101

Re: Man jau 18!

Tomai> tai kad aš jau du instruktorius turėjau vienas mane vadindavo Ledo princese nes nereguodavau ką jis man sako, o kitas tai šaunuolis tikrai geras toks smile bet vis tiek ššš.. dar neišlaikiau smile

102

dabar baudas pati mokesi nebe tevai:)

103

Pirma teises reikia tureti sad

104

Vaiva, 22 parašė:

Tomai> tai kad aš jau du instruktorius turėjau vienas mane vadindavo Ledo princese nes nereguodavau ką jis man sako, o kitas tai šaunuolis tikrai geras toks smile bet vis tiek ššš.. dar neišlaikiau smile

Manau problemos nėra . Manau viska moki. Turėtum būti ramesne. Parkuoti auto kaip reikia. Važiuoti reikiamu greičiu. Nebijoti paklausti  tikslesnio klausimo ir be keisto tono.Dar manau per daug galvoji apie instruktorių ir Regitros darbuotojo liniuote . Esi tu ir kelias  : ) Galvok kaip viska padaryti tiksliau ir geriau . O kai sėdi už vairo nustebink pačia save ir nepamirks kad niekas nebaigta kol neišlipai iš automobilio  :::045

105

Pasikeite, padidejo problemu ir atsakingumo. Ir siaip kai sulauki 18 metai greitai begt pradeda...

106

pamėgink užsirūkyti prie tėvo ar motinos- gyvenime kiek atsiras aiškumo........parsitrenkti girtai namo be apatinių ir rankinuku pilnu panaudotų prezikų nesiūlau.........labai jau drastiškas būdas išsiaiškinti savo padėtį šeimoje....ir mamai nelabai patiktų

107

o jau be straipsnio ;DD o jei rimtai tai tėvam visada liksi jų vaikas ir kol jie pripras, kai išeisi iš jų, kad tu esi savarankiškas asmuo ir pats esi už save atsakingas smile

108

Tai kas kad 18 tau sueis smile jei vienas gyveni daryk ka nori smile) jei su tevais tai kol pas tevus gyveni turesi tevu klausyt  smile seip kai tau 18 daryk tai ka nori tik ziurek kad tevai nematytu ir viskas

109

5 men gyvenau savarankiskai,dabar vel grizau ir ziuriu nereikejo grizti pas tevus big_smile