You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 11 12 13 14 15 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- snieguole, 30
- Forumo Aktyvistas
Re: Ką alkoholis daro su tavim?
Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:atsirisa liezuvis, atsiranda didelis noras pasigincyti, nerealiom temom, traukia prie priesingos lities
Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? 

labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???
Na jei dar randi lėšų išgerti tai tuomet dar ne sunkmetis 

- Feliksas
- Forumo Vanagas
snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Toks įspūdis susidaro,kad tave traukia prie priešingos lyties tik alkoholio prisisiurbus , o tai ką darai kaip blaivas būni??? Į tos pačios lyties atstovus seilę varvini ? 

labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???
Taip iseina, kad isgerentys, sunkmeciu isvis neturi??

- snieguole, 30
- Forumo Aktyvistas
Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:labai jau idomu is kuriu mano parasytu zodziu toks ispudis susidaro? kai blaivas, galvoji apie darba, savo gerbuvi ir dar belenkokiu problemu sprendimus ir visokius planus, kaip ten bebutu sunkmetis lietuvoj ir blaivam nelenda mintis api panu ieskojimus ir panasiai, ar gal cia tik man vienam tas sunkmetis???
Na jei jau tikrai vos galą su galu sudurtum , manau galvotum kaip išgyventi o neišgerti 

- Jurijus, 26
- Forumo Pradedantysis

- Jurate, 41
- Forumo Pradedantysis
Matau daznai ka daro alkocholis su kitais , ypac su moterimis.... neduok dieve .... NORI PAMATYTI VELNIA -- NUGIRDYK BOBA.......

- Feliksas
- Forumo Vanagas
snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Na jei dar randi lėšų išgerti tai tuomet dar ne sunkmetis 
Na jei jau tikrai vos galą su galu sudurtum , manau galvotum kaip išgyventi o neišgerti 
tai alchoholikai pagal tave gerai gyvenantys?:) jie juk tik kapeika gauna ir iskart gerkle bega skalaut spiritizuotais uzpilais:)

- Žydrūnė, 16
- Forumo Naujokas
man tai pavizdziui kai daugiau isgeriu buna gerai ;DD sklaidausi kai kazka pametus :DD 

- Ramunas
- Forumo Naujokas
Žydrūnė, 16 wrote:man tai pavizdziui kai daugiau isgeriu buna gerai ;DD sklaidausi kai kazka pametus :DD 
kai daug isgeri?!Vaikeli,ar ne per anksti daug isgert pradejai!!!

- snieguole, 30
- Forumo Aktyvistas
Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:Taip iseina, kad isgerentys, sunkmeciu isvis neturi??
tai alchoholikai pagal tave gerai gyvenantys?:) jie juk tik kapeika gauna ir iskart gerkle bega skalaut spiritizuotais uzpilais:)
Na apie tuos visiškai degradavusius alkoholikus aš nešnekėjau 

- Feliksas
- Forumo Vanagas
snieguole, 30 wrote:Feliksas, 26 wrote:snieguole, 30 wrote:Na jei jau tikrai vos galą su galu sudurtum , manau galvotum kaip išgyventi o neišgerti 
Na apie tuos visiškai degradavusius alkoholikus aš nešnekėjau 
tai tik mane uzkliuvai?

- Zilvinas
- Forumo Karalius
Feliksas, 26 + snieguole, 30 + alcoholis = geras klausimas 

- Feliksas
- Forumo Vanagas
Zilvinas, 39 wrote:Feliksas, 26 + snieguole, 30 + alcoholis = geras klausimas 
geras gincas, tai tikrai, o del klausimo, tai nezinau 

- Kristina, 34
- Forumo Dalyvis
jei tai gincas tai versija tokia. Feliksas,26+snieguole,30+alcholis=
.

- Feliksas
- Forumo Vanagas
Kristina, 33 wrote:jei tai gincas tai versija tokia. Feliksas,26+snieguole,30+alcholis=
.
mmm cia jau labiau i nemaza barni panasu, bet ne i sveika ginca 

- Kristina, 34
- Forumo Dalyvis
buna visaip. pagaal tema. manau kur alkoholis ten ir barniai.

- Zilvinas
- Forumo Karalius
sakoma kad tiek meile tiek pyktis abu aistros vaikai .... beaistros jau butu ne gincas bet paprasciausias dialogas .
Debatas ishsaukia aistru bet zmones papratai susitvardo izgeres zmogutis nelabai stabdzius valdo todel diskusija lengvai virsta kivircu.
dvi skirtingos hipoteses argumentuajamos kumsceis ir ynirshiu ishgerus alkocholio.

- Žydrūnė, 16
- Forumo Naujokas
Ramunas, 37 wrote:Žydrūnė, 16 wrote:man tai pavizdziui kai daugiau isgeriu buna gerai ;DD sklaidausi kai kazka pametus :DD 
kai daug isgeri?!Vaikeli,ar ne per anksti daug isgert pradejai!!!
as daug negeriu... as tik per progas su draugemis ar draugais isgeriu kokios Sangrijos ar kokio miksiuko ir viskas... ne ne per anksti ; DD

- Amazone
- Forumo Aktyvistas
Nemegstu alkoholio,wartoju tik per progas simboliskai..o jei netycia padauginu,tampu neprognozuojama..apima arba isterinis juokas,arba liudesis,arba agresija,zodz baugu:D

- Kristina, 34
- Forumo Dalyvis
žiurint kokioj kompanijoj esi. jai linksmoj tai ir linksma esi,jai konfliktiskoi taipogi lieki tokia konfliktiska, ir taip toliau.
Pages Previous 1 … 11 12 13 14 15 Next
You must login or register to post a reply