Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
matyt i veidrodi pasiziurejo ;D ;D ;D ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
matyt i veidrodi pasiziurejo ;D ;D ;D ;D
ar apsiruket, ar ka :? as sakau apskritai, jei jau nori kas turet ilgus plaukus, tegu juos priziuri...jei vaikscios su baisia, nusiurusia kasa, tai tegu slepias
Auri, zinok pasiziurejau ir nepamaciau nusiurusiu
Airidas, 24 wrote:o jei aš paklausčiau ar moteriška turėti trumpus plaukus (vyriško kirpimo)?
zinoma :] turejau net mergina ganetinai trumpais plaukais, tokiais vyryskais. ;] nesuskundziau nes jai labai tiko.
mano ex taip pat buvo trumpaplaukė. Manau, moteriškumą ir vyriškumą ne plaukų ilgis apsprendžia
siaip nepriklauso vyriskumas nuo plauku ilgo, bet prie ivaizdzio prideda manau keleta minusu
Kazkaip nelabai ;\\
priklauso kaip tam vyrui atrodo ilgi plaukai vieni zaviai atrodo, kiti ir pliki labai vyriskai atrodo
jauciu didziule antipatija ilgaplaukiam. ir dar barzdotiems,ir usotiems vyriskiams
O as praktiskai noreciau berno su ilgesniais plaukais, pvz kaip Johnny Depp'o ar Billyxcore ... hmm siaip ne visiems bernams tinka ilgi plaukai. Bet as pati noriu berno su ilgesniais plaukais, kaip buciuojies gali juos kedenti, velti, juk tai taip seksualu (bet svarbu kad galva nebutu rebaluota ir kaip pudelio... )
Biski gotiska/rokiska/metalistiska (nemegstu metalistu rebaluotom galvom, kratantys nuo blusu) judejima primena man ilgesni vaikinu plaukai. Ir noreciau tokio astraus/griezto, o ne bobisko. hmmm...
Ilgaplaukiai irgi vyriški. Žinoma, jei tie plaukai nėra riebaluoti, viskas tvarkoje. Mano akimis žiūrint daug prasčiau atrodo skustagalviai.
Man patinka šiek tiek ilgesniais plaukais vyrai...
Bet ne visada tie plaukai taip jau svarbu. Pvz., A. Ramanauskas - Greitai labai simpatiškas vyras, o visai be plaukų.
atsakysiu klausima klausimu ar moteriskos moterys trumpais plaukais o jaigu rimtai tai jaigu tinka tai ir gerai ir isvis ne plaukuose viriskumas
Na mane labiau žavi trumpaplaukiai
ne plauku ilgis nurodo vyru vyriskuma,geriau jau ilgais bet tikras vyras,negu trumpais ir be smegenu vingiu
Be smegenų pilkosios masės joks vyras nebus vyriškas
Kaip vyras ilgesniais plaukais esu arčiau moters. Plaukai kaip parabolinė antena gaudo estrogenus, šie pumpuojami man į smegenis, o todėl ryte prieš veidrodį pešiojuosi antakius ir dažausi blakstienas. Tada apsimaunu stringus, suvalgau sūrelį ir į paskaitas.
Kas sieja vyro plauko ilgumą su nevyriškumu matyt metalistų nematė.
Niekas nepaneigs , kad metalistai nevyriški.
juokingas pats klausimas, nes manau vyriskumas priklauso ne nuo plauku ilgumo.
man nieko neprimena bet siaip labai zaviuosi ilgaplaukiais, praktiskai trumpaplaukiai retai patinka...
Ursule teisi.Kakoi skirtum..,pragerk marmuze ir uz plauku nepaslepsi hi hi ..,nors ir undinele butum.Yra ir pliku moteru fantastiskai patraukliu...
na pagaliau nors kam nors patinka moterys su labai trumpais arba net skustais,valio
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?