721

Re: Meetas2 Šiauliuose

o kokia ta riba? smile

722

Tikiuosi man vietos yra?

723

taip minde tau yra jei vel nepavesi musu big_smile o riba tai planuojam 24 zmones, nors ten sake gali but 18 big_smile bet visada galima apeiti viska big_smile

724

as busiu 25-tas wink big_smile

725

nu nezinau.... siaip Egidijau sarase esi 13-tu numeriu big_smile

726

O kelintas as?

727

o tu 14 big_smile kas dar noti suzinot savo eiles nr? big_smile

728

beje, is pradziu buvo merginu daugiau sarase nei vaikinu, tai dar keliais papildem ir siuo metu yra po lygiai big_smile

729

Egidijus, 25 parašė:

o 6-tas nenori buti ;D

730

deja 6-ta jau Ausvydas yra uzsiemes big_smile taip kad nepavyks net ir per geriausius norus tongue

731

na va kaip negerai smile

732

Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus... big_smile

733

Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus... big_smile

734

vajezau , net dvigubai isejo..... :::215

735

Viktorija, 24 parašė:

vajezau , net dvigubai isejo..... :::215

kokia geda......:::034
nors karvutes tikrai man gaila........:::851

736

xexe smile
nu ka, ir man laikas prisirasyt smile

737

Lina, 21 parašė:
Egidijus, 25 parašė:

o 6-tas nenori buti ;D

gali buti 69-ta danguje wink

738

Egidijus, 25 parašė:
Lina, 21 parašė:
Egidijus, 25 parašė:

o 6-tas nenori buti ;D

gali buti 69-ta danguje wink

o mes norim gyventi big_smile as tai jauciu kad treciam meete nebedalyvausiu big_smile bet suorganizuosiu jums big_smile

739

tai jau atsirugo dalyvavimas meetuose? :V

740

nea man visada patinka dalyvauti, bet yra bet big_smile kitos visai priezastys big_smile