1

Тема: xebra padekite/patarkite kaip man susirasti panele

tai va trumpai apie save.kita men bus 18m.siaip esu gan fainas vaikinas tik tiems kas mane gerai pazysta in real.nuo tokios rimtesnes draugystes praejo 3m.kiekviena diena save griauziu kad nesugebu susirasti panos.kuriai as patikciau ir ji man.esu ganetinai neisrankus.tiesiok noriu kad as tai panai patikciau ir butu veliau jausmai/meile.dazniausiai ieskau paneles per ineta.tai yra one.lt,ieskok.lt.dar kazkada pazintys.lt.aisku buvo draugystes is ineto susitikus.as tikiu kad galima meile rasti ir cia.tik dar neradau sau tinkamos.bandziau per radija.bet dar nekarto nebuvau susitikes.aisku bandziau ir in real.bet kai esi priprates per ineta ieskoti,tai ganetinai sunku yra.tiesiok dazniausiai in real uzsiraunu ne ant tos.pvz buna per jauna arba per vyresne.tad man atrodo geriausias budas internetas.o i clubus nevaikstau.nzn kazko netraukia.sako daugkas kad ten galima bet nzn tiesiok neinu.netraukia manes tenais.

tai noreciau cianais sulaukti jusu pasiulymu patarimu ka man daryti,kaip susirasti ta vienintele su kuria galeciau buti tikrai laimingas ilgai.

2

Re: xebra padekite/patarkite kaip man susirasti panele

rasyk, sudomink, bendrauk, susitikinek, ir gal viena diena sutiksi ta, kurios ieskai smile

3

nereik savęs graužt dėl to, yra gyvenime daug kitų nuostabių dalyku.. smile o šiaip niekad nepasakok patinkančiai panelei to, ką parašei čia wink

4

Karolina, 18 пишет:

rasyk, sudomink, bendrauk, susitikinek, ir gal viena diena sutiksi ta, kurios ieskai smile

beto as lb nemegstu bendrauti per ineta.man geriau iskarto susitikti susipazinti ir tada bendrauti,negu belenkiek laiko bendrauti per ineta ir nezinia kada susitiksi ar ne
o sudominti siuolaikiniu panu jau nebeimanoma pasidare.nu nebent tik dideli pinigai bei gera auto.o pakvietimai kazkurtai,tai sitai jau ju nebedomina.

5

Ernesta, 18 пишет:

nereik savęs graužt dėl to, yra gyvenime daug kitų nuostabių dalyku.. smile o šiaip niekad nepasakok patinkančiai panelei to, ką parašei čia wink

tai va kad neina saves negriauzti.tiesiok viskas savaime gaunasi.ateina laikas ir stogas pradeda del to vaziuoti

6

Mantas, 17 пишет:
Karolina, 18 пишет:

beto as lb nemegstu bendrauti per ineta.man geriau iskarto susitikti susipazinti ir tada bendrauti,negu belenkiek laiko bendrauti per ineta ir nezinia kada susitiksi ar ne
o sudominti siuolaikiniu panu jau nebeimanoma pasidare.nu nebent tik dideli pinigai bei gera auto.o pakvietimai kazkurtai,tai sitai jau ju nebedomina.

tai ir nebutina rasinetis menesi ar daugiau, pora laisku ir matai ar bent kiek patraukei tos paneles demesi smile tada jau gali arbatos kokios pasiulyt atsigert, or smth..
tik nerasyk taip: labas, gal einam kavos?
p.s. o pakvietimai zinok domina smile

7

Karolina, 18 пишет:
Mantas, 17 пишет:
Karolina, 18 пишет:

tai ir nebutina rasinetis menesi ar daugiau, pora laisku ir matai ar bent kiek patraukei tos paneles demesi smile tada jau gali arbatos kokios pasiulyt atsigert, or smth..
tik nerasyk taip: labas, gal einam kavos?
p.s. o pakvietimai zinok domina smile

tai va kad siuolaikines panas sunku kuo patraukti.taip gaunasi kad ner su kuo susitikti.o jei kas sutinka,tai belenkiek laiko issikalineja.tada mane sunervina ir poto isvis nebuna jokio susitikimo

8

blemba seni! as panasia situacija turejau, kol gert nepradejau... kai pradejau nebekankina manes mintys grauziancios kodel neturiu... bet anyway labai viskas tau vyksta panasiai kaip ir man, taigi galiu patarimais apmetyt:
1. pradek gert.. pasidarysi labiau poxuistas, greiciau laikas eis, maziau grausiesi...
2. istok i nedrasiu ir kukliu vyruku kluba big_smile ten daug patarimu rasi kaip ne tik internete uzkalbint
3. as ir klubu nemegstu.. bet nesigrauzk del to is kakzkokiu patareju esu girdejes, kad klubuose nesusirasi merginos, bet as tam nepritariu, kaip ten bebutu vistiek klubu nemegstu
4. isitikinimas del tachkes, pinigu, kad prie ju limpa merginos nera tikras realiai.. as tuo kazkada irgi tikejau.. bet sutikau pora zmoniu, kuriem pinigai ne problema, o tachkes juolabiau.. jiem lygiai ta pati problema kaip tau ir man.. vien to neuztenka.. reikia dar kazko... o ko? jei kitam gyvenime atgimsiu moterim- papasakosiu..
5. ka vakar ish filmo ishmokau.. smile kai mergina tave palieka ir sako, kad tu man patinki tik  kaip draugas, netrauki kaip vaikinas, nors esi patrauklus.. ar kazka panasaus kai suvelia, tai spausk ja prie sienos ir reikalauk tikrosios priezasties, nes tokia tikrai buna..
6. netikek zmoniu "patarimais", akd cia negalima rasti meiles... turiu drauga vaikystes laiku, kuris butent per interneta ir rado.. beje jis taipogi ish kauno wink
7. nu sori bet IMHO kaune merginos labiau pasikelusios.. ar as klystu? kas be nuodemes ir ne karto neklydot meskit i mane akmeni wink
8. gerai, kad savim pasitiki, kad jautiesi fainas idomus ir etc. betgi pats parasei, kad zmonem, kurie tave pazista... taigi susitaikyk su realybe, kad paneles taves ish pradziu nepazista ir pradzioj tu jom tikrai pasirodai kitoks, negu esi ish tikro...
9. siaip 3 men. nuo rimtesnes draugystes tai cia lashas juuroj.. tas pats kas vakar.. nesiparink zmogau.. .buuna ir blogiau.. tu jau bent esi tai turejes ir zinai kaip ten viskas vyksta.. yra zmoniu.. pirstais nerodysim.. kurie dar vyresni uz tave nera ishvis tureje rimtesniu santykiu ir jie nesiparina (nes geria).. taigi tu naudokis ir pacio savo patirtim, kuria patyrej su savo EX...
10 ishvis stenkis neisigilint i aplinkiniu patarimus.. nes visi turi savo isitikinimu ir nei vienas nera bent jau 90% teisus.. taip kad stenkis gyvent savo galva ir/arba tiesiog taip kaip gaunasi...

to Ernesta:
o kodel nepasakot sito panelei? nuka apshviesk wink

9

ne 3 men o 3 metai
o del pasikelusiu panu tai ir as taip manau
o del to kad nepatinku nepazystamom panom tai manau dazniausiai taip ir buna
nu zinau kad per daug viska sureiksminu,bet tame asme kad visas savaime gaunasi ir as to negaliu kontroliuoti