Tema: mes lietuviai
vis delto,mes lietuviai neivertinam savo salies.zinoma yra daug graziu saliu,bet turime myleti tiksavo gimta krasta.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → mes lietuviai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
vis delto,mes lietuviai neivertinam savo salies.zinoma yra daug graziu saliu,bet turime myleti tiksavo gimta krasta.
Kodel "turime"? man gimtine nieko nedave, o tik ateme... nenoriu korumpotoj sali gyvent. aisku visur ta korupcija yra. tik kituose salyse zimiai maziau to.
vidurynis pragivenimo ligys zimiai geresnis cia. daugiai galymybiu tobuleti jeigu nori ir eiti karjeros laiptais. tam paciam mcdonalde, padedi vytuvei, o po metu gali but jau menedzeriu arba team leadariu. reikia tik noro.
o lietuvoj kas? padavejos darbo net sunku gaut. visi per pazystamus lenda aisq kad juos turi.
Nikita,tu tai tikrai per jaunas taip sneketi. Tau ta Airija ar Anglija duoda tik eurus.Daugiau nieko.Jei neduok die tave aplankytu kokia nors nelaime ar pradetu juodai nesisekti,tu iskart atsisuktum i Lietuva. Bet pamegink isivaizduoti tokia situacija.Tu atsisuki i savo sali ir matai,kad jos nebera. Kur ziuretum tada ir kaip jaustmeisi?
kokia nelaime? as visus dokumentus esu susitvarkes. turiu resident permit. sitas popergalis duoda visas teises kaip ir anglams. po 3.5 metu planuojam gauti angliskus pasus visa seima.ir tapti pilnaverciais anglais visom prasmem. dabar perkam nama. man tuos lietuvos tikrai nereikia.
Nikita,tu tai tikrai per jaunas taip sneketi. Tau ta Airija ar Anglija duoda tik eurus.Daugiau nieko.Jei neduok die tave aplankytu kokia nors nelaime ar pradetu juodai nesisekti,tu iskart atsisuktum i Lietuva. Bet pamegink isivaizduoti tokia situacija.Tu atsisuki i savo sali ir matai,kad jos nebera. Kur ziuretum tada ir kaip jaustmeisi?
( VA CIAM MAN TAI ATRODO TIKRA TEISYBE) VIENU ZODZIU AS GALIU PASAKYT KA JAU SAKAIU (AIRIJOS LIETUVIAI) TEMOJE IR MANAU KAD TEN YRA TIKRA TEISYBE
nu ka as irgi gyvenu ne lietuvoje o vokietijoje ir gryzti ir pan. nenoriu bet nikita ne kokie pasai tavo gyvenimo pilnai nepakeis kaip buvai lietuviu taip ir liksi
kokia nelaime? as visus dokumentus esu susitvarkes. turiu resident permit. sitas popergalis duoda visas teises kaip ir anglams. po 3.5 metu planuojam gauti angliskus pasus visa seima.ir tapti pilnaverciais anglais visom prasmem. dabar perkam nama. man tuos lietuvos tikrai nereikia.
NU MAN TAI PAMOINA BUTU ISIMT AIRIJOS AR ANGLIJOS PASA NU VENU ZODZIU KAI ISIMSIT PASUS IR TUO PACIU I AIRISKUS AR ANGLISKUS PUSLAPIUS PERSIKELKIT UZKARTO
Nikita,as manau,kad tu esi ne lietuvis.
Nikita,as manau,kad tu esi ne lietuvis.
oh, u still can think:) "No, we are russians"
Im russian. And in few years i will be normal english man.
;D nikita tu gali tik svajoti gal tavo pasas ir bus angliskas bet tikru anglu tu niekada gyvenime netapsi. pas tave kaip buvo rusiskas kraujas taip ir liks
;D nikita tu gali tik svajoti gal tavo pasas ir bus angliskas bet tikru anglu tu niekada gyvenime netapsi. pas tave kaip buvo rusiskas kraujas taip ir liks
ir kodel gi?
nu zinai va anglijoje gyveni tai kaip ir angliska pasa gausi tai iskart ir tave uspildis anglisku krauju. ;D kazkaip keistus klausimus uzduodi
nu zinai va anglijoje gyveni tai kaip ir angliska pasa gausi tai iskart ir tave uspildis anglisku krauju. ;D kazkaip keistus klausimus uzduodi
zinai man tai ne svarbu kox kraujas. svarbiausia kaip i tave kiti reaguoja, ir kaip pats jautiesi.
Evelina, 17 parašė:;D nikita tu gali tik svajoti gal tavo pasas ir bus angliskas bet tikru anglu tu niekada gyvenime netapsi. pas tave kaip buvo rusiskas kraujas taip ir liks
ir kodel gi?
isimk ta pasa tai bent pasijuokt galesiu ir beje persikelk i angliskus puslapius kai jau busi pilnas anglijos pilietis ir neters lietuvos vardo pasakodamas vejus ten anglam
i tave visi reagos taip kaip i kitus kurie nepriklauso anglijai gal mokykloje tai ne o vat veliau darbe ir pan. tikrai pajusi skirtuma
isimk ta pasa tai bent pasijuokt galesiu ir beje persikelk i angliskus puslapius kai jau busi pilnas anglijos pilietis ir neters lietuvos vardo pasakodamas vejus ten anglam
i tave visi reagos taip kaip i kitus kurie nepriklauso anglijai gal mokykloje tai ne o vat veliau darbe ir pan. tikrai pajusi skirtuma
zinok dirbu. ir zinai kaip reaguoja? gerai jei ko nesuprantu - paaiskyna, juokauja, pasako dar karo jei ko nesupratau. atlyginima cia pakeele neperseniausiai.
Na, mano manymu negalima gedytis savo kilmes, zadu studijuot anglijoj, bet visalaik busiu lietuvis ir jei manes paklaus, ar tu anglas, atsakysiu, ne, sakysiu kad lietuvis ir man p***j, kad tas anglas nezino nei kas ta Lietuva, nei kur ji randas, o taip pasitaiko lb daznai:)
linai o tu manai tik anglai nezino kur lietuva??? daug pasaulio saliu nezino kur lietuva,siaip aisku as ir esu lietuvis buvau ir busiu bet imsiu pasa airishkas. tiksliau anglishka..... kad gyvenimas butu man normalus ir yvenciau kaip zmogus ..... o ne lietuvoj galvociau uz ka nsipirkt duonos ir druskos
bet vistiek shirdy busiu lietuvis:)) algiz o tunenori sihmesti kompo kad nebekalbeum nesamoniu??
Evaldai, europoje yra tik 5 salys kuriu dar neteko aplankyt, teko ir afrikos , bei azijos zemynuos lankytis, lietuva zinojo, tik pora vokieciu turisciu su kuriom Gambijos respublikoi susitikau, taip pat Italijoj pora zmoniu zinojo, kur mes randames,dar pora barcos gerbeju ispanijoj zinoju lietuva, dekui jasikeviciui(tik jie lb durnai taria jo pavarde), aisku latviai, lenkai, estai, norvegai, svedai, rusai, kiek teko bendraut, zino kur lietuva randas, bet seip dazniausiai galvoja, kad mes rusijos regionas, arba buvusi Jugoslavijos valstybe:) Be to, Lietuva pastaruoju metu, kazko su ukraina maisyt pradejo. Ir tai parodo, kad mes Lietuviai esam protingesni uz juos, nes bent jau as zinau kur kokia valstybe randas:) Tuom ir turim didziuotis:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → mes lietuviai