581

Re: Kaunas

sianakt buvau superineje sodyboje - pirtis, kubiliukas.. vieta, aplinka ir visa kita - super tiesiog.. smile tik nzn kainos, reikes pasiklausinet.. big_smile arba galim pas auste, ten geriausias matomumas visomis kryptimis.. big_smile ir vietos pakankamai.. big_smile

582

Na manau dar toli tos sventes tai gal ir sumastysim ka nors wink

583

Deividas, 23 parašė:

sianakt buvau superineje sodyboje - pirtis, kubiliukas.. vieta, aplinka ir visa kita - super tiesiog.. smile tik nzn kainos, reikes pasiklausinet.. big_smile arba galim pas auste, ten geriausias matomumas visomis kryptimis.. big_smile ir vietos pakankamai.. big_smile

ane?:D seip mano seimynele ten gyvena:D tai laaaabai priklauso nuo to, ka jos mastys veikt ir kur:D

584

tai tu gali uz savo seimynele jiems sumastyt kur nors ka nors veikt per naujaka, o mes pas tave.. smile nors siaip is esmes, man rodos butu dar linksmiau su tavo seimynele, negu be jos.. big_smile

585

o as? o mane?:D

586

Auste, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

ane?:D seip mano seimynele ten gyvena:D tai laaaabai priklauso nuo to, ka jos mastys veikt ir kur:D

joa joa visas Austes seimos moterytes i spinta uzdarysime ;D ;D ir problemu nebus big_smile

587

linai - jau geriau tave uzdaryt negu jas.. :::027

588

Deividas, 23 parašė:

;D tai taip patiko mano seimynele, a?:D
p.s. ka pries Lina turi?:::917

589

patiko.. smile nieko pries ji neturiu, bet ir uz nieko neturiu.. :::027 taip kad jau geriau uzdaryt nepazystama zmogu, negu pazystamus.. big_smile

590

Deividas, 23 parašė:

patiko.. smile nieko pries ji neturiu, bet ir uz nieko neturiu.. :::027 taip kad jau geriau uzdaryt nepazystama zmogu, negu pazystamus.. big_smile

tik jau nesakyk, kad Naujaka susiplanavai, nes zinok kai kas turi ir kitokiu planu ;D

591

Deividas, 23 parašė:

savo kolega moderatoriu  i spinta.. ne nu visiskai... grazu ane ? big_smile
>> na Auste teks tada spintoje pas tave tunoti ;D
> Beje pries Austes seimos moterukes nieko blogo neturiu priesingai smile vis dar sapnuoju tuos sumustinius :-)

592

Vija, 26 parašė:
Deividas, 23 parašė:

tik jau nesakyk, kad Naujaka susiplanavai, nes zinok kai kas turi ir kitokiu planu ;D

kas ir kokiu? smile

593

Linas, 20 parašė:
Deividas, 23 parašė:

> Beje pries Austes seimos moterukes nieko blogo neturiu priesingai smile vis dar sapnuoju tuos sumustinius :-)

bet kad va nzn kur mano spinta isnese;D grisiu tai turbut nepazinsiu savo kambario.. isvis neisivaizduoju kur man gyvent reiks:::042

594

Auste, 19 parašė:
Linas, 20 parašė:
Deividas, 23 parašė:

bet kad va nzn kur mano spinta isnese;D grisiu tai turbut nepazinsiu savo kambario.. isvis neisivaizduoju kur man gyvent reiks:::042

na jau tik nepradek cia daryti problemu is nieko smile gi svarbu Gimtineje busi ir tarp savu tongue

595

Na jo jums cia smagu ziuriu,o gal kas nori prisijungt prie manes ir lekt i Vengrija?:::818:::818

596

Benai, kad vel vieniem lekt reiktu?;D Juokas per asaras...

597

nu joa, pritariu eglei - po to kai taip pasielgei, kazin ar kas is cia esanciu dar nores su tavim susitikt.. praradai pasitikejima zinok tai totaliai..

598

Danguole, 20
as su tavim wink

599

Irmantas, 20 parašė:

Danguole, 20
as su tavim wink

wtf? cia matyt zmogus forume pasiklydo.. ;D;D

600