21

Re: Man jau 18!

Ai, dar yra tas blogas dalykas, jei, tarkim toliau nesimokai ir nedirbi. Va pvz kad ir as: meciau KTU, paskui kursus kosmetikes lankiau. Va, visai neseniai juos baigiau. Siuo metu niekur dar nedirbu, tad tenka gyventi is tevu pinigu, o del to ir yra lb nesmagu, nes kiekviena karta ant kazko prasydamas is gimdytoju bapkiu, ziauriai lievai jauties. Na, tiesiog nejauku, nes zinai, kad sedi ant ju sprando.

22

Be to vaikinukam armija:)

23

Linas, 18 parašė:

Be to nuo jos lengvai galima atsimazinti smile
Ka zinau tas 18 daugiau + turi nei minusu smile tad sakau laukit visi 18 :DD

24

Ovydas, 19 parašė:
Linas, 18 parašė:

Be to nuo jos lengvai galima atsimazinti smile
Ka zinau tas 18 daugiau + turi nei minusu smile tad sakau laukit visi 18 :DD

įdomu bus jus išgirst, kai sulauksite daugiau wink nes retkarčiais pasvajoju kaip būtų gerai, kad dabar turėčiau 17 metų, jokių problemu, jokio galvos skausmo. na nebent tuos, kuriuos patys sau į galvą įsikalam wink

25

Evelina, 17 parašė:

Noreciau dabar visu nuomone isgirsti.
Man pasidare idomu nes greit sukaks man 18 ir labai laukiu nes tada galesiu daryti viska ka noresiu ir neturesiu klausti mano tevu bet ir atsiras problemos.
Taigi noreciau dabar paklausti tu kuriem jau virs 18 ar gyvenimas labai pasikeite ir kaip? i geraja ar i blogaja puse? Ar greit issikraustete ar iki siol gyvenate su tevais?
Ir visu kuriem dar nera 18 ko jus laukete is jusu 18gimtadienio ?

Evelina, kad ir kiek Tau metu sukaks, visvien negalesi daryti VISKO, ko noresi...
As, asmeniskai, kartais pagalvoju kaip butu smagu buti nepilnameciu, gyventi su tevais ir kiek mazai butu rupesciu ir problemu... Ka anksciau budamas jaunas nepilnametis laikiau problema, tas man dabar tik juoka kelia...
Savarankiskesny gyvenima pradejau nuo 16 metu, kada isvaziavai is tevu mokintis... O tai kad man suejo astuoniolika buvo gerai tai kad galejau nusipirkt ramiai tiek alkoholio tiek tabako, taciau ir tai laikina buvo... big_smile

26

Sigitai kaip suprast laikina buvo?dabar jau pirkti nebegali :? big_smile
o apie tievus tai manau pas kiekviena tokios problemos kai esi mazas tai tevai nereikalingi ir nori kad greiciau uzaugtum, o kai jau uzauges esi tada noretum grizti nes supranti kad pas tevus nors visko negalima buvo daryti bet buvo geriau

27

Evelina, 17 parašė:

Sigitai kaip suprast laikina buvo?dabar jau pirkti nebegali :? big_smile

Na kaip as supratau, tas dziaugsmas, gali apsipirkineti laisvai, laikinas buvo:D

28

aha aciu linai dabar supratau ka jis norejo pasakyti smile
Gedeminai prasiciau papasakoti kokie galvos skausmai buna ir problemos wink

29

Evelina, 17 parašė:

Noreciau dabar visu nuomone isgirsti.
Man pasidare idomu nes greit sukaks man 18 ir labai laukiu nes tada galesiu daryti viska ka noresiu ir neturesiu klausti mano tevu bet ir atsiras problemos.
Taigi noreciau dabar paklausti tu kuriem jau virs 18 ar gyvenimas labai pasikeite ir kaip? i geraja ar i blogaja puse? Ar greit issikraustete ar iki siol gyvenate su tevais?
Ir visu kuriem dar nera 18 ko jus laukete is jusu 18gimtadienio ?

Nieko tu negalesi daryti to ko nori..Kai atsisesi ant savo siknos tada galesi ir daryti ka nori..O kol tu gyveni su jais ir ju islaikoma turesi elgtis taip kaip jie lieps..;D

30

Tomai tai cia ne tu vienas toks protingas manau cia kiekvienas tai zino kad kol tevai uz tave mokes... ir pan. turesi daryte tai ka jie pasakys wink

31

Evelina, 17 parašė:

aha aciu linai dabar supratau ka jis norejo pasakyti smile
Gedeminai prasiciau papasakoti kokie galvos skausmai buna ir problemos wink

iš dalies Tomas viską paaiškino, su tėvais gyvenant jokių problemu, nori valgyt, PRAŠAU , nori nueiti į klubą, PRAŠAU ir t.t.vienintelis minusas dėl pinigų, bet joks tėvas niekada neatsakys sūnui ar dukrai,  o dabar reikia visur galva pačiam sukt, kaip čia padarius, kad ir vilkas sotus ir avys sveikos būtų ;D Prasidės praktiškai monotonija darbas ,šeima, darbas, šeima..... vienintelė paguoda savaitgaliai, kai tu gali kažkur išeit ir pasidžiaugti tuo sakomu gyvenimu wink

32

man tik ka daejo kad musu tevai vargselei big_smile jiem reikia mumis rupintis ir visas problemas uz mus spresti tai yra viska daro ko mes nenorime daryti big_smile

33

Evelina, kol gyveni islaikoma tevu, tol dziaukis ir tiesiog nesigilink ir nesistenk dabar suprast, ka suprasi po keliu metu...
Tas, ka dabar nori suzinoti, po keliu metu bus taip aisku, kad tik tada suprasi ka Tau dabar norejo pasakyti vyresni...

34

as tik norejau suzinoti minusus nes labai laukiu 18 metu nes labai blogai sutariu su mano tevais
galvojau kai pamatysiu visus manes laukencius minusus gal pradesiu matiti geraja puse kai tau dar nera 18 metu wink

35

Evelina, 17 parašė:

as tik norejau suzinoti minusus nes labai laukiu 18 metu nes labai blogai sutariu su mano tevais
galvojau kai pamatysiu visus manes laukencius minusus gal pradesiu matiti geraja puse kai tau dar nera 18 metu wink

Hmmm... ydomiai... juk savi pliusai, bei savi minusai, tiek iki 18-os tiek po 18-os... :V

36

Evelina, 17 parašė:

pradzioj temos minejai, kad galesi vaiksciot kur nori, daryt ka nori neatsiklausus tevu leidimo. as teisi? bet nepamirsk dar vieno dalyko: joa, gal tapsi ir savarankiskesne, ir tevu galesi neklausyt, bet pagalvok ar verta? juk nuo 18 jie taves islaikyt neprivalo.. atsibos jiem viena karta kad dukrele tik pavalgyt, pamiegot (ir tai ne visada) ir pinigu nutrest grista, ir bus tau raguciai.. smile
cia aisku nebutinai taip turi buti ar bus, bet tai viena is galimybiu.. smile

37

Karolina teisi, kazkada as taip ir maniau.nieko keisto...bet kai susako tie 18...tau niekas nieko neduoda, reikia paciai uzsidirbti...gal i kluba ar vakareli galesi nueiti ir pareiti kada noresi, bet, pati pradesi jausti atsakomybe, kad kazkam neramu del taves namie esantiems tevams, kad nenori isleisti savo darbu uzdirbtu pinigu ir panasiai.....pradesi vertinti tai ka turi

38

Julija, 20 parašė:

Ai, dar yra tas blogas dalykas, jei, tarkim toliau nesimokai ir nedirbi. Va pvz kad ir as: meciau KTU, paskui kursus kosmetikes lankiau. Va, visai neseniai juos baigiau. Siuo metu niekur dar nedirbu, tad tenka gyventi is tevu pinigu, o del to ir yra lb nesmagu, nes kiekviena karta ant kazko prasydamas is gimdytoju bapkiu, ziauriai lievai jauties. Na, tiesiog nejauku, nes zinai, kad sedi ant ju sprando.

o as ir db lievai jausciaus, jei man reiketu prasyt tevu pinigu tarkim i gimse kokia einant ar norint telefono sask pasipildyti...

39

Karolina ir Giedre, kaip matau pinigai vien is didziausiu problemu ane?
Diana, tai o ka darai? jau dirbi ar kaip?

40

Evelina, va ir grįžom prie esminio tavo klausimo, kokios problemos ir galvos skausmai ? wink