Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
niu kaip mano brangusis laikosi,wisai nieko nebeparaso
Tei va brangioji as vokietijoi tai nelb iseina parasyti:( pasiilgau :*
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
niu kaip mano brangusis laikosi,wisai nieko nebeparaso
em.. jaunesnio jokiais budais. nes tada buna palaida bala 4metai tarp manes ir mano berniuko kaip tik!
O jeigu jaunesnis puse metu?:D Juk ne nuo metu mastymas priklauso... Isitikinau ir ne karta...:)
Armida, 20 wrote:em.. jaunesnio jokiais budais. nes tada buna palaida bala 4metai tarp manes ir mano berniuko kaip tik!
O jeigu jaunesnis puse metu?:D Juk ne nuo metu mastymas priklauso... Isitikinau ir ne karta...:)
Tu zinai pati Eglute kokios karcios patirties turejau su jaunesniu,todel taip ir sakau
Egle, 17 wrote:Armida, 20 wrote:em.. jaunesnio jokiais budais. nes tada buna palaida bala 4metai tarp manes ir mano berniuko kaip tik!
Tu zinai pati Eglute kokios karcios patirties turejau su jaunesniu,todel taip ir sakau
na bet juk negali pagal viena apie visus spresti
seip elabai svarbus
Manau niekas nesvartu nei amziaus skirtumas,nei atstumas.Jei yra jausmai zmogui.
Na shiaip tai ne, ash pvz isimylejes aktore Eleonora Koriznaite kuriai atrodo jau 45 stuktelejoa kazhkas panashaus, kazhkaip apie tai negalvoju. Galechiau atsakyti uzh save kad MAN NESVARBU
Jūratė, 20 wrote:niu kaip mano brangusis laikosi,wisai nieko nebeparaso
tai ko manes kartu nepasiemei?:(,dirbi ar tik siaip atostogauji?;),as ir pasiilgau;)
teoriskai dirbau praktiskai atostogavau kaip tau sekasi brangut?
nlbj..
teoriskai dirbau praktiskai atostogavau kaip tau sekasi brangut?
ai po truputeli,atostogauju ir tiek ,tai gal jau grizes?
o jus katuliai apie tema pasneket nenorit cia apie tai, kaip TIPO pasiilgot nesvaige ;D
Linas, 17 wrote:teoriskai dirbau praktiskai atostogavau kaip tau sekasi brangut?
teip jau grizes :*
o jus katuliai apie tema pasneket nenorit cia apie tai, kaip TIPO pasiilgot nesvaige ;D
taika zmogau
Man yra skirtumas, kai vyriškis jaunesnis daugiau kaip 5 metais...
Ir gal paantrinsiu jau išsakytas nuomones, kad kartais jauni vyrukai būna labiau subrendę už žymiai vyresnius
Jūratė, 20 wrote:Linas, 17 wrote:teoriskai dirbau praktiskai atostogavau kaip tau sekasi brangut?
tai saunuolis:*
as manau amzius nesvarbu jei tau jis patinka;]pvz mano draugeij buvo 14 o jos bernui 12 ejo 13;] ir visiskai buvo laimingesne nei as;]viresni bernai nori dazniausei pavaidinti;] bet jiems sekasi blogaij nes is karto matosi ka biski smegenu truksta;]dseip ciamano nuomone;]
Linas, 17 wrote:Jūratė, 20 wrote:Linas, 17 wrote:teoriskai dirbau praktiskai atostogavau kaip tau sekasi brangut?
tai saunuolis:*
nepasiilgai?
as manau amzius nesvarbu jei tau jis patinka;]pvz mano draugeij buvo 14 o jos bernui 12 ejo 13;] ir visiskai buvo laimingesne nei as;]viresni bernai nori dazniausei pavaidinti;] bet jiems sekasi blogaij nes is karto matosi ka biski smegenu truksta;]dseip ciamano nuomone;]
kokios meiles 12m 13m ar 14m????:D
juk dar vaikai....
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?