601

Re: Kaunas

Nu jo sakyciau kad pasitikejima as visada turesiu tik ne su jumis brangieji nes jus juk Kaunietukai geziukai.;D

602

Benas, 25 пишет:

Nu jo sakyciau kad pasitikejima as visada turesiu tik ne su jumis brangieji nes jus juk Kaunietukai geziukai.;D

:V ne nu visiskai....

603

Pats tipo ne is Kauno big_smile ;D;D;D

604

Is KAuno bet kuo toliau tuo labaiu pradedu negerbti sio miesto zmoniu.o kas tau Linukai atsitiko,a?;)

605

:::b02
>> o kadangi as ne is kauno, tai mane turbut dievini ir ant ranku nesioji ;D
>>>o siaip :V manau ne su tais zmonemis bendrauji ir ne tuos zmones matai.. nes as siaip patenkinta kauno zmonemis.. visada buna toj pacioj chebroj ir kvailiu, ir protingu, baisiu ir graziu, issisokeliu, ramiu ir t.t. asmeniskai as nesu nusivylusi ne vieno miesto, kuriuose esu buvus, zmonemis. jei tinkamai elgiesi tu, sulauksi to pacio >> pvz, jei man praeinant kas normaliai uzkalbins, visada pasikalbu, nematau problemu >> o jei sako >> ei, pupa, +kai prasideda visokie kvailai idiotiski kabinimo budai << tuomet nenoriu vaidint geros drauges.

606

O tai ka cia ei pupa tai blogai pasisveikina,tiesio manau tu turi savo busistacius sienas tarp kuriu gyveni ir nieko daugiau neisileidi,kazkaip keista Nijole girdeti is tokios suaugusios merginos tokios zodzius,tai juk mes turi isileisti visus ir blogus ir gerus ir piktus ir mielus,juk jie visi zmones o negyvuliai.:::051

607

Benai, tu pats nesupranti ka sneki big_smile Nu nepyk, bet tikrai...  Tu nusivylei dar labiau kauno zmonem, nes... Nes jie supyko, kai palikai juos ant ledo? Tu net nesupranti, ka sneki... As tai Nijolei pritariu is dalies, nes jeigu atvirai as kituose miestuose daugiau draugu turiu nei Kaune, bet del to sveikinimosi ei pupa tai visiskai pritariu ir zinoma, kad mes renkames su kuo mums bendrauti ir kaip elgiames mes taip kiti su mumis..

608

nu nzn, Benai, pripazinsiu, esu tikrai pasikelus del kai kuriu dalyku... ir as tikrai nesileisiu kazkokio debilo (atsiprasau) kabinama su zodziais >> ei pupa,  << nes paskui visada, kai nebendrauji tie patys pupa sauke pasiuncia tave ant 3 raidziu ir isvadina kekse ir t.t. <<<< tai kam man su tokiais bendrauti? gal ir deretu man nusileist ant zemes, bet... nzn.. negaliu...

609

Benas, 25 пишет:

O tai ka cia ei pupa tai blogai pasisveikina,tiesio manau tu turi savo busistacius sienas tarp kuriu gyveni ir nieko daugiau neisileidi,kazkaip keista Nijole girdeti is tokios suaugusios merginos tokios zodzius,tai juk mes turi isileisti visus ir blogus ir gerus ir piktus ir mielus,juk jie visi zmones o negyvuliai.:::051

tu man papasakok, **** mes turime isileisti visokius degradus, abugelius, maumus ir visoki kitoki bruda, kuriu gyvenimas tai tik lakstymas visokiais golfais, mergu kabinimais "ei pupa", ir tt? kuriu kalboje vyrauja vien keiksmazodziai ir tt? tarkim man su tokiais bendrauti net noras nekyla, **** man tos visuomenes atliekos? o jeigu tau tai patinka, tai tu ir bendrauk.. ;D

610

Kazkaip keista Deividai kai tu taip sakai,kad padugnes....Zinai kazkaip pagal statistika zmones ziuri tokius kanalus kaip rusu daugiausiai Lietuvoje ir ten tikrai nemaziau keiksmazodziu ir kaip tai isvaikyti,tai neimanoma!!!!!!O tiesiog supranti Rusai yra patys naturaliausi zmones,o jei tu imi pavizdy is Amerikes gerbiamos,tai nepamirsk ten jau pastatai griuna.Tai va gyvent naturaliai,o nevaidink to kaip ten sakoma..............laimingojo berniuko.:::608

611

Benas, 25 пишет:

Kazkaip keista Deividai kai tu taip sakai,kad padugnes....Zinai kazkaip pagal statistika zmones ziuri tokius kanalus kaip rusu daugiausiai Lietuvoje ir ten tikrai nemaziau keiksmazodziu ir kaip tai isvaikyti,tai neimanoma!!!!!!O tiesiog supranti Rusai yra patys naturaliausi zmones,o jei tu imi pavizdy is Amerikes gerbiamos,tai nepamirsk ten jau pastatai griuna.Tai va gyvent naturaliai,o nevaidink to kaip ten sakoma..............laimingojo berniuko.:::608

jei tavo "natura" keiksmazodziai, spjaudymasis ir t.t. tai bent jau turetum gedos ir nesakytum kad tai normalu...

>ir beje baigiam vaziuot i pievas nuo temos, naujako tai taip ir nesuplanavom tongue

612

Ir nesuplanuosit ar ums imanoma cia ka nors susiplanuoti,a?;D

613

Benas, 25 пишет:

Ir nesuplanuosit ar ums imanoma cia ka nors susiplanuoti,a?;D

mums?.. cia tik tu ponas Benai planuot nesugebi. mes iki siol viska lb puikiai susiplanuodavom ir ivykdydavom ka suplanave. tik deja tu i ta "mes" neieini.

614

o sakyk kiek zmonius susirinkdavo,a?;D

615

nebutinai reikia tukstancio zmoniu, kad gerai praleistum laika <<< ne kiekybe, o kokybe

616

Benai - kad ir kiek budavo susirinke, taves niekad nepastebejau.. tongue o siaip kiek susirinkdavo - tiek pilnai uztekdavo.. :::027

617

Benas, 25 пишет:

ai tau tai turbut nesuvokiama kad ne kiekybej esme.. tau itariu reik kad susirinktu gauja besispjaudanciu ir besikeikianciu "naturaliu" individu kad gerai jaustumeisi..

618

Auste, 19 пишет:
Benas, 25 пишет:

ai tau tai turbut nesuvokiama kad ne kiekybej esme.. tau itariu reik kad susirinktu gauja besispjaudanciu ir besikeikianciu "naturaliu" individu kad gerai jaustumeisi..

true, true.. ;D;D;D;D;D;D

619

hmm..... kokie jus keisti zmoguciai ziuriu jus vertinate zmogu net nepamate,ane?:?

620

kaunas gyvuoja tik tie meet jau visiems atsibode