241

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:

atsirisa liezuvis, atsiranda didelis noras pasigincyti, nerealiom temom, traukia prie priesingos lities

Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? :::742:::629

labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???

Na jei dar randi lėšų išgerti tai tuomet dar ne sunkmetis smile

242

snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? :::742:::629

labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???

Taip iseina, kad isgerentys, sunkmeciu isvis neturi??

243

Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:

Na jei jau tikrai vos galą su galu sudurtum , manau galvotum kaip išgyventi o neišgerti wink

244

klausti reiktu ne ka alkoholis daro su tavim, o ka TU darai su alkoholiu big_smile
alkoholis pats i burna nesilieja smile
Na as prigeres dar tiek nebuvau, bet buvau prigeres ir prirukes vienu metu, tad zinot, jei cia bent kiek panasu i tai kas buna prigerus iki gliuku tai negerkit zmones tiek big_smile galit prabusti ir tevais, ir issiskyre ir marse big_smile

245

Matau daznai ka daro alkocholis su kitais , ypac su  moterimis....  neduok  dieve ....  NORI  PAMATYTI  VELNIA --  NUGIRDYK  BOBA.......

246

snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Na jei jau tikrai vos galą su galu sudurtum , manau galvotum kaip išgyventi o neišgerti wink

tai alchoholikai pagal tave gerai gyvenantys?:) jie juk tik kapeika gauna ir iskart gerkle bega skalaut spiritizuotais uzpilais:)

247

man tai pavizdziui kai daugiau isgeriu buna gerai ;DD sklaidausi kai kazka pametus :DD :::454

248

Žydrūnė, 16 пишет:

man tai pavizdziui kai daugiau isgeriu buna gerai ;DD sklaidausi kai kazka pametus :DD :::454

kai daug isgeri?!Vaikeli,ar ne per anksti daug isgert pradejai!!!

249

Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:

tai alchoholikai pagal tave gerai gyvenantys?:) jie juk tik kapeika gauna ir iskart gerkle bega skalaut spiritizuotais uzpilais:)

Na apie tuos visiškai degradavusius alkoholikus aš nešnekėjau smile

250

snieguole, 30 пишет:
Feliksas, 26 пишет:
snieguole, 30 пишет:

Na apie tuos visiškai degradavusius alkoholikus aš nešnekėjau smile

tai tik mane uzkliuvai?

251

Feliksas, 26  + snieguole, 30 + alcoholis =  geras klausimas  smile

252

Zilvinas, 39 пишет:

Feliksas, 26  + snieguole, 30 + alcoholis =  geras klausimas  smile

geras gincas, tai tikrai, o del klausimo, tai nezinau smile

253

jei tai gincas tai versija tokia.  Feliksas,26+snieguole,30+alcholis=:::838.

254

Kristina, 33 пишет:

jei tai gincas tai versija tokia.  Feliksas,26+snieguole,30+alcholis=:::838.

mmm  cia jau labiau i nemaza barni panasu, bet ne i sveika ginca smile

255

buna visaip. pagaal tema. manau kur alkoholis ten ir barniai.

256

sakoma kad tiek meile tiek pyktis abu aistros vaikai .... beaistros jau butu ne gincas bet paprasciausias dialogas .

Debatas ishsaukia aistru bet zmones papratai susitvardo izgeres zmogutis nelabai stabdzius valdo todel diskusija lengvai virsta kivircu. 

dvi skirtingos hipoteses argumentuajamos kumsceis ir ynirshiu ishgerus alkocholio.

257

Ramunas, 37 пишет:
Žydrūnė, 16 пишет:

kai daug isgeri?!Vaikeli,ar ne per anksti daug isgert pradejai!!!

as daug negeriu... as tik per progas su draugemis ar draugais isgeriu kokios Sangrijos ar kokio miksiuko ir viskas... ne ne per anksti ; DD

258

Nemegstu alkoholio,wartoju tik per progas simboliskai..o jei netycia padauginu,tampu neprognozuojama..apima arba isterinis juokas,arba liudesis,arba agresija,zodz baugu:D

259

žiurint kokioj kompanijoj esi. jai linksmoj tai ir linksma esi,jai konfliktiskoi taipogi lieki tokia konfliktiska, ir taip toliau.

260

o man alkoholis daro idomu poveiki, jei geri geri geri...ir visa laika prota jauti,nesijauti atsipalaidaves ir ramus kaip kiti, tik nebesuvaldai liezuvio,kad graziai kalbet arba judesiu,o taip tai pasidarau ramekas. big_smile o jei prisigert iki komos,tai nepropoguoju,be tada einu miegot,tai isvis neidomu... smile)