381

Re: Kaunas

Nijolė, 20 пишет:

bet ten tik 4 foto :V ar as kazka praleidau :::818
>>> Auste, pyk nepykus.. bet koriuko as tau nevesiu... nes o bet taciau.. medus gerai nesulipdino.. ir as nevesiu.. :::818 nevesiu.. va... nes man tipo geda.. ir nevesiu :::818

ex..:::017 man tai butu tikes ir nesusilipines:D vat o kada Nijoliuk laiko turesi meetintis, m?:D nors seip sia savaite manes turbut nlb bus:::041

382

Auste, 19 пишет:

ex..:::017 man tai butu tikes ir nesusilipines:D vat o kada Nijoliuk laiko turesi meetintis, m?:D nors seip sia savaite manes turbut nlb bus:::041

Auste - o kur busi?????

383

nebus :::921 o as jau va ryt varau pas mociute tai uzsakyma padariau koriuko >> nes jai visada pavyksta viska padaryti super duper :::b18 ... del taves taip stengiausi ;D paskambinti ir paprasyti ;D

384

Deividas, 23 пишет:
Auste, 19 пишет:

Auste - o kur busi?????

>> gal pas mane ataziuos :? jei teisingai mano sirdis jaucia :? nors gal tik svajoju big_smile big_smile

385

na, tai kur visi dinge, a? smile gal dar koki susibegima reiktu surengt, kaip manot? big_smile

386

tai as nzn irgi ka daryt.. nes va Austei parveziau to prakeikto koriuko... puse nuvalgiau, nes tas kur mano mociute daro (nors dare puske big_smile ) tai nzn.. tikras ponas SKONIS :::742
tai jei ji vaikas temps i nakti.. tai pati kalta ir bus ;D as uz savo apetita koriukui neatsakau :::818
>nors siaip deretu, nes Auste paskui kazkur nuklys i vakarus, tai jau taip lengvai neprisisauksim mes jos :::818
>> savaitgali as negaliu :::818 nebent nuo kokio 2dienio ar 3dienio :V bet ir po darbuko.. geriausia butu apie 6.. nes norisi grizt ir kaip zmogui ateit, nes lb karsta :?

387

Nijoliukas man koriuko parveze:::a48:::a48:::a48
Linai, deja.. seip pravaziavau pro tave ir pirmadieni ir snd, bet buvau tai miske visas tas dienas:p o pas tave atvaziuosiu kai is Karolinos foto gausi:D ar jau gavai?
>tinkames mmm.. Nijoliuk, dar koriuko liko? as ji lb lb lb pavogt noreciau..:::520 kuo greiciau greiciau..:::520:::520 tai vat kai tik gali:::b18
p.s. grizau i civilizacija ir skypas neveikia:::011

388

na, as jau ryt namuciu lekiu .. ir niekaip niekaip negaliu likt :::127 pareiga saukia :::818 arba 7dieni galim kur susbegt trumpam :V po pietu :V arba kt savaite kaip sakiau nuo 2dienio, nes jau 1deini as susitarus :V nu, dbr ziurek kaip tau geriau.. bet zinok,.. ir siaip.. koriukui geriau kad anksciau.. nes nzn.. ar jis bus geras paskui :::818 nes vel nenesiu ;D

389

tai gal sakau sekmadieni visi susimatysim? big_smile

390

na tai gal.. va as parlekiu su traukinuku apie kokia 5.. tai nuo puse 6 as visom keturiom :::818

391

o as visom penkiom! big_smile

392

Deividai.. :::818 nu tau cia siandien kas :::818

393

Nijolė, 20 пишет:

Deividai.. :::818 nu tau cia siandien kas :::818

kas kas.. gi sake, kad jam visa diena taip;D tai vat sekanti karta kai meetinsimes reiks man tau disku su foto atnest:p paskui kai turesiu is klp foto vel meetinsimes..;D

394

na, jei per dvi sav neturesi klp fotkiu, tai as jau pati aplankysiu musu draugus :::b49, nes o kadangi bet taciau... rugseji jau nuolaidos perpus galios, tai jau vyksiu as per alytu i vilniu :V o tada namo i kauna tongue

395

as galiu jau vaidinti nes turiu klp foto (emo) :::b18 bet o bet taciau as gi tik iki 23 busiu alt tai jus sukites vaikuciai ir mieli drauguciai tongue nes gi as kaip zinia lekiu visas tekinasi r apsipatenkites i b2g festivali :::356:::938 :::818

396

kas cia kur kaip darosi? klodel teta nieko nezino? :::b54

397

gal todel kad nesilanko, tai ir nezino, ta teta? big_smile

398

teta lankosi, bet nezino..nes viskas yra rezgama slaptu budu nuo tetos :::b54

399

kaunas pokolkas wjietoj,,,