Re: Kaunas
niu dar gal ir nuo oro priklauso... nes dabar tai truputi dregnoaka...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
niu dar gal ir nuo oro priklauso... nes dabar tai truputi dregnoaka...
kodel cia negalima keiktis
pasakyciau as tau, Linuk ;D
>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D
Nijole.. as gal susilaikysiu nuo komentaru .. gi tu zn ka as apie tave manau as tau ne karta pasakojau ir telefonu ir gyvai
ir tada kai mes kabejom o kai as vaziavau is Kauno namo ;D ;D na gi tu zn zn viska
>> as patylesiu nes man geltonu kortu prisideti reikes ;D ;D
Nijolė, 20 пишет:kodel cia negalima keiktis
>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D
Nijole.. as gal susilaikysiu nuo komentaru .. gi tu zn ka as apie tave manau as tau ne karta pasakojau ir telefonu ir gyvai
![]()
ir tada kai mes kabejom o kai as vaziavau is Kauno namo ;D ;D na gi tu zn zn viska
![]()
taip, as lope, kloune, mane paliko cirkas, as trenkta... zvaigzde as ;D
gerai, vaikuciai, baikit selioti, rimtai kalbam.. siaip iskart prie kauno mariu tikrai nekeliausiu, o tai peskom tolokai eiti.. galim kur nors susiburti kad ir laisveje, kaip nijole siulo, o poto jau bus matyt, pagal ora, nora ir kitus kriterijus..
As irgi taip manau Deividai :)p Bet tikrai, kad mazokai cia musu... As dar drauge atsitempciau i meeta..:)
eei o prie tu kauno mariu nesmirda?.. seip man irgi atrodo kad geriausia susitikt laisvej o paskui ziuret pagal ora, nuotaikas ir kompanija ka toliau veiksim:D 28 tinka:D
eei o prie tu kauno mariu nesmirda?..
seip man irgi atrodo kad geriausia susitikt laisvej o paskui ziuret pagal ora, nuotaikas ir kompanija ka toliau veiksim:D 28 tinka:D
ne nesmirda:p prie achtklubo pasivaiksciot laaabai fun
as ryt varysiu su draugute po kauna palakstyt.. leksiu prie tu kauno mariu.. tai ziuresiu kaip ten kas.. papasakosiu
niu teko girdet kad kai buvo tinkamas oras tevukai su muilu ir sampunu maudesi mariose... po tokiu variantu tai ir vanduo zydi ir dar nenustebciau jei visi sprotai ishkiltu pilvais i virsu...
Linas, 19 пишет:Nijolė, 20 пишет:kodel cia negalima keiktis
![]()
![]()
taip, as lope, kloune, mane paliko cirkas, as trenkta... zvaigzde as ;D
Nijole ne ne tu gi zvaigzde :H gi mes tai Kauno stoty susitikom
jo.. kodel kiti nedalyvavo
niu teko girdet kad kai buvo tinkamas oras tevukai su muilu ir sampunu maudesi mariose...
po tokiu variantu tai ir vanduo zydi ir dar nenustebciau jei visi sprotai ishkiltu pilvais i virsu...
Vanduo zydi gi tikrai ne nuo to, kad ten kazkas sampuno pripyle :)p
>>> Njole as ten daznokai bunu...:) Viskas ten tvarkoj:D Jeigu valtim plaukiojam ir nesmirda vadinasi viskas gerai:D Bet as ten ne uz ka nesimaudyciau:) O pasivaiksciot galima:)
na, siandien lekiu as iki tu mariu paziuret, kaip laikosi visi gyventojai ten... nes kazkas kazka sugalvojo per velai (chuckle)
na, siandien lekiu as iki tu mariu paziuret, kaip laikosi visi gyventojai ten... nes kazkas kazka sugalvojo per velai (chuckle)
Sekmes:p
o musu tai nepasiiemi? mes tau nesimpatiski? nur ir vaziuok... geros keliones...
O kelinta valanda susitinkam?:)
oo :? net nzn..
as dar galvoju namo palekt koki 5dieni :? ir 6dieni atlekt vel i kauna :? tai nzn..
>> na, Kestuk, pats kaltas... reikejo atlekt, as dar tuo laiku, kai tu rasei, braidziojau ten ;D
>>>> na, o ten visai faina aplinka tokia kalniukas toks naglas yra fainas toks visoks.. na, nzn,, man tai faina ten buvo.. pabraidziau.. na, iskilusiu zuvioku nemaciau jokiu
bet vanduo na, taip, buna svaresnis.. bet ir siaip zmoniu nedaug buvo :?
>> paskui dar buvau tam panemunes parke eikit sau
tam miske ten nerealu
dar melyniu prisirijom, avieciu, zemuogiu :V na, radom kelis grybus, bet sukirmije
o taip tai butume vakarienei grybu vire ;D
Toma as palaikau, aisku yra vietoj izeidzinciu zodziu ir normalus zodziai, bet susitikineti su zmonems pasitelkiant interneta yra laiko gaisimas, beabejo is kitos puses tai drasu...
Kam laiko gaisimas, kas taip susiranda draugu:) as tai uz daug ka tureciau buti dekinga internetui...:)
>>------> Mano mieloji Natute kaip as tave buciau rades prie mariu? gal siulai begt aplink marias ir saukt tavo varda?
as taip pat zinau merginu kurios nenori susitikt nes jau yra pakankamai patyrusios... bet man tai visai idomu o kartais gal ir naudinga isigyti nauju pazinciu...
Страницы Назад 1 … 7 8 9 10 11 … 43 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas