blemba seni! as panasia situacija turejau, kol gert nepradejau... kai pradejau nebekankina manes mintys grauziancios kodel neturiu... bet anyway labai viskas tau vyksta panasiai kaip ir man, taigi galiu patarimais apmetyt:
1. pradek gert.. pasidarysi labiau poxuistas, greiciau laikas eis, maziau grausiesi...
2. istok i nedrasiu ir kukliu vyruku kluba
ten daug patarimu rasi kaip ne tik internete uzkalbint
3. as ir klubu nemegstu.. bet nesigrauzk del to is kakzkokiu patareju esu girdejes, kad klubuose nesusirasi merginos, bet as tam nepritariu, kaip ten bebutu vistiek klubu nemegstu
4. isitikinimas del tachkes, pinigu, kad prie ju limpa merginos nera tikras realiai.. as tuo kazkada irgi tikejau.. bet sutikau pora zmoniu, kuriem pinigai ne problema, o tachkes juolabiau.. jiem lygiai ta pati problema kaip tau ir man.. vien to neuztenka.. reikia dar kazko... o ko? jei kitam gyvenime atgimsiu moterim- papasakosiu..
5. ka vakar ish filmo ishmokau..
kai mergina tave palieka ir sako, kad tu man patinki tik kaip draugas, netrauki kaip vaikinas, nors esi patrauklus.. ar kazka panasaus kai suvelia, tai spausk ja prie sienos ir reikalauk tikrosios priezasties, nes tokia tikrai buna..
6. netikek zmoniu "patarimais", akd cia negalima rasti meiles... turiu drauga vaikystes laiku, kuris butent per interneta ir rado.. beje jis taipogi ish kauno
7. nu sori bet IMHO kaune merginos labiau pasikelusios.. ar as klystu? kas be nuodemes ir ne karto neklydot meskit i mane akmeni
8. gerai, kad savim pasitiki, kad jautiesi fainas idomus ir etc. betgi pats parasei, kad zmonem, kurie tave pazista... taigi susitaikyk su realybe, kad paneles taves ish pradziu nepazista ir pradzioj tu jom tikrai pasirodai kitoks, negu esi ish tikro...
9. siaip 3 men. nuo rimtesnes draugystes tai cia lashas juuroj.. tas pats kas vakar.. nesiparink zmogau.. .buuna ir blogiau.. tu jau bent esi tai turejes ir zinai kaip ten viskas vyksta.. yra zmoniu.. pirstais nerodysim.. kurie dar vyresni uz tave nera ishvis tureje rimtesniu santykiu ir jie nesiparina (nes geria).. taigi tu naudokis ir pacio savo patirtim, kuria patyrej su savo EX...
10 ishvis stenkis neisigilint i aplinkiniu patarimus.. nes visi turi savo isitikinimu ir nei vienas nera bent jau 90% teisus.. taip kad stenkis gyvent savo galva ir/arba tiesiog taip kaip gaunasi...
to Ernesta:
o kodel nepasakot sito panelei? nuka apshviesk