Re: Kaunas
Nieko sau miegoti net kelias dienas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nieko sau miegoti net kelias dienas
man tinka...cia kelintadieni? Leiskit man zinoti irgi
Na taip, auste jau iskeliavo, zinutes jokios negavau dar, bet labai tikiuosi, kad sekmingai.. o del meeto - as galiu darbo dienomis ne anksciau 7val..
Na man darbo dienos nelabai... Perdaug pavargus bunu...
Na taip, auste jau iskeliavo, zinutes jokios negavau dar, bet labai tikiuosi, kad sekmingai.. o del meeto - as galiu darbo dienomis ne anksciau 7val..
Deividai as su ja per skype susirasinejau sake kad ji visai laimingai nukeliavo
jau sedi visa laiminga su savo familija
dabar jau gali nesiskust, nes ziniu gavai tikrai:p
na taip, gavau.. bet tikejaus kad anksciau susisieksi..
kaunas cia ;p Laikosi dar po truputuka...As pati ne is pacio kauno, bet kauno raj...
na taip, gavau..
bet tikejaus kad anksciau susisieksi..
seip as tau sms vos normaliai atsitrenkus cia parasiau, tik gal tu kazkodel sugebejai jos negauti
jei organizuojat ka as visad uz
stipo kaunas, niekas nebenori susibegt.. visi i mokslus, darbus ar dar kur nors sulinde..
Va va Deividai...:) Kazkaip reikes susiimt. Gal lekiam kada kur i kavinuke, nes jau saltoka. Nors ei nelis galetume ir siaip kur pavaikstineti:) man siaip geriausia sestadienis arba penktadienis...:)
na, as laaaaaaaaaaaaaabai atsiprasau bet laiko nei sau nebeturiu :V sakiau, kad mokslai ir darbai mane uzverte... o susibegt nzn.. nzn
noriu, bet nzn kada galiu.. nes laiko tik vakare po darbo gal turiu :V
va tas ir negerai, kad tikrai ne tave viena Nijoliuk cia uzverte:|
Bauda ... baudu bauda.. na, bet manau.. kada nors (chuckle)
>> labos :H
Laukiam atostogu vel
o davai 6dieni?;) nors...jei jau visi 5dieni eitu, tai ateiciau ir as..jei laukiama esu:P
o siaip kur tas crazy baras?:V 18val. labai ankstu dar:D o siaip registruojuos bet kokiu atveju...;)
i crazy housa? man atrodo jamu tavo pasiulyma ir dar drauge atsitempiu...xD tik nznau kaip bus su pinigais, mane tas neramina:D
Vaida, kaip tik pats tas. kas negales gi veliau gali prisijunkt:)
Egle, buk miela..papasakok kur toks yra:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 22 23 24 25 26 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas