41

Re: Man jau 18!

Evelina, 17 parašė:

Karolina ir Giedre, kaip matau pinigai vien is didziausiu problemu ane?
Diana, tai o ka darai? jau dirbi ar kaip?

jo, jau seniai... per vasara uzsidirbu, kad iki kitos vasaros uztektu ir taip jau ne maziau kaip nuo4 klases...

42

o kur dirbi jeigu nepaslaptys?
tai ka iseina  vienintele problema yra tik pinigai ar cia kaip:?

43

pas ukininka. as nematau is vis problemu kurios galetu atsirast sulaukus 18, nes ir db pati savim rupinuosi. as matau tik privalumus, ir didesne erdve, kurios visada noriu turet kuo daugiau. as pati kai turesiu vaiku, stengsiuos juos isaukleti savaranmkiskus ir mokancius kovoti uz savo vieta, kad nebutu kazkokiu problemu isejus i pasauli... i gyvenima...

44

nu taip tikriausiai bus geriausiai kaip tu nori diana isaukleti tavo vaikus tada tikrai jokiu problemu nebus smile

45

Evelina, 17 parašė:

Noreciau dabar visu nuomone isgirsti.
Man pasidare idomu nes greit sukaks man 18 ir labai laukiu nes tada galesiu daryti viska ka noresiu ir neturesiu klausti mano tevu bet ir atsiras problemos.
Taigi noreciau dabar paklausti tu kuriem jau virs 18 ar gyvenimas labai pasikeite ir kaip? i geraja ar i blogaja puse? Ar greit issikraustete ar iki siol gyvenate su tevais?
Ir visu kuriem dar nera 18 ko jus laukete is jusu 18gimtadienio ?

... noreciau, kad man butu 18...
... niekada negalvojau, kad gyvenimas yra toks sudetingas.... kaskart susidurusi su problemomis kurias turejau pati ishspresti.... galvodavau, kaip gera buvo darzelyje.. tereikejo pavalgyti, pasistengti neishitepti drabuzeliu ir su niekuo nesipeshti.

46

vat nesuprantu pas  visus skritingos nuomones bet matau kas vyresnis tas sako kad daug prblemu ir gyvenimas sunkus o kas biski jaunesnis tai sako kad labai lengva ir nieko baisaus nera.

47

Evelina, 17 parašė:

vat nesuprantu pas  visus skritingos nuomones bet matau kas vyresnis tas sako kad daug prblemu ir gyvenimas sunkus o kas biski jaunesnis tai sako kad labai lengva ir nieko baisaus nera.

Jaunesni taip sako nes DAR nera jiems nieko sunkaus greiciausiai...

48

pwz man kai suejo 18 tai mama maziau kreipia demesi kada is sokiu griztu jai swarbu kad tik paskui galeciau dirbti ta ka prireiks

49

Evelina, 17 parašė:

Noreciau dabar visu nuomone isgirsti.
Man pasidare idomu nes greit sukaks man 18 ir labai laukiu nes tada galesiu daryti viska ka noresiu ir neturesiu klausti mano tevu bet ir atsiras problemos.
Taigi noreciau dabar paklausti tu kuriem jau virs 18 ar gyvenimas labai pasikeite ir kaip? i geraja ar i blogaja puse? Ar greit issikraustete ar iki siol gyvenate su tevais?
Ir visu kuriem dar nera 18 ko jus laukete is jusu 18gimtadienio ?

... ash gal pridursiu prie to pacio... kad reikia labai branginti draugus...laikui begant ju mazeja... mano metuose tai labai jauciama. Tai turbut vienintelis dalykas..kurio man truksta. Nes su visokiais kitais gyvenimo nesklandumais, metams begant ishmoksti susitvarkyti. Problemikes, kadaise buvusios dideles, laikui begant buna jau nebe problemikes. Shiaip susitvarkysi su viskuo... gyvenimas ishmokins..

50

tik tiek,kad tada jausies "suaugus" smile

51

Jolanta, o kodel draugu maziau daros:?
Sintija, sutinku

52

... todel Evelina.. kad pas tave..pas juos .. prasideda rupesciai...  sheima, vietos pakeitimas... ir dar visokie kitokie faktoriai, kaip pavydus vyras, kuris draudzia viska... ir visas....

53

aaa. aisku as irspradziu galvojau kad draugai pradeda pvz pavydet ir taip tolia pvz kai tau sekasi tai jie nebenoretu su tavim bendrauti.

54

NiekaS NEPASIKEITE NA MAN JAU 19 TIK KAzkaip dar paciai nesitiki kad jau greit 20 bus:) na tiek gerai kad i mokykla nebereikia gali kur nori eiti ir tiek...

55

o dirbti tu ka  nedirbi? o kaip del tavo tevu jie tau pinigus duoda ar kaip?

56

as nelaukiu to prakeikto gimtadienio fui jau bijau pagalvoti kad siais metas man 18 aaaa ziauru,fui senatve...o amno seimoje yra taip kas kaip nori tas taip gyvena atskira politika po vienu stogu big_smile

57

Evelina, 17 parašė:

aaa. aisku as irspradziu galvojau kad draugai pradeda pvz pavydet ir taip tolia pvz kai tau sekasi tai jie nebenoretu su tavim bendrauti.

... na yra ir tokiu..kurie labai pavydus... nors turi,  maziau nei jie...  na, bet matyt tokie jau mes esam lietuviaciai:-)

58

Vaiva as sian irgi pagalvojau kad kitais metais sukaks man 18 metu siaip ir laukiu ir kazkodel tai baisu yra:?

59

Jolanta pas mano bratka 10ia metu vyresni ir panasios problemos del draugu... as to irgi prisibijau.. ir seima turet bijau.. visko as bijau zuredamas i broli wink
o del pilnametystes.. na siaip pats gimtadienis man buvo geriausias ish visu.. wink na gavau teises.. metam masina gavau... bet visiskas atsiskyrimas nuo tevu ispuudingesnis wink

60

Lauras, 20 parašė:

Jolanta pas mano bratka 10ia metu vyresni ir panasios problemos del draugu... as to irgi prisibijau.. ir seima turet bijau.. visko as bijau zuredamas i broli wink
o del pilnametystes.. na siaip pats gimtadienis man buvo geriausias ish visu.. wink na gavau teises.. metam masina gavau... bet visiskas atsiskyrimas nuo tevu ispuudingesnis wink

Hmmm... kas liecia draugus, tai jau man ir dabar tas jauciasi, taciau juk del to mes nemirstam, juk mes, zmones, taikomes prie daugelio gyvenimisku situaciju noredami tvarkingai nugyventi gyvenima...
O kas liecia baime, tai pats pagalvok, juk su baime negyvensi o ir Tu pats turbut neesi lygiai toks kaip Tavo brolis, tad nuramink plaucius ir i smulkmenas nekreipk demesio...