuvoj atostogauju jauciuosi taip gerai nesinori palikti.
Manau kiekvienas turi savo nuomone..... Lai ir buna ta Airija atsilikus,bet pripazinkit visi,kad cia geresnis gyvenimas nei Lietuvoje.... Gal ten namai,draugai,seima ir t.t,bet juk kazkada reikia paciam save isilaikyti,va tuom cia ir gerai,kad gali....
nu gal ir gerai bet be draugu ir seimos irgi negerai.o tai jus cia zadat likt???juk esi lietuviai as nesuprantu akip jus galit taip waziuot ant jos(as nesakau kad wisi) bet juk ten uzaugot ten wiskas.taip dbr tai nzn.net geda turetu buti.as lietuwa myliu ir taip wisada bus.o jus nzn kad alga gera tai nereiskia kad reikia cia ir gyvent wisa gyvena.juk draugu ir giminiu irgi reikia.nu cia mano nuomone.
Dali draugu ir giminiu galima atsvezti cia.
na kai buvau 15 ir dar daugiau iki kokiu20metu sakiau niekada nevaziuosiu is lietuvos,bet kai sukuriau seima ir reikia pradeti gyventi nuo 0 tada ir sukasi kojeles bei galvele i kitas salis.
as nesuprantu visa varo i ta airija uzsidirpt bet dabar ir toj lietuvoj vos ne tiek pat galima uzsidirbt nes labai truksta darbininku
:D suprantu kad airijoj geriau bet ir lietuvoj nelabai blogai
:D:D
koks skitumas isvaziuoji ir galvoji kad grizi su maisais pinigu..... bet ten islaikymas ir kainuoja ir visi kas grizta nu nevisi bet dauguma grizta su tokiu pat kiekiu kokiu ir isvaziavo......ta prasme kad sakykim cia viskas litais tai kitur tas pats skaicius tiktai eurais......ir gyvenimas pvz buta nuomuoji pas mus sumoki sakykim 300litu o ten 300 euru tai nelabai ka ir uzsidirbsi......
Puslapiai Ankstesnis 1 … 15 16 17 18 19 … 22 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai