Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[Закрыто] RAZBORKĖS>>> (Страница 1 из 5)
Страницы 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 94
- Viktorija, 24
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Тема: RAZBORKĖS>>>
Na va gerbiamieji, kol kolega patvarkys tą reikaliuką, kol kas razborkės bus čia. Todėl jeigu norit su kuo nors "pasikapoti", prašau neteršti kitų temų... Čia bus "beveik" (pabrėžiu "beveik", kad per daug neįsijaustumėt) necenzūruojama... So, pirmyn pikčiurnos:D
- Robertas, 21
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Re: RAZBORKĖS>>>
ha ha manau nevykus mintis kazkaip abejoju ar atsiras tokiu kurie kelsis nuo viso teksto i visai sausa arena
- Lukas, 25
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Nu negaliu, kandziotis tai as myliu
Kaskaip jauciu kad prisidejau prie sios temos sukurimo.
Bet istiesu pastebiu kad labai cia dauk zmoniu bandanciu kaska pasakyti, netiek dauk kaska pasakanciu bet jau daugiausiai tai nieko nepasakanciu. Suprantama forumas dar jaunas, pirmas savaites skaiciuoja tai manau per laika atsiras ir rimtu zmogeliuku kurie netik bandys Chatinti. Labai dziaugiuosi kad pagaliau isbanijot ta jauna mergaite kur labai jausminga buvo ir viska savo emocijomis reiske. Taigi, bet vat delko as cia rasau:
gedeminui 19: ar kokis jis ten noreciau pasakyti:
Kaliega, nesu as piktas kad jus mane aplenkete savo aktyvumu siame foruma, rasant postus. Klaidinga butu teigti kad jus mane aplenkete, jus tiesiok sovete i turnyrines lenteles virsu.
Puikus debiutas........ Klava neperkaito?
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
aciu uzh grazhius zhodzhius, gerbiamas lukai 20 maniau cia tema razborkems, o jus taip grazhiai apie mane kalbate.... tej wa, showimas showimui nelygus... kai ishtisas tris dienas sedi namie, guli lowoj ir nera daugiau ka weikti,kaip tik sedeti internete, naturalu, kad galima pasiekti tuos 300 postu, kur dbr turiu. o kodel, jus, ponas, taip susirupinot, kad aktywiai nuomone reishkiu? nerashau durnu komentaru ir ne wietoj shiaip jau
- Edvardas, 19
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Lukas, 20 пишет:Nu negaliu, kandziotis tai as myliu
Kaskaip jauciu kad prisidejau prie sios temos sukurimo.
Bet istiesu pastebiu kad labai cia dauk zmoniu bandanciu kaska pasakyti, netiek dauk kaska pasakanciu bet jau daugiausiai tai nieko nepasakanciu. Suprantama forumas dar jaunas, pirmas savaites skaiciuoja tai manau per laika atsiras ir rimtu zmogeliuku kurie netik bandys Chatinti. Labai dziaugiuosi kad pagaliau isbanijot ta jauna mergaite kur labai jausminga buvo ir viska savo emocijomis reiske. Taigi, bet vat delko as cia rasau:
gedeminui 19: ar kokis jis ten noreciau pasakyti:
Kaliega, nesu as piktas kad jus mane aplenkete savo aktyvumu siame foruma, rasant postus. Klaidinga butu teigti kad jus mane aplenkete, jus tiesiok sovete i turnyrines lenteles virsu.
Puikus debiutas........ Klava neperkaito?
Graziai rasote, intilektas jusu jauciu dydelis! respet:)
- Mykolas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
nuz tai pasidrabstom purwais
- Gabrielius, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Noriu pasikapot:))jaja skelkit ka o tau jau pabodo man cia chatint taip be jokiu intrigu hahaha:D
- Ernesta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
ir tipo cia razborkes? hehehehehehehe
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
o ka, tu ka nors geriau sumastysi?:D
- Ernesta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
pala....ne nesugalvosiu...sorry....hehe....
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
taj wa butent:D draugishka kompanija cia susirinko:) net ner su kuo pasimusht:D
- Gabrielius, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
na dw kapojames,as pabusiu nuosaly:))kai jau kas pralaimines isiterpsiu haha:))jokis cia buvo:)am galvojam kokia bendra tema tokia hmm,kas turi kur daugiausiai patirties:))ta ir kurem jaja:))
- Mykolas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
man galva sukasi dar po vakar o jai apie tema noreciau pasitaskiti su tais kurie deda korteles (bet neiseina nes galiu nesuvalditi ir trece korta gausiu)=)))))))
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Mykolas, 19 пишет:man galva sukasi dar po vakar o jai apie tema noreciau pasitaskiti su tais kurie deda korteles (bet neiseina nes galiu nesuvalditi ir trece korta gausiu)=)))))))
o tai kada tu spejai net dwi gaut?:) ka pridirbai?
- Ernesta
- Forumo Vanagas
- Неактивен
eik cia tuoj gausi...hehe
- Mykolas, 23
- Forumo Liūtas
- Неактивен
tai pirma is viso nezinau is kur atcirado o antra kad keiksmazodzio dvi pirmas raides parasiau
- Gabrielius, 21
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
joa cia tai super:)uz nieka deda:)suprantu forumas butu senas su savo senom taisyklem ir pan o cia dar vaikas tas forumas o jai meta visus is eiles;))
- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
o tai tos korteles wisam laikui?
Сообщений с 1 по 20 из 94
Страницы 1 2 3 4 5 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.