Re: Meetas2 Šiauliuose
o kokia ta riba? ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Страницы Назад 1 … 35 36 37 38 39 40 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kokia ta riba? ![]()
Tikiuosi man vietos yra?
taip minde tau yra jei vel nepavesi musu
o riba tai planuojam 24 zmones, nors ten sake gali but 18
bet visada galima apeiti viska ![]()
as busiu 25-tas
![]()
nu nezinau.... siaip Egidijau sarase esi 13-tu numeriu
O kelintas as?
o tu 14
kas dar noti suzinot savo eiles nr? ![]()
beje, is pradziu buvo merginu daugiau sarase nei vaikinu, tai dar keliais papildem ir siuo metu yra po lygiai ![]()
as busiu 25-tas
![]()
o 6-tas nenori buti ;D
deja 6-ta jau Ausvydas yra uzsiemes
taip kad nepavyks net ir per geriausius norus ![]()
na va kaip negerai ![]()
Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus... ![]()
Susituokia jauna porele. Po vestuviu paaiskeja, kad vaikinas nei bum bum apie seksa. Jauna zmona ir taip ir anaip bando uzsiminti, o jis nesupranta nors tu ka. Eina vargse nuliudusi ir sutinka pagyvenusia kaimyne. Jai papasakoja viska. Kaimyne ir sako:
- eik namo, apsimesk kad sunkiai sergi. vyras susirupins, tada ji atsiusk pas mane ir viskas bus tvarkoj.
Pareina ji namo, griuva i lova ir vaidina, kad labai serga. vyras mato, zmona mirtimi vaduojas. Issigasta, o zmona, vos liezuvi apversdama, sako:
- Eik pas kaimyne, senas, zmogus, gal zinos, kaip padeti.
Nulekia pas kaimyne. Kaimyne sako:
- Turi tu tokia stebuklinga sakele, kuri ligas gydo. Ir paaiskina, kas ir kaip. Vyras grizta namo, soka i lova ir padaro, kaip kaimyne moke. Zmona pasidaro linksma, laiminga, kaip roze zydi. Taciau vyras toks liudnas liudnas prie stalo sedi. Zmona apkabina ir klausia:
- kas tau yra? Nesidziaugi, kad pasveikau?
- Ech, buciau zinojes, kad tokia saknele turiu, tai nei tevas butu mires, nei karve nugaisus... ![]()
vajezau , net dvigubai isejo..... 
vajezau , net dvigubai isejo.....
kokia geda......
nors karvutes tikrai man gaila........
xexe
nu ka, ir man laikas prisirasyt ![]()
Egidijus, 25 пишет:as busiu 25-tas
![]()
o 6-tas nenori buti ;D
gali buti 69-ta danguje
Lina, 21 пишет:Egidijus, 25 пишет:as busiu 25-tas
![]()