1

Tema: Kam sunkiau gyventi?

Na tarkim atsiradom sitam fainam pasaulyje vyrai ir moterys, na gal reiktu sakyt berniukai ir mergaites... big_smile na nesvarbu... zodziu klausimas toks, ar viskas buvo padaryta teisingai? Kam gyventi lengviau - vyram ar moterim? smile

2

Re: Kam sunkiau gyventi?

tiek vieniems tiek kitiems sunku. kam siais laikais lengva? big_smile
o kokia tavo nuomone?

3

O autoriaus klausimas turi prasmes? ir isvi,s kaip skirstyt merginas ir vaikinus, kada visi, kaip zmones, skirtingi?

4

Sunkiau mergaitems big_smile

5

jo... as tj ninorecew turet to PMS ar kaip ten jis ;D

6

paskaityk biblija ir pamatysi kam ir kiek lemta lengviau gyventi ir kodel?  smile)

7

O tawe Giedrut ziuriu link biblijos ir krikshcionishko gywenimo traukia smile gywenimo sunkumas priklauso ne nuo to ar tu berniukas ar mergaite..  ar wyras ar moteris... o nuo pacio gywenimo ir jo salygu...

8

gyvenimas tai Tu pats, nieko cia keista kad visi ir tegalvoja apie gera gyvenima, o ka darot kad butu geras gyvenimas, kas kart ir girdziu keiksnojan, tai vyra, drauga, vaikina, jis manes nemyli, mane paliko, kodel as zemo ugio, kokia as negrazi ...ir daug kitu dalyku...savo pasamone taip uzgulam neigiamom mintim, kad tai ir uzsikoduoja...daug zinau pavyzdziu,  galiu net pasakyti, viena mano pazystama, labai bijojo susirgti kruties veziu, ji visad pabrezdavo, kad nenoretu susirgti, patekti i ligonine , kad tai baisu , ir ka tu manai....ji ussirgo, nors neturejo jokiu paveldejimo ir mamos ar gimines....
reikia visad galvoti apie save ir kitus tik gerai, nes kas mes tokie kad kitus teistume...

o kad mane traukia prie biblijos..labai tuo dziaugiuosi...mano gyvenimas pasikeite 180laipsniu kampu...myliu gyvenima ir aplink visus esancius....taip tik lengviau...

9

kazkaip keista lyginti vyrus ir moteris...lytis yra skirtingos ir kiekvienai kaikas sunkiau,kaikas lengviau ir dar priklauso nuo zmogaus pasauleziuros,gyvenimo budo...

10

Giedre, 22 parašė:

gyvenimas tai Tu pats, nieko cia keista kad visi ir tegalvoja apie gera gyvenima, o ka darot kad butu geras gyvenimas, kas kart ir girdziu keiksnojan, tai vyra, drauga, vaikina, jis manes nemyli, mane paliko, kodel as zemo ugio, kokia as negrazi ...ir daug kitu dalyku...savo pasamone taip uzgulam neigiamom mintim, kad tai ir uzsikoduoja...daug zinau pavyzdziu,  galiu net pasakyti, viena mano pazystama, labai bijojo susirgti kruties veziu, ji visad pabrezdavo, kad nenoretu susirgti, patekti i ligonine , kad tai baisu , ir ka tu manai....ji ussirgo, nors neturejo jokiu paveldejimo ir mamos ar gimines....
reikia visad galvoti apie save ir kitus tik gerai, nes kas mes tokie kad kitus teistume...

o kad mane traukia prie biblijos..labai tuo dziaugiuosi...mano gyvenimas pasikeite 180laipsniu kampu...myliu gyvenima ir aplink visus esancius....taip tik lengviau...

pritariu Tau tuo ka pasakiai...zmones patys sau uzkaruna nereikalingas problemas, del kuriu neverta net galvoti..kaip jau sakiai kad net ir susergama jomis.....

11

Aciu tau Justinai uz palaikyma...

12

Ka jus norit pasakyt jum sunku gyvent? big_smile

13

gyvenimas yra sunkus... o gyventi tikrai nera sunku... big_smile

14

gyventi reikia moketi ir tada bus puiku:)

15

na manau tiek vyram tiek moterim yra sunku gyventi...na gal siek tiek merginom sunkiau....nu turbut suprantat ka noriu pasakyt:)

16

Manau merginom sunkiau, ju gyvenimas daugiau komplikuotas, jos nervinasi del menkniekiu, visada turi buti grazios ir pan:D Pvz snd drauge pareiske, kad neis i sokius nes neranda savo megstamo dirzo ir lb nervuojas, nes su kitais dirzais ji negraziai atrodo:D O as, manau ir kiti vaikinai sokiams apsirengt ilgai netrunku ir nesvarbu, ar randu koki drabuzi ar nae, jei nerandu to kurio nori, apsimaunu kita ir viskas, be jokiu ilgu mastymu:D

17

big_smile pritariu kad mes merginos esma smulkmeniskos big_smile bet gyvenime manau kad ir vieniem ir kitiem yra visokiu rupesciu ir problemu...o mes tik pacios savo tuo smulkmeniskumu apsunkinam sau gyvenima big_smile

18

Vilma, 20 parašė:

big_smile pritariu kad mes merginos esma smulkmeniskos big_smile bet gyvenime manau kad ir vieniem ir kitiem yra visokiu rupesciu ir problemu...o mes tik pacios savo tuo smulkmeniskumu apsunkinam sau gyvenima big_smile

pritariu tau:)

19

Man atrodo, kad 90 procentu problemu prisidarome patys, is smulkmenu ispute burbula, tiesiog esam prie to burbulu putimo taip priprate, kad to net nepastebim big_smile
Merginom yra sunkiau, jau vien del to, kad visa laika reikia atrodyti graziom, tvarkingom, o mes ir nesiskute galim iseit ir nebus del to dideles tragedijos big_smile

20

Sunku ar lengva gyventi priklauso ne nuo zmogaus lyties, o nuo to kaip jis i ta gyvenima ziuri smile