Tema: NL
kaip jums ju dainos?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip jums ju dainos?
na man tai apgailetinos skirtos tik fyfoms ir gezams.. nes nei vieni nei kiti nemasto o keiskmazodzia dainu zodziuose lb jiems patinka.. :}
tusu dainos, maladiec!
na man tai apgailetinos skirtos tik fyfoms ir gezams.. nes nei vieni nei kiti nemasto o keiskmazodzia dainu zodziuose lb jiems patinka.. :}
noreciau pataisyti, ne visose dainuose keiksmazodziai yra daina ir uzknisa ir uz**sa, zodziu yra ir cenzuruota ir necenzurine versija tos pacios dainos, kam kokios labiau patinka, tas tokias ir klauso
man jos patinka uzvezancios
na gal kaikurios dainos nieko,o siaip nieko gero...
ech tipo alternatyva geriau jau poliklinika nors protingesni zodziai
tusam pats tas
dainuoja apie gyvenima teisingai
apie kauna ;D
kaip jums ju dainos?
intelekto nebjaurotos, bet sutraukiancios mases. Paprastas ir geras marketingas. P.s. klipai teisingi
Kai kurios dainos visai neblogos:)
Klipa maciau man rodos nuo kazko biski nukopintas
o as nemaciau ju klipu... kiek siunciaus tai kazkokia butaforija o ne klipas buna :V
Linas, 18 parašė:na man tai apgailetinos skirtos tik fyfoms ir gezams.. nes nei vieni nei kiti nemasto o keiskmazodzia dainu zodziuose lb jiems patinka.. :}
noreciau pataisyti, ne visose dainuose keiksmazodziai yra daina ir uzknisa ir uz**sa, zodziu yra ir cenzuruota ir necenzurine versija tos pacios dainos, kam kokios labiau patinka, tas tokias ir klauso
na kai as ju neklausau tai man ir zemai kabo..
marozų dajnos....tusų,bet jej tie tūsaj marozų...
ar jie grynai atspindi kauna?
Kuo naglesnės, tuo daugiau klausytojų, kuo daugiau klausytojų, tuo didesnės babkės... štai taip žmonės daro biznį. [[;
bjauru... nl, mokinukes ir yva - tai ko, visiskai neklausau ir net nezadu... tie nl man atrodo kaip kokie gyvuliai atsiprasant tik siknos galvoj, ir visos kitos nesamones... FUI... gerai kad girdejau kazkokios \dainos\ priedaini: \kiemo berniukai - zasinai\. db turiu su kuo juos lygint.
dainuoja apie save...
geros dainos..
Kuo naglesnės, tuo daugiau klausytojų, kuo daugiau klausytojų, tuo didesnės babkės... štai taip žmonės daro biznį. [[;
va va.panasei pasakysiu: kuo kvailesne daina tuo populiaresne tuo jau isitikinu gal simtaji karta:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis