Re: Kaunas
ei ei tai sakai ne 27-29 bet ir ne anksciau? tai ka, jau i rugpjuti keliam? man jau baisu darosi:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ei ei tai sakai ne 27-29 bet ir ne anksciau? tai ka, jau i rugpjuti keliam? man jau baisu darosi:D
na, mane cia apgavo 27-29 galiu .....
o anksciau ne?.. nu man jei ka atrodo tinka ir 27-29:D bet smagiau butu anksciau:D
na, sia sav pas mane draugute atvaro.. negaliu palikt jos.. ir negaliu su jumis susitikt....
>>>o kita tai as nzn.. gal varysiu savo buvusios kambariokes :H lankyt, nes isvaro pagal erasmusa.. tai vel negaliu... bet cia del sito nzn... ten tik 6dieni.. bet noriu namo dar grizt.. tai taip ir gaunasi ..
na, sia sav pas mane draugute atvaro.. negaliu palikt jos.. ir negaliu su jumis susitikt....
>>>o kita tai as nzn.. gal varysiu savo buvusios kambariokes :H lankyt, nes isvaro pagal erasmusa.. tai vel negaliu... bet cia del sito nzn... ten tik 6dieni.. bet noriu namo dar grizt.. tai taip ir gaunasi ..
Nijole.. nesitikimautoja tu... manop sirdis verkia....
>> O Alytiski i kauno meeta pajamtumet ?
o kodel ne? jei tik atsitrenksi i kauna:D nebent yra priestaraujanciu:D bet jei meetinsimes trise (t.y. as, Nijole ir Egle) tai manau priestaraujanciu nebus;D
kodel cia negalima keiktis pasakyciau as tau, Linuk ;D
>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D
Tai ir as dalyvaut planuoju, tik vat klausimas kada kur ir kaip?
ehm, kaunieciai, kur jus? toks vaizdas, kad kazkas visa miesta nuo zemes pavirsiaus nutryne.. kur zmones? nejaugi nenorit susimatyt, gyvai pamatyt su kuom bendraujat?
yra tas kaunas ;P ir yra kaunieciai ;DP~
na, as siuliau data >> liepos 28 <<< tik nzn ar dabar jums visiems tinka :?
>> vieta, tai kaunas... hmmm :? nzn,, gal susitinkam prie soboro visi, pasisveikinam, pasilabinam .... o paskui einam .... kur :? as irgi nzn...nes cia tas tolesnis kur gaunasi lyg ir kaip :?>>>>>> minciu kas nors ... prasau...
Na gal ir gerai ta liepos 28 tai gal visi susitike nusrestume kur eit... nzn...:>
na, as pvz, seniai buvus prie kauno mari :V
ziurim ka turim... mhmmm... tai jemam sita meeta?
Kad tik geras oras butu Nijole tai galetume vaziuoti(:
ziurim ka turim... mhmmm... tai jemam sita meeta?
Jamam!!!!!!
Kur, kada, ir su kuo?
taigi ir tariames, jeigu nepastebejai.. o siaip man 28 tinka, iki to laiko gal nauja objektyva gausiu, tai bus galima uzpaparacint..
oooOOOoo nu jau jau... tai va.. 28 lyg ir ok :V
> del dalyviu suziuresim.. dar 2-3 savaitukes :V
>>> tai vaikai, ka veikiam :? kad butu smagu prisiminti ..
kazkaip mazokai cia musu nori dalyvaut... atrodo kaip kokios ariogalos meetas..... o vieta kolkas prie kauno mariu?
na, as tai siulau, kad susitinkam kazkur kad ir laisvej, o paskui varom kakzur...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas