1

Тема: NL

kaip jums ju dainos?

2

Re: NL

na man tai apgailetinos skirtos tik fyfoms ir gezams.. nes nei vieni nei kiti nemasto o keiskmazodzia dainu zodziuose lb jiems patinka.. :}

3

tusu dainos, maladiec!

4

Linas, 18 пишет:

na man tai apgailetinos skirtos tik fyfoms ir gezams.. nes nei vieni nei kiti nemasto o keiskmazodzia dainu zodziuose lb jiems patinka.. :}

noreciau pataisyti, ne visose dainuose keiksmazodziai big_smile yra daina ir uzknisa ir uz**sa, zodziu yra ir cenzuruota ir necenzurine versija tos pacios dainos, kam kokios labiau patinka, tas tokias ir klauso big_smile

5

man jos patinka smile uzvezancios big_smile

6

na gal kaikurios dainos nieko,o siaip nieko gero...

7

ech tipo alternatyva geriau jau poliklinika nors protingesni zodziai

8

tusam pats tas

9

dainuoja apie gyvenima teisingai big_smile
apie kauna ;D

10

Tautvydas, 20 пишет:

kaip jums ju dainos?

intelekto nebjaurotos, bet sutraukiancios mases. Paprastas ir geras marketingas. P.s. klipai teisingi

11

Kai kurios dainos visai neblogos:)

12

Klipa maciau man rodos nuo kazko biski nukopintas smile

13

o as nemaciau ju klipu... kiek siunciaus tai kazkokia butaforija o ne klipas buna :V

14

Justas, 16 пишет:
Linas, 18 пишет:

noreciau pataisyti, ne visose dainuose keiksmazodziai big_smile yra daina ir uzknisa ir uz**sa, zodziu yra ir cenzuruota ir necenzurine versija tos pacios dainos, kam kokios labiau patinka, tas tokias ir klauso big_smile

na kai as ju neklausau tai man ir zemai kabo.. tongue

15

marozų dajnos....tusų,bet jej tie tūsaj marozų...

16

ar jie grynai atspindi kauna? big_smile

17

Kuo naglesnės, tuo daugiau klausytojų, kuo daugiau klausytojų, tuo didesnės babkės... štai taip žmonės daro biznį. [[;

18

bjauru... nl, mokinukes ir yva - tai ko, visiskai neklausau ir net nezadu... tie nl man atrodo kaip kokie gyvuliai atsiprasant tik siknos galvoj, ir visos kitos nesamones... FUI... gerai kad girdejau kazkokios \dainos\ priedaini: \kiemo berniukai - zasinai\. db turiu su kuo juos lygint.
dainuoja apie save...

19

geros dainos..

20

Laura, 16 пишет:

Kuo naglesnės, tuo daugiau klausytojų, kuo daugiau klausytojų, tuo didesnės babkės... štai taip žmonės daro biznį. [[;

va va.panasei pasakysiu: kuo kvailesne daina tuo populiaresne big_smile tuo jau isitikinu gal simtaji karta:D