Tema: Ateiviai...ar tikiate jais??
Ar tikiate ateiviais?? O gal kas juos ir yra mates??
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ateiviai...ar tikiate jais??
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
;D..Aisku kad ne...
yra tokiu zmoniu kurie juos "mate" bet ir as jeis netikiu.O gal kas tikrai tiki?? NETYLEKIT!!
Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus tikrai netikiu
Aha, maciau ir dar su jais geriau...
Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus
tikrai netikiu
pritariu
tai aisq kad maciau daznaiusiai su jais susitinku penktadieneis ir sestadieneis... bet tik vakare
Aldis, 23 parašė:Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus
tikrai netikiu
pritariu
jajaja sis zemiecio egzempliorius labai protingai nupasakoja mano mintis
Darius, 17 parašė:Aldis, 23 parašė:Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus
tikrai netikiu
pritariu
taip, prisidedu ir pridedu,kad tikiu pirmuonimis kitose planetose. ar dumbliais kokias, vis gyvybes forma.
Dovydas, 17 parašė:Darius, 17 parašė:Aldis, 23 parašė:Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus
tikrai netikiu
pritariu
taip, prisidedu ir pridedu,kad tikiu pirmuonimis kitose planetose. ar dumbliais kokias, vis gyvybes forma.
Na taip... ;D
Deimantė, 14 parašė:Dovydas, 17 parašė:Darius, 17 parašė:Aldis, 23 parašė:Kategoriskai teigti kad esame visoj vistoj tik vieninteliai gyvi padarai gal nedrisciau, bet tais zaliukais kur rodo per x failus
tikrai netikiu
pritariu
Na taip... ;D
me toze pritaria
As nemanau, kad jie egistuoja, neteko girdet apie planeta, be zemes, kurioje butu normalios gyvenimo salygos, o be to ir normaliose gyvenimo salygose ne visada atsiranda gyvybe:)
maciau ateiviai geriausi mano draugai susitike arbatos isgeriam,apie gyvenima pasisnekam,na kartais dar kortom palosiam ;D
tikiu kad tokie egzistuoja
negalowju apie ateiwius ir jais netikiu
jeigu pamatyciua patikeciua
netikiu ateiviais ir isvis jokiomis dvasiomis...tikiu tuo,ka matau...kai pamatysiu,tai ko dar iki siol nemaciau,tada ir patikesiu...
tai kad visi taip jau netikit tais ateiviukais, tai gal dvasio tikit???
ne....
As nemanau, kad jie egistuoja, neteko girdet apie planeta, be zemes, kurioje butu normalios gyvenimo salygos, o be to ir normaliose gyvenimo salygose ne visada atsiranda gyvybe:)
O kokia visatos dalis žmonėms pažystama? Visata beribė - taigi aš nesutinku su tais, kurie kategoriškai teigia, kad kitos gyvybės formos už Žemės ribų neegzistuoja, kur įrodymai: klausimų labai daug, tačiau kodėl atsakymas tik vienas - gyvybė kitur neegzistuoja?
man atrodo kad yra nes mano aukletoja tikraj y juos panasi o ant rymto taj manau kad irgi yra
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ateiviai...ar tikiate jais??