Tema: Myliu vaikiną, kuris manęs nemyli. Ką man daryti?
as myliu vaikina kuris manes nemyli ka man daryti
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu vaikiną, kuris manęs nemyli. Ką man daryti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pamirsti ji ce net ner ka galvot
bandau bet nepamirstu
praeis laiko siektiek ir pamirsi
na tada bandyk ji suvilioti...:)
pas mane beveik tokia pat problema tik kad jis nezino kad as ji myliu, ir kai pasako kad turiu ji uzmirsti tai irgi sunku. ir kazkaip netgi nenoriu
jo tokia meile be atsako tai negerai, nemanau kad ji ilgalaike:), laiko reik ir uzsimirs viskas, ir turbut reikia kuo daugiau bendraut su kitais vaikinais:)
as visada pasiruoses jei ka:D~
aisku, kad pamirsi su laiku:)
Oi, nezinau ka cia tau patarti...Pati isimylejau viena vyruti, bet labai abejoju, ar jis man ta pati jaucia...:-{
Julija> nezinojau kad pas tave irgi panasios problemos
Julija> nezinojau kad pas tave irgi panasios problemos
Na, taip. Mane taip pat meile kamuoja...:-{ Ziuriu, nemazai cia musu, mergaiciu, nesekmingai isimylejusiu...:-{
o taip tokiu kruvos, ir ne tik mergaiciu, simtai berniuku su tokiom pat bedom:)
Evelina, 17 parašė:Julija> nezinojau kad pas tave irgi panasios problemos
Na, taip. Mane taip pat meile kamuoja...:-{ Ziuriu, nemazai cia musu, mergaiciu, nesekmingai isimylejusiu...:-{
jo nemazai musu susirinko reikia kazka galvoti
gali pavyzdziui knyga parasyt apie savo isgyvenimus, gal bestseleriu taps, tapsi turtinga, daug berniuku nores su tavim draugaut, tada tas kuris taves nemyli pagalvos, kad verta mylet, tada apsizenosite ir bus tau hepyendas
Tai ir mylek. Saldi nelaimingos ir neišsipildžiusios meilės kančia. Bus daug blogiau,kai vieną dieną pajusi,kad jau nieko nebemyli..:) Linkiu tos dienos nesulaukti.
Ot gera klausima uzdavei! Ka Tau daryt? Pirmiausia atsakyk i klausima ka gali daryt?
... pasiruoshk nedaryti nieko... tiksliau pasiruoshk... giliems dusavimams... vienatvei, pergyvenimams... kaskart paziurejusi i veidrodi, matyti skausmo ish meiles, nuo nevilties ishkreipta veida...
... baika save kankinti ir susirask kita, LAISVA, meiles objekta.
Buvo man irgi, mylejau pana kuriai as buvau dzin..nu nieko metus ejau is proto poto pamirsau..:D
Ziaurus tai dalykas zinau, bet..taip jau kartais atsitinka..
Karolina, 22 parašė:as myliu vaikina kuris manes nemyli ka man daryti
... pasiruoshk nedaryti nieko... tiksliau pasiruoshk... giliems dusavimams... vienatvei, pergyvenimams... kaskart paziurejusi i veidrodi, matyti skausmo ish meiles, nuo nevilties ishkreipta veida...
... baika save kankinti ir susirask kita, LAISVA, meiles objekta.
Ka tu cia svaixti..pamirsk ir susirask kita..tipo kaip sokolada parduotuvei kita nusipirk..:D..taip nebuna lengvai, bet ka tu senmerge suprasi..:D
manau kad tau neverta jio ysimylėti jei žmogus tavęs nemyli vadinasi tu jam nerūpi tikiu kad susirasi sau tikrą žmogiuką kuris tave mylės ir puoselės bet tik ne šis kuris tave skaudina
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Myliu vaikiną, kuris manęs nemyli. Ką man daryti?