Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
- Jurgita, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
Тема: ar svarbu merginai ka ji vairuoja
man asmeniskai svarbu prie kokio automobiliuko vairo as sedziu, ar gera ir ar gerai muzikyte ten groja, ar ji siek tiek padailinta,kaip ji traukia ir kokios masinos labiau patinka, mazalitraskes, ar galingos dideles, ka manote merginos
- Evaldas, 22
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: ar svarbu merginai ka ji vairuoja
jo ir svarbu ka viras turi ir ka galima pavairuot:D nu t.y .............. pyp supratot nu poshlas esu bet nieko:D
o siaip tai jauciu jus labaiusia megstat prabagias;)
- Jurgita, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
ne as kalbu apie masinas kurios yra merginu asmenines ir ar jos aktualu kokia masina kokia aparatura ir t.t.:D~
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
na as tu mazu masiniuku nemegstu...:) geriau didesne...marke nesvarbu,isvaizda daug maz padori:) ir turi but gera garso aparatura,man patinka kai vaziuojant kala bosas...:D~
- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
o mane kaiptik atpalaiduoja kai garsiai groja na cia kaip kam...;)
- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
..o man dzin.. su kokia.. svarbu prie juros galiu nuvaziuoti..tarp kitko...atkreipiau demesi, kuo mashina prasciau atrodo..tuo didesne tikimybe, kad policija nepastebes....arba liksi nebausta... su prastesne mashina jiems visi makaronai limpa...
... shiaip megstu didesnes mashinas... aplamai megstu automobilius... dievinu juos....
- Janina, 17
- Forumo Naujokas
- Неактивен
as manau,kad reikia uz tos masinytes vairo gerai jaustis...man butinas komfortas,tada buna liuks:)
- Jurgita, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
smagu kad ir merginoms aktualu ka vairuoti, as megstu dideles masinas, su gera garso aparatura, be garso nejauciu vairavimo malonumo, o siaip tai vairavimas tai jega, ir pasedejus prie galingo masiniuko vairo, tikrai nebegrizciau prie maziuko automobiliuko
- Kristina, 20
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
- Vilma, 19
- Forumo Vanagas
- Неактивен
nu man uztektu ir nedidelio tokio pansko masiniuko, kad butu ekonomiskas ir su gera aparatura
- Lina, 19
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Labai svarbu kokia masina vairuoju!Prie man patinkancios vairo geriau jauciuosi,tokia atsipaklaidavusi.......Net ir nesinori islipti is jos!
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
man tai grazu kai pana uz dideles masinos vairo.. (as apie sunkvezimius nekalbu ;D ;D )
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
Darius, 31 пишет:man nesvarbu kas ką vairuoja, svarbu, kad visi būtų atidūs visur ir visada, ir nepergėrę... yra tekę ir paskaitą skaityt išlipus abiem su pagražinimais, dabar kai nebe dušmaninu, tai žymiai rečiau bevairuoju...
visiskai pritariu ! vairo boranka ir svaigalai visiskai nesuderinami dalykai.. :}
- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Неактивен
oi pekeles plakatai lb daug pasako.. as dar gera maciau pavaizduota cigarete ir kilpa.. ir parasyta.. uztraukiam ? :}
- Jurgita, 24
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
smagu kad mergaitem netaspats, ir as uz didelius automobiliukus ir galingus ~
- Eglė, 25
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
nors pati vazineju su didele 2 ltrmasina, taciau nemanau, kad masinos galingumas labai daug turi esmes, jei masina nertaukia, manyciau reikia keist ne masina, o tarpine tarp vaiko ir sedynes...
Сообщений 18
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.