Re: Kaunas
Aš iš Kauno nemiegokim
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Aš iš Kauno nemiegokim
Nemiegam
diena tai manau vis tiek savaitgali daugeliui patogiausia butu, nors man asmeniskai net geriau butu vidury savaites:D m?
Man asmeniskai tai nesvarbu
nu as siandien tokioj smagioj akcijoj sudalyvavau;D net nzn kiek zmoniu apkabinau;D tai isvis kazkaip meeto uzsimaniau:p o cia su tokiu miegojimu tai jau liepa ant nosies:p mastykit greiciau kada kam tinka ir meetinames:D
Matai Auste as kai neplanuoju, net nezinau kas bus rytoj. Na galim liepos pradzioje tada:)
nu as siandien tokioj smagioj akcijoj sudalyvavau;D net nzn kiek zmoniu apkabinau;D tai isvis kazkaip meeto uzsimaniau:p o cia su tokiu miegojimu tai jau liepa ant nosies:p mastykit greiciau kada kam tinka ir meetinames:D
kaip koks meskiukas << su tomis apkabinimo akcijomis (hug) ...
na... as ir neturesiu ka veikti, nes mano mieliausiausieji isvaziuos turbut.. tai gal ir mane priimsit...
niu ziurau merginos jau kaska suplanuot bandot ir ka gero sumasciusios
na, as siulau savaitgali.. nes siokiomis dienomis man sveikatos niekur eiti nera.. o paskui juk dar ir ryte keltis turiu apie puse 7... tai galim koki 5dieni.. tik jau ne si ... gal kita :V
tai kaip ...
O Nijole butinai priimsim:D Mes visus priimsim:> Man kita savaite gan uzimta tai net nezinau Gal dar kita penktadieni
uuuuuu..kaunas keliames!!! nemiegam!
kad jau kazkaip nusivylem visom organizacijom - ner tolko daryt
Manau, kad yra:) tiesiog reikia tu nors keliu aktyvesniu zmogeliuku:p
LAIKAS: va paziurejau, jei Egliukas negali birzelio 29.. tai siulau liepos 6 < bet negerai, nes ten svente lyg ir kazkokia :Vgal negales kas nors.. bet jei tinka, tai jamam liepos 6 ....
VIETA: na, aisku, kad kaunas...>>> o gal kas tiksliau ka :? pasiulys :?
panele VEIKLA: o ka veiksim
ponaiciai ir ponaitytes DALYVIAI: itariu, kad tik Egle ir Nijole (chuckle)
:D O ka veiksim pagalvosim susitike manau o kokia cia svente ta liepos 6?mhm? Gal koks koncas?:> Dievinu koncertus:D
nene.. valstybine kazkokia... gal...
Et... galetu but koncertas:)
taigi Mindaugo karunavimo liepos 6:D bet nemanau kad tai turetu mums trukdyt:D man tinka
Man rodos man irgi tinka
meetinkites, meetinkites mergaites
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas