Re: Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
taip
ne?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
taip
ne?
niu kaip brangusis sekasi,kas geresnio?;)
niu kaip brangusis sekasi,kas geresnio?;)
oi brangioji sekasi saunei orai silteja norai dideja :D:D
seip tai faina viskas lb lb cool;):*
o tiau brangute?
pvz as noreciau vaikino uz mane kokiais 2-3 metais vyresnio.jie jau tada subrende iki tokio lygio kokio yra panele o su jaunesniu ar vyresniu nzn apie ka kelbeti.pvz jaunesniam tai tik vejai galvoj arba kaip kruciau atrodyti... o su seneliais tik apie koki radikulita gali pakalbet...
;D :D:D
kdl tai jokiesi?
gera nuotaika
as taip pat noreciau vyresnio pora ar trejais, keturiais metais vaikino... nju aisku yra ir bendraamziu rimtesniu bet ju nelabai daug...
o ka laikai rimtumu Ruta :? gal zones nemoka juokauti
labas esu naujoke siame forume tai vat man nelabai svarbus amziaus skirtumas nebent jis LABAI didelis
gaidziai mirkit vo matot **** kas as toks
vyro jaunesnio?na nelabai, turejau bendraamzi tai ne kas...geriau jau vyresnis 4-5 metukais pats tas,bet tik ne senoli...
vyro jaunesnio?na nelabai, turejau bendraamzi tai ne kas...geriau jau vyresnis 4-5 metukais pats tas,bet tik ne senoli
gaidziai mirkit vo matot **** kas as toks
kas tawe per sikna padare kad piktas ? suplese tai db nervai ima? :D:D;D loseris tu ir dar neuzauga ;D
vyro jaunesnio?na nelabai, turejau bendraamzi tai ne kas...geriau jau vyresnis 4-5 metukais pats tas,bet tik ne senoli...
oi paklius tau senolis ;P
vyro jaunesnio?na nelabai, turejau bendraamzi tai ne kas...geriau jau vyresnis 4-5 metukais pats tas,bet tik ne senoli
blin mano temoi bezdzioniu prisiveise... anu lauk tete tau banano neduos :D:D;D
niu kaip mano brangusis laikosi,wisai nieko nebeparaso
em.. jaunesnio jokiais budais. nes tada buna palaida bala 4metai tarp manes ir mano berniuko kaip tik!
em.. jaunesnio jokiais budais. nes tada buna palaida bala 4metai tarp manes ir mano berniuko kaip tik!
saunu
Страницы Назад 1 … 16 17 18 19 20 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar merginoms amziaus skirtumas swarbu?