441

Re: Kaunas

Kaunas vel dingsta :?

442

Kaip visada, nieko naujo matyt.. big_smile o dabar kai as per 3 darbus ariu, tai savsem niaber kam ka organizuot.. hmm

443

Tai jo... Visiems tie mokslai.. sad Bet reikia susimatyt reikia... big_smile Reikalas bresta big_smile Tik labai sunku butu laika nutaikyt...

444

Deividas, 23 пишет:

Kaip visada, nieko naujo matyt.. big_smile o dabar kai as per 3 darbus ariu, tai savsem niaber kam ka organizuot.. hmm

ner kam organizuot, ane?:D kol manes sitoj temoj neatsirado, meetai taip ir nevyko, taip kad nesigirk cia lb:D seip galvojau si sekmadieni i vakara vel jus arbateles pasikviest, bet panasu, kad pati keliausiu arbateles pas draugus:::b18 o paprastom dienom tai trefkes trefkes trefkes..=) nebent ryt i vakara, bet dar ir tai nzn ar laiko bus:::042

445

Visi uzimti neutral as neisimtis...:|

446

as siandien pas broli.. ir is jo niekur neinu.. sekmadieni jau matau, kaip skaitausi visokias tvarkas.. laiko nebeturiu niekam >> o kiek jau prisizadejus daug kam, nzn kaip spesiu.. dar ne i paskaitas uzsukus nebuvau.. siaubas :::921\
>>> bet is tikruju galetume kada sumastyt, as turiu ta zaidima >> ALIAS << galetume sulost kada visai smagiai manau butu :V

447

Zmones nejuokaukit, tikrai reikia meeto ( cia kreipiuos i ieskok.lt komanda smile )  bet pavasari, nes tada grysiu atostogu i LT smile ir bus daug laiko Informuoti visus zmones. Esu dalyvaves beveik visuose ieskok.lt party, ir galiu pasakyt jie tikrai buvo Nerealus !!!! susipazinau su daug paneliu, kurioms esu parases smile su kai kuriom dar ir dabar esam draugai smile Ir siaip manau pasitoosint daugelis noretu, tik va reikia kad kas nors apsimtu tai Organizuot... Party manau reiktu daryti clube, pvz Exit ar Los Patrankos, nereikia jokiu naujoviu, jokiu " navarotu " lietuvaiciam reikia kad butu pigu ir linksma smile Viliuos kad kas nors apsims.... Jeigu abejojat del zmoniu, padarykit paprasciaucia apklausa, kaip buvo rengiamos anksciau.

448

Kaip nelabai man tie klubai tai...^^

>> Nijole, o kas ten per zaidimukas?:) as ne nezinau tokio :>

449

o dieve.. Egle.. baik juokus.. tai zaidimu zaidimas .> >> tik jis zaidziamas poromis... todel reikia, kad butu lyginis skaicius zmoniu, kad galetume visi zaist...
tik va.. reikia sutart kada ir kur ir galim sulost... nes tas zaidimas sudulkes cia ;D

450

oas ar nusipelnes ziast?

451

Nijolė, 21 пишет:

o dieve.. Egle.. baik juokus.. tai zaidimu zaidimas .> >> tik jis zaidziamas poromis... todel reikia, kad butu lyginis skaicius zmoniu, kad galetume visi zaist...
tik va.. reikia sutart kada ir kur ir galim sulost... nes tas zaidimas sudulkes cia ;D

as Alias irgi turiu:D tiksliau mano sese turi, bet kol as lt tai neturi reiksmes:D vat bet kad laiko turiu tik rytais.. gal nebent 5dieni link vakaro atrasiu, nes trefkiu turetu nebut

452

nius, tai kada darom susibegima? smile zaidimukus pazaistume.. big_smile:D:D:D:D

453

o varge.. as nzn.. nebent 6dieni vakare.. bet zinokit atleiskit man.. bet as niekaip siokiom dienom negaliu... nes po darbo i paskaitas varau ir paskui griztu tik apie 9.... tai nzn... hmm

454

Deividas, 23 пишет:

nius, tai kada darom susibegima? smile zaidimukus pazaistume.. big_smile:D:D:D:D

grazuolis.. klausi taip, lyg marias laiko turetum;D seip galetumem gal sekmadieni vakare.. o paskui galim antradieni vakare daryt meeta Karmelavos oro uoste;D;D pamojuosit man per tvora:D

455

Nezinau, gal sestadieni tikrai geriau... Aha Austut butu smagu big_smile  Gaila niekaip neiseitu... Ir del transporto ir del mokslu:>

456

o as irgi noreciau savo Austei i pasturagli ispriti kad manes nelanko.. visg ias ja auginu.. :V na dar koki lasiniu panti i lagamina igrusciau akd turetu ko valgyti nusileifdusi svetimoj nutukeliu zemelej,,, big_smile big_smile

457

man tinka sekmadienis.. turbut.. big_smile jeigu i nida neisleksiu.. big_smile:D:D:D

458

Linas, 19 пишет:

o as irgi noreciau savo Austei i pasturagli ispriti kad manes nelanko.. visg ias ja auginu.. :V na dar koki lasiniu panti i lagamina igrusciau akd turetu ko valgyti nusileifdusi svetimoj nutukeliu zemelej,,, big_smile big_smile

tai vat sukis sukis:D jei susisuksi, turesi puikia galimybe man ispirt:D tik negalvok, kad as taip lengvai ir leisiuos..;D
> o sekmadieni jei nemiegosiu visa diena, tai man tinka:D

459

Vel visi prapuole:) Darbai prispaude?:)

460

tai gal miega visi big_smile big_smile big_smile