Topic: Kai nedrasu paklausti :DD
KAI NEDRASU PAKLAUSTI :DD... tema apie viska ...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai nedrasu paklausti :DD
KAI NEDRASU PAKLAUSTI :DD... tema apie viska ...
kai nedrasu klausti tai ir neklausk!!!
bet jei labai norisi
bet jei labai norisi
Pats kaltas arba nenorek arba paklausk
susikaupk, isidrasink ir paklausk:D
cia ne as noriu klausti cia tema ar jus ko nors nedristat ir norit paklausti bet ne manes..
jei nedristu,tai ir neklausiu..nors dazniausiai isidrasinu ir klausiu:D:D
tai gal kas turi ko paklausti
mhm ar jums atrodo, kad vaikinai emociskai stipresni, nei merginos? susidariau nuomone, kad jei kokia smulkmena merginoj jiems nepatinka, jie labai lengvai gali ja pasiust velniop
o as sunkiai sugebu pakalbinti man patikusia gatveje nes nemoku geraj anglu kalbos ir esu lietuviu .... jauciu del to ir jauciu tokia SILPNA SAVO VIETA BENDRAVIMUJ:D
jie ko nedristu klaust, tai klausiu ta nedrasu klausima paversdama prikolu Siaip as viska dristu ...
kestutis ne nu tu gal suauk:D arba pamastyk ka parasei;D
nepradek gilintis ka as parasau
kestuti uz temas tasku neduoda
o jei man reikia kazka paklausti tai kuriu nauja tema o jei kazko nedrisciau paklausti tai ir cia nerasiciau
o man pvz ne klausti sunku, o kad ir atsiprasyti ar net pasakyti, kad man zmogus patinka.. nesu is tu pilku zanudu, visi galvoja, kad as stipri asmenybe, gal kiek ir gerbia ar lygiuojasi, taciau vidumi jauciuosi labai silpnas ir palauziamas zmogus.. kodie visi galvoja, kad as "stipruole"?hm..
o man pvz ne klausti sunku, o kad ir atsiprasyti ar net pasakyti, kad man zmogus patinka.. nesu is tu pilku zanudu, visi galvoja, kad as stipri asmenybe, gal kiek ir gerbia ar lygiuojasi, taciau vidumi jauciuosi labai silpnas ir palauziamas zmogus.. kodie visi galvoja, kad as "stipruole"?hm..
nu baik Goda, tu gi pas mus tikra stipruole !
mhm ar jums atrodo, kad vaikinai emociskai stipresni, nei merginos? susidariau nuomone, kad jei kokia smulkmena merginoj jiems nepatinka, jie labai lengvai gali ja pasiust velniop
tai cia taip buna tik veliau, kai pamatai ta gyvenima ir zmones kai bunam mazi ir naivus tai i smulkmenas nekreipiam demesio, bet tie laikai praeina. tada pamatai, kam cia cackintis su viena, kuri tau kazkuo neitiko, jei pasaulyje dar milijonai panu
siais laikais isvis reikia pamirst zodi " nedrasu", jei ko reikia, tai jami ir visx:D
siais laikais isvis reikia pamirst zodi " nedrasu", jei ko reikia, tai jami ir visx:D
nu ****.. jo..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kai nedrasu paklausti :DD