Topic: Kuo skiresi lietuvaites nuo uzsenio merginu?
Kokie skirtumai? Ir kodel lirtuviai renkasi uzsenio merginas?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kuo skiresi lietuvaites nuo uzsenio merginu?
O kodel paskui vel grizta pas mus?
ne visada. bat manau betdidelis procentas pasilieka.
tu gi vyras esi! pats turi i si klausima atsakyti!
alia skirtumas labai paprastas musiskes uzrietusios nosis ir islepintos savo teveliu !
~
klausiau todel kad noriu suzinoti tautos nuomone.
O gal tik taip atrodo kad jie uzriete nosis, o turi pvz?
na cionikstes merginos labai skyriasi nuo lietuvaiciu. cia nemazai sutikau tokiu duru kurios mano kad jos grazios o istikruju tai :S
seip net nzn kaip pasakyti ta skyrtuma, bet lt ir Uk merginos labai skyriasi.
visai kitas apsirengimo stilius visu pirma. Uk merginos megsta visus apkabynet(man tai keista buvo kai atvaziavau) labai daug merginu ruko(feeeee)
mmm na kad ir lietuvoj merginos sveikindamosis apsikabineja vienas kita... :V
visai kitas apsirengimo stilius visu pirma. Uk merginos megsta visus apkabynet(man tai keista buvo kai atvaziavau) labai daug merginu ruko(feeeee)
tai kad lygiai tas pats pas mus
taip angles redosi savo stiliumi, lietuvaites yvairiai, bet ne noto priklauso visa tai apie ka mes kalbame
Nikita, 16 wrote:
tai kad lygiai tas pats pas mus
ne nu mano klasiokes lietuvoj tai vian kita ruko, o cia kaskur 50% ruko
tai tikrai dziugu, kad tavo klasiokes tokios. mano klasiokiu gal 50% ir neruke, bet grupiokes - ruke beveik visos (iskaitant mane)
... pirma... man rodos lietuvaites nuo uzsienieciu skiriasi savo formomis....:) ... manieromis, kishenpinigiais ... plius darbshtesnes....tvarkingesnes, moterishkesnes.... vienu zodziu lt vieni privalumai...
... daug keliavau... uz lietuves grazesnes nebent ruses... ir tai.... pradedu abejoti...
Kiekvienoje salyje galima sutikti garziu moteru. Bet visvien buvusiu ~cccp~ moterys patraukliausios lietuvems.
Kiekvienoje salyje galima sutikti garziu moteru. Bet visvien buvusiu ~cccp~ moterys patraukliausios lietuvems.
... na cccp gal ir patraukliausios... bet jos pasaulyje turi ne koki varda... o ir protiniais gabumais nepasizymi...
visame pasaulyje taipat
manau mastymu
lietuves valdo po to jau rusija
birutele nesupratau tavo pasakymo "manau mastymu". Aciu
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kuo skiresi lietuvaites nuo uzsenio merginu?