141

Re: Kaunas

ei ei tai sakai ne 27-29 bet ir ne anksciau? tai ka, jau i rugpjuti keliam?:::011 man jau baisu darosi:D

142

na, mane cia apgavo :::b49 27-29 galiu .....

143

o anksciau ne?.. nu man jei ka atrodo tinka ir 27-29:D bet smagiau butu anksciau:D

144

na, sia sav pas mane draugute atvaro.. negaliu palikt jos.. ir negaliu su jumis susitikt....
>>>o kita tai as nzn.. gal varysiu savo buvusios kambariokes :H lankyt, nes isvaro pagal erasmusa.. tai vel negaliu... bet cia del sito nzn... ten tik 6dieni.. bet noriu namo dar grizt.. tai taip ir gaunasi :::818..

145

Nijolė, 20 parašė:

na, sia sav pas mane draugute atvaro.. negaliu palikt jos.. ir negaliu su jumis susitikt....
>>>o kita tai as nzn.. gal varysiu savo buvusios kambariokes :H lankyt, nes isvaro pagal erasmusa.. tai vel negaliu... bet cia del sito nzn... ten tik 6dieni.. bet noriu namo dar grizt.. tai taip ir gaunasi :::818..

Nijole.. nesitikimautoja tu... manop sirdis verkia....
>> O Alytiski i kauno meeta pajamtumet ? big_smile

146

o kodel ne? jei tik atsitrenksi i kauna:D nebent yra priestaraujanciu:D bet jei meetinsimes trise (t.y. as, Nijole ir Egle) tai manau priestaraujanciu nebus;D

147

kodel cia negalima keiktis sad pasakyciau as tau, Linuk ;D
>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D

148

Tai ir as dalyvaut planuoju, tik vat klausimas kada kur ir kaip? smile

149

Deividas, 22 parašė:

ehm, kaunieciai, kur jus? toks vaizdas, kad kazkas visa miesta nuo zemes pavirsiaus nutryne.. kur zmones? nejaugi nenorit susimatyt, gyvai pamatyt su kuom bendraujat?

yra tas kaunas ;P ir yra kaunieciai ;DP~

150

na, as siuliau data >> liepos 28 <<< tik nzn ar dabar jums visiems tinka :?
>> vieta, tai kaunas... hmmm :? nzn,, gal susitinkam prie soboro visi, pasisveikinam, pasilabinam .... o paskui einam .... kur :? as irgi nzn...nes cia tas tolesnis kur gaunasi lyg ir kaip :?>>>>>> minciu kas nors ... prasau... :::818

151

Na gal ir gerai ta liepos 28 smile tai gal visi susitike nusrestume kur eit... nzn...:>

152

na, as pvz, seniai buvus prie kauno mari :V

153

ziurim ka turim... mhmmm... tai jemam sita meeta? big_smile

154

Kad tik geras oras butu Nijole tai galetume vaziuoti(:

155

Kęstas, 24 parašė:

ziurim ka turim... mhmmm... tai jemam sita meeta? big_smile

Jamam!!!!!!

156

Kur, kada, ir su kuo? wink

157

taigi ir tariames, jeigu nepastebejai.. smile o siaip man 28 tinka, iki to laiko gal nauja objektyva gausiu, tai bus galima uzpaparacint.. big_smile

158

oooOOOoo nu jau jau... tai va.. 28 lyg ir ok :V
> del dalyviu suziuresim.. dar 2-3 savaitukes :V
>>> tai vaikai, ka veikiam :? kad butu smagu prisiminti ..

159

kazkaip mazokai cia musu nori dalyvaut... atrodo kaip kokios ariogalos meetas..... big_smile o vieta kolkas prie kauno mariu?

160

na, as tai siulau, kad susitinkam kazkur kad ir laisvej, o paskui varom kakzur...