241

Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?

matyt i veidrodi pasiziurejo ;D ;D ;D ;D

242

ar apsiruket, ar ka :? as sakau apskritai, jei jau nori kas turet ilgus plaukus, tegu juos priziuri...jei vaikscios su baisia, nusiurusia kasa, tai tegu slepias big_smile
Auri, zinok pasiziurejau ir nepamaciau nusiurusiu tongue

243

Auris, 21 wrote:
Airidas, 24 wrote:

o jei aš paklausčiau ar moteriška turėti trumpus plaukus (vyriško kirpimo)?

zinoma :] turejau net mergina ganetinai trumpais plaukais, tokiais vyryskais. ;] nesuskundziau nes jai labai tiko. smile

mano ex taip pat buvo trumpaplaukė. Manau, moteriškumą ir vyriškumą ne plaukų ilgis apsprendžia wink

244

siaip nepriklauso vyriskumas nuo plauku ilgo, bet prie ivaizdzio prideda manau keleta minusu big_smile

245

Kazkaip nelabai ;\\

246

priklauso kaip tam vyrui atrodo ilgi plaukai smile vieni zaviai atrodo, kiti ir pliki labai vyriskai atrodo smile

247

jauciu didziule antipatija ilgaplaukiam. ir dar barzdotiems,ir usotiems vyriskiams :::020

248

O as praktiskai noreciau berno su ilgesniais plaukais, pvz kaip Johnny Depp'o ar Billyxcore ... hmm  siaip ne visiems bernams tinka ilgi plaukai. Bet as pati noriu berno su ilgesniais plaukais, kaip buciuojies gali juos kedenti, velti, juk tai taip seksualu smile (bet svarbu kad galva nebutu rebaluota ir kaip pudelio... ) big_smile
Biski gotiska/rokiska/metalistiska (nemegstu metalistu rebaluotom galvom, kratantys nuo blusu)  judejima primena man ilgesni vaikinu plaukai. Ir noreciau tokio astraus/griezto, o ne bobisko. hmmm...  :::725

249

Ilgaplaukiai irgi vyriški. Žinoma, jei tie plaukai nėra riebaluoti, viskas tvarkoje. Mano akimis žiūrint daug prasčiau atrodo skustagalviai.:::001

250

Man patinka šiek tiek ilgesniais plaukais vyrai...
Bet ne visada tie plaukai taip jau svarbu. Pvz., A. Ramanauskas - Greitai labai simpatiškas vyras, o visai be plaukų.

251

atsakysiu klausima klausimu ar moteriskos moterys trumpais plaukais o jaigu rimtai tai jaigu tinka tai ir gerai ir isvis ne plaukuose viriskumas

252

Na  mane labiau žavi trumpaplaukiai :::024

253

ne plauku ilgis nurodo vyru vyriskuma,geriau jau ilgais bet tikras vyras,negu trumpais ir be smegenu vingiu:::402

254

Be smegenų pilkosios masės joks vyras nebus vyriškas

255

Kaip vyras ilgesniais plaukais esu arčiau moters. Plaukai kaip parabolinė antena gaudo estrogenus, šie pumpuojami man į smegenis, o todėl ryte prieš veidrodį pešiojuosi antakius ir dažausi blakstienas. Tada apsimaunu stringus, suvalgau sūrelį ir į paskaitas.

Kas sieja vyro plauko ilgumą su nevyriškumu matyt metalistų nematė.

256

Niekas nepaneigs , kad metalistai nevyriški.

257

juokingas pats klausimas, nes manau vyriskumas priklauso ne nuo plauku ilgumo.

258

man nieko neprimena big_smile bet siaip labai zaviuosi ilgaplaukiais, praktiskai trumpaplaukiai retai patinka... smile

259

Ursule teisi.Kakoi skirtum..,pragerk marmuze ir uz plauku nepaslepsi hi hi ..,nors ir undinele butum.Yra ir pliku moteru fantastiskai patraukliu...

260

na pagaliau nors kam nors patinka moterys su labai trumpais arba net skustais,valio:::402