Tema: Kame reples, paneles?
Kaip jusu manymu, vaikinukas turi atsakyti, kai tokie klausimai kaip" Ar as neperstora, ar as nepergrazi?" ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kame reples, paneles?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip jusu manymu, vaikinukas turi atsakyti, kai tokie klausimai kaip" Ar as neperstora, ar as nepergrazi?" ...
... atsakyk, ka tu brangioji... tu man pats tas....:-) nepamirshk shiltai shypsotis... ir kuo itikinamiau atrodyti :-)
... na, o jei tave kas trikdo... jos ishvaizdoje, bet esi rimtai nusiteikes jos atzvilgiu.... nupirk jai abonementa..kurio pagalba ji ishtaisys tau nepatinkancius trukumus.
sekmes...
Taip ir atsakyciau ka galvoju kaip man atrodo..Nes kam as turiu apgaudineti save?:D
Pasakei, lyg meluoti tureciau.. As tik siaip pasidomejau..
O klausiu su perkeltine prasme, nes labai jau apsurdiska buna, kai mergina klausineja tokio pobudzio klausimus.. Nes, mano manimu, jei kas butu netaip, nebutu poros..
o klausineja gal todel, kad jai demesio ir komplimentu truksta negi sunku paskyti, kad kaip visad aji atrodo puikiai
... butent.... ash pati mielai klausausi.... kai mano brangenybe mane ramina, kad ash puikiai atrodau... kuo dazniau reikia kartoti, kad ji vienitele ir nepakartojama...
nesupranta kokia mergina gali dristi paklausti ar ji nepergraziai atrodo:?
Brangusis, ar siandiena as nepastorejau per daug?... Ne, brangioji, man tu kaip tik.. ( vistiek gaunasi, kad pasakai, kad storeja, tik jam tai nemotais..)... Taip, brangioji, tu man kaip tik ( -//-, jam tai motais...)
Bet ziurekit.. Sakykime beri tuos komplimentus taip pat daznai, kaip mirksi.. Ir nuo to daznumo jau gaunasi automatika, pvz, ji uzklausia ar jai tinka kokia nors suknele( na sakykime issirinko grazia suknele, bet Tikrai ne jai..) ir vos tik paklausus ar jai tinka, jis jau is instinko: Taip,brangioji,mieloji...kaip tik tau( net sunkiai akies krasteliu uzmetus aki...)
Komplimentai taip.. Bet tik ne iki apsurdo, ok?
Buna, patikek,Evelina...
as manau jus visi neteisus
Labai argumentuotas pareiskimas,Ernsta, ir ka tavoji Korano isminties gilumo patirtis sako?
rezk tiesiai i akis kaip ir jos rezia musm:P
Turbut del to merginos buna reciau vadinamos gyvatemis, nei mes kiaulemis, vien del to, kad dar kazka patoleruojame ir nereziame i akis... Bet zinot.. Tyli kiaule gilia sakni knisa...
Ne i tema, nors ne.. biski i tema..
giedriua jeigu sakai kad buna nu gerai patikesiu
o kaip galima savo merginai mieloti sakyti kad jai kazkas tinka jeigu jai tas netinka :?
..
O kaip galima sakyti, kad merginos dovana tau( sakykime per gimtadieni) visai netikusi..?? Manau, kad tikrai sirdute iskaudintu...
aj as tai manau kad geriausia sakyti tiesa
ne tikrai ne ne visada gali ta tiesa pasakyti, jei nori zmogaus neizeisti kartai tenka ir pameluoti , kartais ta tiesa gali labai iskaudinti
tai dziaukis,jei klausineja reiskia nori tau patikti ir itikti tavo skoniui...:D)
Arba ji pakeisti jos naudai...
niu jei man nepasako, kaip graziai as sian atrodau, imu ir pati paklausiu
ir visada tikiuosi tik teigiamo atsakymo t.y. "tu atrodai fantastiskai" ir pan
as manau i si kalusima reikia atsakyti smaikciai koks skirtumas,kiek sveri ,bet svarbu kad tu esi ir pan.. e kaska nusisnekjau taip ryskiai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kame reples, paneles?