161

Re: Kaunas

niu dar gal ir nuo oro priklauso... nes dabar tai truputi dregnoaka... smile

162

Nijolė, 20 пишет:

kodel cia negalima keiktis sad pasakyciau as tau, Linuk ;D
>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D

Nijole.. as gal susilaikysiu nuo komentaru .. gi tu zn ka as apie tave manau as tau ne karta pasakojau ir telefonu ir gyvai big_smile big_smile  ir tada kai mes kabejom o kai as vaziavau is Kauno namo ;D ;D na gi tu zn zn viska big_smile
>> as patylesiu nes man geltonu kortu prisideti reikes ;D ;D

163

Linas, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

>>>ne ne, as tai GAL nepriestarauju (chuckle) ;D nes mes jau su Auste ir taip apsnekejom ;D viska ;D

Nijole.. as gal susilaikysiu nuo komentaru .. gi tu zn ka as apie tave manau as tau ne karta pasakojau ir telefonu ir gyvai big_smile big_smile  ir tada kai mes kabejom o kai as vaziavau is Kauno namo ;D ;D na gi tu zn zn viska big_smile

taip, as lope, kloune, mane paliko cirkas, as trenkta... zvaigzde as ;D

164

gerai, vaikuciai, baikit selioti, rimtai kalbam.. smile siaip iskart prie kauno mariu tikrai nekeliausiu, o tai peskom tolokai eiti.. galim kur nors susiburti kad ir laisveje, kaip nijole siulo, o poto jau bus matyt, pagal ora, nora ir kitus kriterijus.. wink

165

As irgi taip manau Deividai :)p Bet tikrai, kad mazokai cia musu... As dar drauge atsitempciau i meeta..:)

166

eei o prie tu kauno mariu nesmirda?..:::041  seip man irgi atrodo kad geriausia susitikt laisvej o paskui ziuret pagal ora, nuotaikas ir kompanija ka toliau veiksim:D 28 tinka:D

167

Auste, 19 пишет:

eei o prie tu kauno mariu nesmirda?..:::041  seip man irgi atrodo kad geriausia susitikt laisvej o paskui ziuret pagal ora, nuotaikas ir kompanija ka toliau veiksim:D 28 tinka:D

ne nesmirda:p prie achtklubo pasivaiksciot laaabai fun tongue

168

as ryt varysiu su draugute po kauna palakstyt.. leksiu prie tu kauno mariu.. tai ziuresiu kaip ten kas.. papasakosiu :::b18

169

niu teko girdet kad kai buvo tinkamas oras tevukai su muilu ir sampunu maudesi mariose... big_smile po tokiu variantu tai ir vanduo zydi ir dar nenustebciau jei visi sprotai ishkiltu pilvais i virsu... smile

170

Nijolė, 20 пишет:
Linas, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:

taip, as lope, kloune, mane paliko cirkas, as trenkta... zvaigzde as ;D

Nijole ne ne tu gi zvaigzde :H gi mes tai Kauno stoty susitikom :::b02

171

jo.. kodel kiti nedalyvavo :::921

172

Kęstas, 24 пишет:

niu teko girdet kad kai buvo tinkamas oras tevukai su muilu ir sampunu maudesi mariose... big_smile po tokiu variantu tai ir vanduo zydi ir dar nenustebciau jei visi sprotai ishkiltu pilvais i virsu... smile

Vanduo zydi gi tikrai ne nuo to, kad ten kazkas sampuno pripyle :)p

>>> Njole as ten daznokai bunu...:) Viskas ten tvarkoj:D Jeigu valtim plaukiojam ir nesmirda vadinasi viskas gerai:D Bet as ten ne uz ka nesimaudyciau:) O pasivaiksciot galima:)

173

na, siandien lekiu as iki tu mariu paziuret, kaip laikosi visi gyventojai ten... nes kazkas kazka sugalvojo per velai (chuckle)

174

Nijolė, 20 пишет:

na, siandien lekiu as iki tu mariu paziuret, kaip laikosi visi gyventojai ten... nes kazkas kazka sugalvojo per velai (chuckle)

Sekmes:p

175

Nijolė, 20 пишет:

o musu tai nepasiiemi? mes tau nesimpatiski? nur ir vaziuok... geros keliones... big_smile

176

O kelinta valanda susitinkam?:)

177

oo :? net nzn..
as dar galvoju namo palekt koki 5dieni :? ir 6dieni atlekt vel i kauna :? tai nzn..
>> na, Kestuk, pats kaltas... reikejo atlekt, as dar tuo laiku, kai tu rasei, braidziojau ten ;D
>>>> na, o ten visai faina aplinka tokia :::b18 kalniukas toks naglas yra fainas toks visoks.. na, nzn,, man tai faina ten buvo.. pabraidziau.. na, iskilusiu zuvioku nemaciau jokiu :::921 bet vanduo na, taip, buna svaresnis.. bet ir siaip zmoniu nedaug buvo :?
>> paskui dar buvau tam panemunes parke :::742 eikit sau :::921 tam miske ten nerealu :::a48 dar melyniu prisirijom, avieciu, zemuogiu :V na, radom kelis grybus, bet sukirmije hmm o taip tai butume vakarienei grybu vire ;D

178

Toma as palaikau, aisku yra vietoj izeidzinciu zodziu ir normalus zodziai, bet susitikineti su zmonems pasitelkiant interneta yra laiko gaisimas, beabejo is kitos puses tai drasu...

179

Kam laiko gaisimas, kas taip susiranda draugu:) as tai uz daug ka tureciau buti dekinga internetui...:)

180

>>------> Mano mieloji Natute kaip as tave buciau rades prie mariu? gal siulai begt aplink marias ir saukt tavo varda? big_smile
as taip pat zinau merginu kurios nenori susitikt nes jau yra pakankamai patyrusios... bet man tai visai idomu o kartais gal ir naudinga isigyti nauju pazinciu...