Re: Meetas2 Šiauliuose
o kokia ta riba?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 35 36 37 38 39 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kokia ta riba?
Tikiuosi man vietos yra?
taip minde tau yra jei vel nepavesi musu o riba tai planuojam 24 zmones, nors ten sake gali but 18 bet visada galima apeiti viska
as busiu 25-tas
nu nezinau.... siaip Egidijau sarase esi 13-tu numeriu
O kelintas as?
o tu 14 kas dar noti suzinot savo eiles nr?
beje, is pradziu buvo merginu daugiau sarase nei vaikinu, tai dar keliais papildem ir siuo metu yra po lygiai
as busiu 25-tas
o 6-tas nenori buti ;D
deja 6-ta jau Ausvydas yra uzsiemes taip kad nepavyks net ir per geriausius norus
na va kaip negerai
Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus...
Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus...
vajezau , net dvigubai isejo.....
vajezau , net dvigubai isejo.....
kokia geda......
nors karvutes tikrai man gaila........
xexe
nu ka, ir man laikas prisirasyt
Egidijus, 25 parašė:as busiu 25-tas
o 6-tas nenori buti ;D
gali buti 69-ta danguje
Lina, 21 parašė:Egidijus, 25 parašė:as busiu 25-tas
o 6-tas nenori buti ;D
gali buti 69-ta danguje
o mes norim gyventi as tai jauciu kad treciam meete nebedalyvausiu bet suorganizuosiu jums
tai jau atsirugo dalyvavimas meetuose? :V
nea man visada patinka dalyvauti, bet yra bet kitos visai priezastys
Puslapiai Ankstesnis 1 … 35 36 37 38 39 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose