Tema: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man asmeniskai ilgaplaukiai ziauriai vyriski, primena herakli o jums??
Ne!:D
Ne...i nevala panasus ilgaplaukis
ziurint, kiek tas ilgaplaukis sugeba savo plaukus priziureti ir kiek jiems skiria demesio.. tris saveites neplautas sirsiu lizdas ant galvos zavesio tikrai neteikia
ilgaplaukiai yra vyrai bobos;), ir taskas.
Na.. buna vaikinu, kuriems tinka ilgi plaukai, ir kuriems nea.. jeigu jiems tinka - tai vyriski man jie:)
Panos turi but ilgais plaukais, o ne vyrai
Panos turi but ilgais plaukais, o ne vyrai
kas taip pasake???????tavo mama???? nu gaila, atsiimu savo zodzius, kad LTuviai vakarietiskeja...
man ilgaplaukis daug vyriskesnis, nei trumpaplaukis su ruzavais marskineliais... ir vyriskesnis uz tuos soliariuminius modelius...
;/ kaip cia viskas rimta ;D
na jei ant galvos gandralizdis tai atrodo apglaitetinai bet man ilgi plaukai grazu.. nes tikrai ne plauku ilgi vyriskumas slypi na ziurint kokia to vyruko natura jei spygauja kaip pana tai jau cia apie tokius jau temu prikurta na bet mano nuomone uz ilgesnius plaukus nes jau tie waikunukai su sportine apganga ir vientinem 1 numerio sukuosenom tai... :}
Algirdas, 24 parašė:Panos turi but ilgais plaukais, o ne vyrai
kas taip pasake???????tavo mama???? nu gaila, atsiimu savo zodzius, kad LTuviai vakarietiskeja...
Nezinau kaip tu...:?:V ... bet as turiu savo nuomone, kuria susidarau pats, o ne kuria mama sudaro man;) o vakarai man nerodiklis... ne vakaruose as gyvenu ir man giliai **** vakarieciu mentalitetas ir ju poziuris i betka:D kai as gyvensiu vakaruose, tada gal ir lyginsiuos i juos
man ilgaplaukis daug vyriskesnis, nei trumpaplaukis su ruzavais marskineliais... ir vyriskesnis uz tuos soliariuminius modelius...
oi sauele apie narcizus ir keptas vistas tai jau nekalbam nes lb jau nemielai atrodo.. (soliarumine fauna ;DDD )
o man patinka ilgaplaukiai bet ne visi patinka,vaikinukai isskutinitais palukais zinoma ne visi priklauso nuo vaikinuko ir jo stiliaus,koks nors ten sportinis vaikinukas ir ilgi plaukai man tai nezinau ne visada patinaka...
ilgaplaukiai yra vyrai bobos;), ir taskas.
paziurek i veidrodis ir suprasi kas tu tashkas.
Laura, 20 parašė:Algirdas, 24 parašė:Panos turi but ilgais plaukais, o ne vyrai
Nezinau kaip tu...:?:V ... bet as turiu savo nuomone, kuria susidarau pats, o ne kuria mama sudaro man;) o vakarai man nerodiklis... ne vakaruose as gyvenu ir man giliai **** vakarieciu mentalitetas ir ju poziuris i betka:D kai as gyvensiu vakaruose, tada gal ir lyginsiuos i juos
daba algi asakysiu taip, tik neisizeisk bet tai yra teisybe : tu ir tokie kaip tu su tokiu mastymu apie vakaru mentaliteta ir nesilygiavima i vakarus esat tikri ASILAI su ILGOM iki ZEMES AUSIM. tokie kuriems viskas **** o nori kad lt butu kaip ir kitos europos valstybes .... pamastyk !
daba algi asakysiu taip, tik neisizeisk bet tai yra teisybe : tu ir tokie kaip tu su tokiu mastymu apie vakaru mentaliteta ir nesilygiavima i vakarus esat tikri ASILAI su ILGOM iki ZEMES AUSIM. tokie kuriems viskas **** o nori kad lt butu kaip ir kitos europos valstybes .... pamastyk !
Daba Vladai pasakysiu taip, kad mane izeistum tau internetu to gyvenime nepavyks padaryt;) gyvenime nesakiau, kad noriu, kad butu kaip kitose europos valstybese...(tavo telepatiniai sugebejimai sioje vietoje tave pavede:D ) nematau jokio tikslo besaikio lygiavimosi i vakaru valstybes ar tuo labiau ("auksto intelekto" zmoniu isvajota) Amerika. Vakaru Europa yra vakaru, o cia Centrine Europa:p
O Asilai su ilgom iki zemes ausim jau seniai sedi (arba dar isvaziuos) Anglijoj, Ispanijoj ir Amerikoj:D)
Andrius, 25 parašė:ilgaplaukiai yra vyrai bobos;), ir taskas.
paziurek i veidrodis ir suprasi kas tu tashkas.
isitrink galva ozkuti!tokius kaip tu kieme nekart esu ant prikolo nuskutes;D
Algirdas, 24 parašė:Laura, 20 parašė:Algirdas, 24 parašė:Panos turi but ilgais plaukais, o ne vyrai
apie kokia cia tu europa kalbi,kai pas tave dar kujis su pjautuvu is kelniu kyso;Dbeje nebutinai visas nesamones is tos europos parsivest;)
Man tay grazu kay vaikino plaukay panasaus ilgio su lyg ausim, ir tiesus :> man garbanuoti ilgi plaukay baisiai atrodo. Nu tas plauku ilgis tikray kad neparodo vyriskumo
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?