Re: Kaunas
och, peledos jus peledos.. siaip zmones nakti siaip miega, arba geria, arba mylisi.. o tai jeigu jus nemiegat tai ka veikiat? geriat ar mylites?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
och, peledos jus peledos.. siaip zmones nakti siaip miega, arba geria, arba mylisi.. o tai jeigu jus nemiegat tai ka veikiat? geriat ar mylites?
As tai prasneket galiu visa nakti
Beje irgi nelabaia as lysciau i marias...
Dar uzsikresiu kuo, isbers...
Ta manau pasivaiksciosim... As tai labai noreciau valtelem paplaukiot:D
na bet ir jaunimas siais laikais.. islepusios jus kaip reikalas..
keltumetes kaip as apie 6-7 ryto, ir nebutu jokiu piktumu..
o jeigu as vienas keliausiu iki mariu, tai kaip as ten jus surasiu?
teks rekaut "a-uuuu, nerandu drauguuuu.."
oi oi .. as keliuosi kaip tu tai nevaidink cia nuskriausto ;D
-------------
na, mes braidem, visai ciotka buvo :V .. na, jo.. valtelem galetume nusiirt kur.. ar dviratookais :V
>> ai zdz.. del manes galim ir veliau.. bet man iki stoties beveik palekt paskui reikes .. kad nebutu taip :? kad is mariu pesti eitume ;D
>>> bet kaip tarem >> susitinkam prie soboro
Agam.. As jau laukiu nesulaukiu
Tik nezinau kaip man ten bus su pinigais
Agam..
As jau laukiu nesulaukiu
Tik nezinau kaip man ten bus su pinigais
Egluze lauk lauk ir tu man papasakosi kaiop mano zmona Panele Nijole eglsis
Gerai broliuk Papasakosiu...:p
Na as tikrai laukiu, nes siaip isvis niekada jokiam meete nebuvus...;x O ir draugu susirast nauju labai idomu butu ;>
eei Linai, gi ir pats pasirodyt zadejai, tai ka, apsigalvojai?..
o as seip irgi laukiu:D itariu smagu bus, kad ir kiek musu bebutu:p
> Deividai as tai nezinau kelinta nakti is eiles seses gimtadieni svenciu;D o kai nesvenciu, tai kaip Egle irgi sugebu prapliurpt kol pasnekovas neuzmiega..:D
Egle, na kaip nors pabraidziosim kartu ppo gaivia rasa, kada ziogeliai laba ryta grooooos
ir viskas :H
na, Linuk, nieko ji tau nepasakos ;D nes mes gerai sugersim :V ir ji neisduos ) as ja zinau, pazistu (emo)
Auste >>> ne ne.. mes apsitarem ir as nusprendziau, kad jo nebus ;D (juokauju)
------->> klausimu klausimas kaip su fotiku
vis smagiau bus prisimint kazka
galeciau as dar brolio fotika palaikyt savaitele kokia :V
>> ir ehem :? tai kaip su Deivydo ir to, kur mane kazkokia Natute vadino dalyvavimu :?
Egle, na kaip nors
pabraidziosim kartu ppo gaivia rasa, kada ziogeliai laba ryta grooooos
na, Linuk, nieko ji tau nepasakos ;D nes mes gerai sugersim :V ir ji neisduos) as ja zinau, pazistu (emo)
------->> klausimu klausimaskaip su fotiku
>> ir ehem :? tai kaip su Deivydo ir to, kur mane kazkokia Natute vadino dalyvavimu :?
Panele Nijole. ne jusu ir cia ne reikalas ar as busiu ar ne
nors net pats nzn siaip labai noreciau Auste pamatyti man ji tokia ale idomi pasirode
nes Nijole ir Egle tai as jau pazistu ir dar tas Ponas Deividas toks ale atrodo toks tipo Ponas
mano kolega irgi Moderuoja ieskoka
na as drisciau manyti, kad jusu nebus, Ponas moderatoriau, nes o kadangi bet taciau ... zdz... zn, kad nebus, nes jus turetu dominti visai kitas dalykas visai kitoj vietoj :V vat todel
na as drisciau manyti, kad jusu nebus, Ponas moderatoriau, nes o kadangi bet taciau ... zdz... zn, kad nebus, nes jus turetu dominti visai kitas dalykas visai kitoj vietoj :V vat todel
o kaip jųs reaguotumėte jei aš pasakyčiau , kad esu labai kosmopolitiškas jaunikaitis ir viskuo domiuosi ir visur ? :?
Egle, na kaip nors
pabraidziosim kartu ppo gaivia rasa, kada ziogeliai laba ryta grooooos
na, Linuk, nieko ji tau nepasakos ;D nes mes gerai sugersim :V ir ji neisduos) as ja zinau, pazistu (emo)
------->> klausimu klausimaskaip su fotiku
Dar as savo web kamera prigriebsiu nors ir prasta kokybe, bet vis sis tas:D
Nijolė, 20 parašė:na as drisciau manyti, kad jusu nebus, Ponas moderatoriau, nes o kadangi bet taciau ... zdz... zn, kad nebus, nes jus turetu dominti visai kitas dalykas visai kitoj vietoj :V vat todel
o kaip jųs reaguotumėte jei aš pasakyčiau , kad esu labai kosmopolitiškas jaunikaitis ir viskuo domiuosi ir visur ? :?
bet pripazinkite, kad tas dalykas jus labiau intriguoja isdriskite paneigti ir tuomet skaiciuok valandas ;D
--------------------
Egle, tai as tada jamu is brolio fotika :? ir bus ok tik kad ten foto lb keistos kazkokios gaunasi, nes kazkoki melsvuma kartais uzdeda ir blicas kvailas :? zdz.. bet siaip ok
niu tai praneskit ka sumastet del meeto? Ir reiks sprest ar galesiu dalyvaut...
Ok Nijolyt;) Kestai tinkames prie soboro lyg ir... 12 valanda;) ir tada turbut siausiam prie mariu
ehm.. visu pirma, tai as ne ponas, o nusigyvenes bajoras.. o jeigu rimtai, tai tureciau sudalyvaut ir fotikas tikrai bus..
uzpaparacinsiu kaip reikalas..
o jeigu merginos (ir vaikinai) sumastys, galesim ir del fotosesiju susitart..
p.s. tik sakau, as atkeliausiu ne anksciau 3 val..
Tai Deividuk mestelk numeriuka ir susirasysim susigaudysim tave Ale tai, man fotosesija:p
as jau noriu...:p
mestelejau..
ehm.. visu pirma, tai as ne ponas, o nusigyvenes bajoras..
oi oi oi ;D ne i jus kreipiausi, bet kita karta zinosiu, kaip i jus kreiptis
Deividas, 23 parašė:ehm.. visu pirma, tai as ne ponas, o nusigyvenes bajoras..
oi oi oi ;D ne i jus kreipiausi, bet kita karta zinosiu, kaip i jus kreiptis
Nu tai kada jus cia meetinsites ? :? :-)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas