Tema: Klubas
kokios muzikos truksta klubose? ir kiek saliu klube galetu buti? koks interjeras klube?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klubas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kokios muzikos truksta klubose? ir kiek saliu klube galetu buti? koks interjeras klube?
... nerandu sau klubo... "Amerika pirty" kaip ir nieko....
"Siena", per sunki muzika... senuku saleje... naftalinu pakvimpa... netinka...plius kondicionieriai blogai veikia, visad galva skauda.
"Zemyn upe", nebent paprikolinti...
"Zepelinus"... hmm, na irgi ne man...
...taip kad daugiau kaip ir nieko nelieka...
... kokiam tikslui apklausa?
galvoju i prieki, gal teks kazka atidaryti. kaip supratau nera tinkamos aplinkos.? tinkamos muzikos?
...mano amziaus zmonems nera....
..kadaise galvojau ta pati... ishsinuomoti gamykloje patalpas... miesto pakrashty ir atidaryti keliu saliu diskoteka...pasirodo nera taip paparsta ir reikia ziauriai daug leshu.... ta prasme aparatura ziauriai daug suryja pinigu.
... su patalpom lengviau, ju praktishkai nereikia irengineti... galima ileisti pacaniukus su grafiti....ir viskas kaip ir sautvarkyta... belieka tik prieshgaisrine ... na o kur dar licenzija alkoholiui... ir visa kita... manau utopija vienam... be kolektyvo nieko nebus...
tai zinoma
zunku, vien licenzija alkocholiui daug,
bet viskas atsiperka. svarbiausiai aparatura be 5-6 tukstanciu nenupirksi
tai zinoma
Uz tokia kaina kolonele viena jau turesi:D
cia be kolonkiu, atmetam sviesulkes, cia omeni stipras, vikseris ir pan.
Mindaugas, 20 parašė:tai zinoma
Uz tokia kaina kolonele viena jau turesi:D
aha ir viena lempukę 120 v pridės ;D
čia 5, 6 reikia čia kur kas daugiau pabandom pagalvot, na va gal ir suklysiu bent pirmas skaičius gali būti didesnis 100000
klubu gal ir netruksta bet truksta tokiu renginiu patraukianciu ten ajti na man klube swarbu muzika ir kokia publika renkasi
o interjeras tai manau nera toks swarbus klubui
svarbu kad shviesos muzika butu geraj suderinta ir geraj irengta, o svarbiausia kokie didzhejej gros klube, jej vien vinila palejsi to neuzhteks..)))
o jo...kaune tai tikrai neradau savojo klubo
hmmm.. idomu ...
klubu gal ir netruksta bet truksta tokiu renginiu patraukianciu ten ajti
na man klube swarbu muzika ir kokia publika renkasi
o interjeras tai manau nera toks swarbus klubui
o as manau, kad klubui aplinka turi siokios tokios itakos :? nzn as daug kur nebuvus.. tik amerikoj, sienoj, kolegose ir patrankose.. is ju visu man geriausiai patinka patrankos.. sienoje anksta, labai jau vietos nera :? bet siaip aplinka tokia visai patraukli..kolegu aplinka tikrai studentiska, nieko ypatingo... o amerika man i kluba nepanasi,, siaip tokia kaip kavinuke, kurioje galima ir pasokti...
geriausia koks angaras su geru didžėjum na, tiesą passakius aš taip dorai dar niekur nebuvau, bet va kai pasižiūrėjau Tiesto klipukus... žodžiu tiesiog angara susirenka žmonės ir visiems liksma... na, kad ten tik angaras, pamačiau tada, kai rodė kaip viską tvarkė... žodžiu gera muzika ir šviesos muzika daug duoda
mhmm, na pvz kai Qlimax. lazeriai, sviesos efektai, ztipri trance, techno,harcore muzika, didelis kaip kas minejo angaras, ar net kokiame (stodione). sunku butu rasti tokia patalpa. na jaunimo zinoma butu nemazai... bet kvieciami dj is ivairiu saliu... taip butu saunu. dar nemaciau tokio klubo kur man butu patike...
Echhh, teoretikai jus... butu gerai tas ir anas, zmoniu susirinktu tikrai... Jei su tuo dalyku realiai neesat susidure, toje srityje nieko nenusimanot, tai kokiu velniu galvoti apie tai, kaip atidarysi nuosava kluba? Mindaugai net nebandyk sakyti, kad kazkiek tai ismanai, vien tavo pasiulyta kaina uz aparatura pasako viska. Visu poreikius tenkinancio klubo dar niekur nebuvo ir nebus ir neverta apie tai fantazuoti. Sutinku tik del Kauno klubines kulturos kokybes... bet siaip kas domisi, tas randa neblogu vietu, kur gali pasilinksminti taip, kaip nori. Nerandat to ko norit klubuose, ieskokit renginiu, ju tikrai yra, tiek uzdaru, tiek atviresniu(netgi tuose paciuose sandeliuose).
dahuja reik investuot, apie dideli angara,aparatura, sviesos efektus,plius dj´s, o nesnekant dar baro irengimai. tai didelios sumos ir noredamas greitai nepadarytum... kainos net nereikia diskutuot be 500 000 lt net planuot nereikia. ten tik pvz buvo.. ir visi tik diskutuoja. kolonke nusipirksi ar kazka panasaus... lengva diskutuot. stenkites patys padaryt ar pradet rengt kazka panasaus. tai rialus dalykas. irengus, butu daroma i menesi tik pora kartu renginis. nes jei kas diena nebus daug liaudies, nebus apyvartos. yra zmoniu kurie gali daryti tai... diskusija baigta... nes reikia tik nuomoniu o ne smugtymu ir pan...
ou jeee! ;D
idomu kokia apyvarta padarysi rengdamas renginius pora kartu i menesi? ir per kiek laiko tau atsipirks isleisti pinigai? koks tikslas kurt kluba, kuriame nebutu "daug liaudies"?
kasdien darysi, daug pinigu prarasi iskart... plius dj
gal galiu paklausti kiek, Mindaugai, esi realiai susijes su kokia veiklos sritimi, kuri sietusi su klubo steigimu? (nenoriu rasyti kazkokiu papildomu komentaru, kad nieko neizeisciau...)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Klubas