461

Re: Kaunas

Nieko sau miegoti net kelias dienas tongue

462

man tinka...cia kelintadieni? wink Leiskit man zinoti irgi:::757

463

Na taip, auste jau iskeliavo, zinutes jokios negavau dar, bet labai tikiuosi, kad sekmingai.. o del meeto - as galiu darbo dienomis ne anksciau 7val.. smile

464

Na man darbo dienos nelabai... Perdaug pavargus bunu... neutral

465

Deividas, 23 parašė:

Na taip, auste jau iskeliavo, zinutes jokios negavau dar, bet labai tikiuosi, kad sekmingai.. o del meeto - as galiu darbo dienomis ne anksciau 7val.. smile

Deividai wink as su ja per skype susirasinejau sake kad ji visai laimingai nukeliavo wink jau sedi visa laiminga su savo familija :::818

466

Deividas, 23 parašė:

dabar jau gali nesiskust, nes ziniu gavai tikrai:p

467

na taip, gavau.. smile bet tikejaus kad anksciau susisieksi.. wink

468

kaunas cia ;p Laikosi dar po truputuka...As pati ne is pacio kauno, bet kauno raj...

469

Deividas, 23 parašė:

na taip, gavau.. smile bet tikejaus kad anksciau susisieksi.. wink

seip as tau sms vos normaliai atsitrenkus cia parasiau, tik gal tu kazkodel sugebejai jos negauti:::042

470

jei organizuojat ka as visad uz smile wink

471

stipo kaunas, niekas nebenori susibegt.. visi i mokslus, darbus ar dar kur nors sulinde.. hmm

472

Va va Deividai...:) Kazkaip reikes susiimt. Gal lekiam kada kur i kavinuke, nes jau saltoka. Nors ei nelis galetume ir siaip kur pavaikstineti:) man siaip geriausia sestadienis arba penktadienis...:)

473

na, as laaaaaaaaaaaaaabai atsiprasau :::818 bet laiko nei sau nebeturiu :V sakiau, kad mokslai ir darbai mane uzverte... o susibegt nzn.. nzn hmm noriu, bet nzn kada galiu.. nes laiko tik vakare po darbo gal turiu :V

474

va tas ir negerai, kad tikrai ne tave viena Nijoliuk cia uzverte:|

475

Bauda ... baudu bauda..  na, bet manau.. kada nors (chuckle)
>> labos :H

476

Laukiam atostogu vel big_smile

477

o davai 6dieni?;) nors...jei jau visi 5dieni eitu, tai ateiciau ir as..jei laukiama esu:P

478

o siaip kur tas crazy baras?:V 18val. labai ankstu dar:D o siaip registruojuos bet kokiu atveju...;)

479

i crazy housa? man atrodo jamu tavo pasiulyma ir dar drauge atsitempiu...xD tik nznau kaip bus su pinigais, mane tas neramina:D

Vaida, kaip tik pats tas. kas negales gi veliau gali prisijunkt:)

480

Egle, buk miela..papasakok kur toks yra:D