Re: Man jau 18!
Tomai> tai kad aš jau du instruktorius turėjau vienas mane vadindavo Ledo princese nes nereguodavau ką jis man sako, o kitas tai šaunuolis tikrai geras toks bet vis tiek ššš.. dar neišlaikiau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tomai> tai kad aš jau du instruktorius turėjau vienas mane vadindavo Ledo princese nes nereguodavau ką jis man sako, o kitas tai šaunuolis tikrai geras toks bet vis tiek ššš.. dar neišlaikiau
dabar baudas pati mokesi nebe tevai:)
Pirma teises reikia tureti
Manau problemos nėra . Manau viska moki. Turėtum būti ramesne. Parkuoti auto kaip reikia. Važiuoti reikiamu greičiu. Nebijoti paklausti tikslesnio klausimo ir be keisto tono.Dar manau per daug galvoji apie instruktorių ir Regitros darbuotojo liniuote . Esi tu ir kelias : ) Galvok kaip viska padaryti tiksliau ir geriau . O kai sėdi už vairo nustebink pačia save ir nepamirks kad niekas nebaigta kol neišlipai iš automobilio
Pasikeite, padidejo problemu ir atsakingumo. Ir siaip kai sulauki 18 metai greitai begt pradeda...
pamėgink užsirūkyti prie tėvo ar motinos- gyvenime kiek atsiras aiškumo........parsitrenkti girtai namo be apatinių ir rankinuku pilnu panaudotų prezikų nesiūlau.........labai jau drastiškas būdas išsiaiškinti savo padėtį šeimoje....ir mamai nelabai patiktų
o jau be straipsnio ;DD o jei rimtai tai tėvam visada liksi jų vaikas ir kol jie pripras, kai išeisi iš jų, kad tu esi savarankiškas asmuo ir pats esi už save atsakingas
Tai kas kad 18 tau sueis jei vienas gyveni daryk ka nori ) jei su tevais tai kol pas tevus gyveni turesi tevu klausyt seip kai tau 18 daryk tai ka nori tik ziurek kad tevai nematytu ir viskas
5 men gyvenau savarankiskai,dabar vel grizau ir ziuriu nereikejo grizti pas tevus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Man jau 18!