Tema: mergina + mergina
ar tiesa kad kas antra mergina yra norejusi pasimyleti su mergina??? pajusti tikra , moteriska svelnuma ir ir tai daryti matant vaikinui?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → mergina + mergina
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ar tiesa kad kas antra mergina yra norejusi pasimyleti su mergina??? pajusti tikra , moteriska svelnuma ir ir tai daryti matant vaikinui?
noreciau tai pamatyti gyvenime nors karta kai tai dari 2 merginos:***********:@:@:@:@;p;p
Gal ir yra nemazai tokiu, bet tikrai ne kasantra turbut..:D
pagalvoti pagalvoja daugelis taciau ryztis tam yra visai kitkas, gi tai nepaslaptis kad labiau isdykusi fantazija pas merginas sexo klausimais
gal kai kada ir uzeinatoksnoras kai vyrai daznioausiai elgiasi kaip waikai,grubiai tada norisi jausti swwelnu,artima zmogu o ne grubu gywuli todel ir atsiranda lezbietes
gal kai kada ir uzeinatoksnoras kai vyrai daznioausiai elgiasi kaip waikai,grubiai tada norisi jausti swwelnu,artima zmogu o ne grubu gywuli todel ir atsiranda lezbietes
tai dabar pagalvok ka pasakei ir paaiskink is kur atsiranda gejai?..
Ale cia gerai sulankstei, jei tik del tokiu dalyku merginos lezbijietemis darytusi, tai kas cia detusi?
Oksana, 20 parašė:gal kai kada ir uzeinatoksnoras kai vyrai daznioausiai elgiasi kaip waikai,grubiai tada norisi jausti swwelnu,artima zmogu o ne grubu gywuli todel ir atsiranda lezbietes
tai dabar pagalvok ka pasakei ir paaiskink is kur atsiranda gejai?..
joa:D ;D o cia shita alkdi tavo posta paskaiciau ir juokiausi gal kokias 5min siaip joa as ir noriu paziuret ka parasys oksana del geju atsiradimo:D
tai ira zaidimas ir pasakyciau kad malonus.juk moteris zino kas jai malonu tai ir gali kitai suteikti ta pati malonuma.nera tame nieko blogo.pvz:issikviesciau laiswo elgesio mergina ir tikiu kad tai butu malonu as mano angeliukas ir inai.tai zaidimas juk ir fantaziju issipildymas,jai ira tokia galimybe kodel ja neisbandyti.
ojej, kaip vyrai skausmingai reaguoja i Oksanos nuomone! ir beje ka jie cia daro moteru forume? tik irodo, kad Oksana visiskai teisi
o tarkim jus norite pasimyleti triese . tj yra mergina+mergina+vaikinas, taciau jusu vaikinas su tuo nesutinka ar bandytumet ieskokti kito vaikino, tai vienintelei nepakartojamai nakciai kurios jusu vaikinas atsisasko?
nu pas mane tokiu minciu net nekyla, nemanau kad jei buves vaikinas buvo kiaule, kad ir sekantis vaikinas bus toks pat, tai nereiskia kad turi pult i moters glebi, beje jei kas antra taip darytu turbut ismirtumem....
lengva sakyt "ieskoti" tokie dalykai taip paprastai neivyksta
o kam cia ieskoti, jei siuo metu nesutinka, tai dar nereiskia kad nesutiks rytoj...
is tikruju tai man sunku isivaizduoti "savo" vaikina, kuris to nenoretu. tikrai negaliu patiketi
man tai paciai savo vyru dalintis su kita tai nesinoretu, o svetimo vyro sau i lova tikrai neisileisciau
butent. jei kalbet apie toki seksa, tai butent as nesutikciau, kad mano vyras tokiam sekse dalyvautu, o jis laisvai pasirasytu, pats ne karta sake. todel man labai keista, kad Giedrei kilo tokia problema
maniskis tai net nesinau kaip sureguotu jei pasiulyciau toki dalyka, taciau jei sudalyvautu panasioje "akcijoje" tai vienoje lovoje turbut taugiau niekada nebemiegotume... nors is tikro jis abejoju ar ir sutiktu, jis per daug prangima mane ir dukryte
m+m+v svajone kuri gal kad issipildys geras
brangina jis kol pro duris iseina
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → mergina + mergina