21

Re: gyvenimo prasmė

Aleksandras, 21 пишет:
Danguole, 20 пишет:
Kęstutis, 18 пишет:

tai jo...materialiste,,, tokios tik pinigams pasibaigus susiranda taip vadinamus "islaikytinius" manau supratot daugelis apie ka as wink

Bet tu pabandyk visai be pinigu pagyventi as turejau omenyje reikalingiausiems daiktams,ne visos mergos yra materelistes...paprasciausiai nereikia ant tokiu uzsokti...ir nereikes skustis...

taip taip, dabar be pinigu esi nulis. rask pana, kuriai uztektu vien meiles ? big_smile

na man asmeniskai reikia tik meiles...kas tie pinigai,o vyrai vistiek manimi netiki...nejaugi taip visomis panelemis nusivyle...? a?:)

22

"nei vienas zmogus nera laimingas, jei tokiu nesijaucia" o jaustis laimingu kiekvienam reikia skirtingu dalyku.. vieniems tai yra , kaip kazkas sake, megstamas darbas ir mylima seima, o man atrodo, kad gyvenima susiaurinus tik iki to nejucia uzgrauztu monotonija..

23

na matot kokiu graziu minciu ir zodziu. ar naudinga si tema?

24

as manau, kad laimingas gyvenimas buna tada kai suvoki gyvenimo prasme, sieki savo svajoniu, jas igyvendini ir daliniesi gyvenimu su mylima seima, pats pagrindinis tikslas turetu buti pagimdyt ir uzaugint laime ir sekme apdovanotus savo vaikus, daryt viska, kad ju gyvenimas atejus i sita pasauli butu kuom grazesnis.

25

Vytautas, 21 пишет:

as manau, kad laimingas gyvenimas buna tada kai suvoki gyvenimo prasme, sieki savo svajoniu, jas igyvendini ir daliniesi gyvenimu su mylima seima, pats pagrindinis tikslas turetu buti pagimdyt ir uzaugint laime ir sekme apdovanotus savo vaikus, daryt viska, kad ju gyvenimas atejus i sita pasauli butu kuom grazesnis.

Vytautai, Tu tik manai, ir tik pagal savo susidaryta nuomone sneki.... :V Beja. kaip kuo anksciau suvokt gyvenimo prasme, ir kaip ta gyvenimo prasme suvokt taip, kaip suvoki Tu??? Juk pats zinai, kad yra dalykai kuriuos suprantam skirtingai.... :V
Kodel taip ryskiai bandai isreikst savo nuomone, lygtai stengtumeisi ytikinti kitus, kurie nesutinka ar nesupranta nei Tavo supratimo, nei Taveo minciu...???? Vytautai, as siulau Tau atsipalaiduoti, nes atsiras dar vienas toks kuris gaus geltona kortele uz bendravima forume.... ir cia bus viskas Tavo deka..... Ar pats jauti, kad kazkam kenki butent taip postringaudamas.... dievo myletojau...??? ;D

26

gyvenimas mazytis ir ner cia ko varzytis big_smile

27

Ausra, 24 пишет:

Tai ir nesivarzyk.... reikskis atviriau.... ;D

28

gyvenimo prasme bus tuomet jeigu turesim gyvenimo tiksla, zmonija tai lyg koks organizmas auksciausiai iskiles is visu gyvasciu, jo tikslas turetu buti pripildyt visata gyvybes(tik ne kokiu mutantu) ir meiles. pakolkas to siekia tik maza dalis zmoniu(galbut todel ir atrodo sitas tikslas sunkiai pasiekiamas, kadangi mazai to siekianciu) nes kiti apie gyvenimo prasme net  neturi laiko susimastyt, o kodel taip yra? nes uzsiverte buitimi, kasdienybes rutina, o per poilsio dienas irgi masto tik apie buitinius dalykus. geriai, kad tokia tema yra, tik beda, kad ja diskutuojanciu dar mazokai

29

Na tiesą sakant gyvenimo prasmė yra paprata. Aš turiu tam tikrą teorija. Ji yra gan paprasta:

Žmogus yra gyvūnas, žmogui laimę sukelia instinktai, tiksliau jų patenkinimas. Vieni iš svarbiausių instinkų, manau, yra smalsumas ir dauginimasis. Iš šių dviejų dalykų galima išreikšti ir kitus.

Pirmiausiai mes stengiamės užsikalti kuo daugiau pinigų, išmokt ten pvz gitara grot, išmokt sporto šaką, pvz kovos meną, žodžiu tai kas įspūdingą. Pinigai yra tam kad galima būtų apsirūpinti, sudaryti saugumo įvaizdį. Kovos menai, muzika kiti dalykai yra tam, kad sužavėti antrąją pusę, kai antroji pusė mano tave kaip asmenį, su kuriuo saugu(fiziškai, finansiškai), tuo pačiu kaip charizmą, kuri kažkuo išsiskiria, pritrauki tą žmogų. Toliau dirbat abu tam, kad turėt savo namus, gražią aplinką, tam kad turėti pilnavertę šeimą su vaikais. Apytiksliai, manau,i mes nuo pat pradžių gyvenam dėl savo vaikų.

O šiaip kalbant gamtiniais išsireiškimais, mes gyvenam tam, kad pratęstume savo rūšį.
Mums teikia laimę instinktai, mes jų klausome, o kuo labiau jų klausome, tuo arčiau prie laimingesnės būsenos, žinoma šiais laikais reikia stirpriai velti ir racionalumą, kad galima būtų instinktais ilgiau vadovautis. Šiaip intinktams pakaitalų yra labai daug, manau, bent tiek gerai..

O šiaip kalbant apie pinigus(nes čia buvo kalbėta apie pinigus), tai nemanau, kad tai taip svarbu. Kai yra žmogus, kuris tave apkabina, pabučiuoja į lūpas, žmogus, kuris tau yra svarbesnis už viską gyvenime, kurio šypsena tau yra brangiausias prisiminimas. Kai yra toks žmogus, tau nebereikia liūdėti, kai nuėjus į parduotuvę negali nusipirkti kažko skanesnio. Na kaip yra toks posakis "gyventi meilės vaisiais". Tas gyvenimas yra saldžiausias, žinoma pinigai yra kaip prieskonis, dar labiau viską paskanantis, tačiau pinigai, be tokio žmogaus nė iš tolo nekompensuos tos laimės.

30

gyvenimo prasme yra gerai nugyventi gyvenima. O tai kiekvienam skirtingai wink

O siaip reiktu apskritai padiskutuoti kas yra prasme ir is kur tai atsiranda

31

Giedrius, 27 пишет:

gyvenimo prasme yra gerai nugyventi gyvenima. O tai kiekvienam skirtingai wink

Giedriau, kada vaikams ateina..? na nors bent kiek suprantami reikalai????? big_smile

32

Sigitas, 25 пишет:
Ausra, 24 пишет:

Tai ir nesivarzyk.... reikskis atviriau.... ;D

tai ir reiskia, kad gyvenima laimingai nugyvensi, kai liks kuo maziau suvarzimu.
P.S. zinoma laisve neturi, kenkti kitu interesams

33

na prasme yra tada, kai yra pastebima nauda, taciau ta nauda velgi yra labai salygine, taciau jeigu 100% suvoktume aplink mus vykstancius dalykus, manau musu pasirinkti veiksmai butu jau nebesalyginai naudingi, o taip pat visiskai teisingi( aisku reikia ir noreti siekti tos naudos) . taciau visiskai visa visata suvokti ir nuspresti kurie veiksmai teisingi yra neymanoma nei jokiam robotui ar kompui, o vat zmogus jeigu islaisvintu savo mintis nuo kasdieniu rupesciu, ir susivoktu, kad jo mintys vergauja nezine kam, tada tikiu, kad intuityviai darytu vien visatai naudingus dalykus. as tuom esu isitikines, pamastykit kodel dauguma isminciu buvo atsiskyreliai...

34

Evelina, 17 пишет:

nu manau ispradziu svarbi sveikata, poto mylimi zmones

Pagal tave as jau pasmerktas... Err aciu turbut wink

Siaip manau kad laimingas yra tas....kuris dar negime. Kazkaip sunkiai isivaizduoju zmogu kuris butu laimingas visa gyvenima. Taip net neidomu butu ir gan nukrypimas mano akimis. Zmogu kuris tvirtintu kad "visada buvau laimingas" uzdaryciau i minkstaja..

35

mano manymu laimyngas gyvenimas kai salia yra mylimas zmogus kutis tave myli ir rupinasi ir tiu jam atsidekoji tuo paciu:::822 kai gyveni ramei ir esi saugus kai tavo gyvenima negadina pasalinia zmones tesiog tada esi laimyngas, kai ispyldai savo svajones ir gyvenime pasieki to ko tikrai troksti kai salia turi tikru draugu kurie niekada nenuvils ir nepaves kai seima tavo ir artimieji yra laimyngi kad nebutu pasaliniu rupesciu via tai yra mano manimu "laimyngas gyvenimas" bet labai abejoju ar kada nors tai yra imanoma nes gyvenimas visai kitoks....:::757:::608

36

SIAN man viskas vienodai wink che che wink tos visos prasmes smile
i jusu sveikata

37

Gyvenk taip, kad kiekvienas vaikas tau galetu pasakyt: - Labas, teti... :-D Juokauju... :-)

38

Kazkaip man irgi Giedriau jau kelias dienas viskas vienodai, nusibodo gincytis apie visokias prasmes ir pasaulio visumas. ;D Va as savo gyvenimo prasme per si savaitgali igyvendinau labai paprastais, zemiskais budais - daug alkoholio, tabako + baseinas su pirtim. Toliau uz situ keturiu esybiu prasmes ieskoti nera prasmes big_smile

39

Ina, 40 пишет:

padiskutuokim: ką reiškia savoka "laimingas gyvenimas"

Jei turėsi dideli namą du vaikus ir gražia žmona vistiek norėsis kažko daugiau. Laime tai siekimas vis naujo tikslo .

40

laimingas jauciasi tas kuris nori laimes kitiems, nelaimingas jauciasi tas kuris laimes siekia tik sau asmeniskai, sitaip mano budistai. neveltui yra ir pasakymas: gera daryti gera.