1

Topic: Gyvenu del kitu...

Kaip ismokt gyvent del saves?.

2

Re: Gyvenu del kitu...

Kartais to neleidzia padaryti aplinkybes...

3

Labai sunku gyvent dėl savęs... O kaip tiksliai tu galėtum apibūdinti tą "gyvenimą dėl kitų"?
Jei tu padedi kokiai senutei nulipti laiptais, tai juk nieko blogo smile
Jei aukoji save dėl artimų žmonių, tada nėra taip blogai, jei jie tai supranta. Kažkada ir jie padės tau smile
O jeigu aukojiesi dėl nepažįstamų ar tiesiog neartimų žmonių, dėl kurių, tu manai, to daryti neverta, tada kitas reikalas. Reikia paprasčiausiai išmokti spjauti ant žmonių, kurie spjauna ant tavęs. Mane gerai išmokė gyvenimo dėl savęs biznis, kitaip sakant darbas, kur neapgavęs kito nepragyvensi. Kai išmoksti kabinti žmonėms makaronus tik tam, kad uždirbti kapeiką, reiškia tu jau moki gyventi dėl savęs. Tik reikai jausti ribą ir žinoti ką apgaudinėti, o ko ne. Niekada neaupgauk artimo, jau geriau padaryk žalos sau, nei jam wink

4

gyvenk taip kad jaustumeis laimingu

5

gerai butu kat taip visada gautusi gyvent kat butum laimingas big_smile
niu jau bet ce kvaila kaip gyventi del saves hm paprasciau nebuna big_smile

6

nemanau, kad galima ismokt gyvent del saves kai visada gyveni del kitu

7

taip manau cia tikrai nera nieko sudetingo, gyvewnti taip kaip Tu pats to nori...
gal tikiuos kai kada nors apsizenisiu nereiks gyventi taip kaip kad mano zmona nores ;D

8

o visdel to :}

9

Vitalijus, 18 wrote:

Labai sunku gyvent dėl savęs... O kaip tiksliai tu galėtum apibūdinti tą "gyvenimą dėl kitų"?
Jei tu padedi kokiai senutei nulipti laiptais, tai juk nieko blogo smile
Jei aukoji save dėl artimų žmonių, tada nėra taip blogai, jei jie tai supranta. Kažkada ir jie padės tau smile
O jeigu aukojiesi dėl nepažįstamų ar tiesiog neartimų žmonių, dėl kurių, tu manai, to daryti neverta, tada kitas reikalas. Reikia paprasčiausiai išmokti spjauti ant žmonių, kurie spjauna ant tavęs. Mane gerai išmokė gyvenimo dėl savęs biznis, kitaip sakant darbas, kur neapgavęs kito nepragyvensi. Kai išmoksti kabinti žmonėms makaronus tik tam, kad uždirbti kapeiką, reiškia tu jau moki gyventi dėl savęs. Tik reikai jausti ribą ir žinoti ką apgaudinėti, o ko ne. Niekada neaupgauk artimo, jau geriau padaryk žalos sau, nei jam wink

Gyvent del kitu nematyt saves, belekokiais atvejais big_smile. Cia man viskas elemaru kaip galima pakeist viska, bet negaliu tai mano genuose iauge big_smile. Kaip sakant ner pasirinkimo ar gyvent del kitu ir kentet ar gyvent del saves ir kentet big_smile

10

Dalius, 24 wrote:

Kaip ismokt gyvent del saves?.

tai tu ne gyveni o tik egzistuoji jei del kitu bent jau as manau

11

negalima gyventi del kitu. nes anksciau ar veliau pradesi priekaistauti tiems kitiems, kuriems tu taip dramatiskai "gyvenima savo paaukojai" o jie nedekingi, net nesupranta kaip tu aukojaisi...fe. nuo tokiu zmoniu paskui bega visi. ir pats blogai jausies (taigi jausi ta nedekinguma ir kad taves niekas pasauly nesupranta) ir kitiems gyvenima gadinsi. aisku, jei nori zmonijai pasitarnauti - prasom, zygiuok i raudonaji kryziu ir isidarbink ten kokiu pagalbiniu darbininku puse etato. tai rytais arba vakarais padirbesi uz centus, zinodamas, kad tikrai kazkam kancias palengvini, ir tai bus geriau, nei gyventi atseit del artimu zmoniu, o paskui jiems iskalbeti viska.
o del saves...tai vakare atsisedes virtuvej ant taburetes pasiimk tuscia lapa, tusinuka ir susidaryk sarasa mazdaug 10 dalyku, kuriuos tau patinka veikti ir susiplanuok savaite i prieki kada jais uzsiimsi. ir laikykis plano. kita sarasiuka pasidaryk daiktu, kuriu noretum, paimk lygiai tiek tusciu vokeliu, uzsirasyk ant kiekvieno kokiam daiktui bus skirti pinigai tame vokelyje ri kai tik gauni is kur nors piniggeliu - dek paeiliui i kiekviena po truputi.
ir dar visokiu atrakciju galima prisigalvoti:) sportuoti pradek, labai daug del saves padarysi tuo budu:)

12

Migle, 26 wrote:

negalima gyventi del kitu. nes anksciau ar veliau pradesi priekaistauti tiems kitiems, kuriems tu taip dramatiskai "gyvenima savo paaukojai" o jie nedekingi, net nesupranta kaip tu aukojaisi...fe. nuo tokiu zmoniu paskui bega visi. ir pats blogai jausies (taigi jausi ta nedekinguma ir kad taves niekas pasauly nesupranta) ir kitiems gyvenima gadinsi. aisku, jei nori zmonijai pasitarnauti - prasom, zygiuok i raudonaji kryziu ir isidarbink ten kokiu pagalbiniu darbininku puse etato. tai rytais arba vakarais padirbesi uz centus, zinodamas, kad tikrai kazkam kancias palengvini, ir tai bus geriau, nei gyventi atseit del artimu zmoniu, o paskui jiems iskalbeti viska.
o del saves...tai vakare atsisedes virtuvej ant taburetes pasiimk tuscia lapa, tusinuka ir susidaryk sarasa mazdaug 10 dalyku, kuriuos tau patinka veikti ir susiplanuok savaite i prieki kada jais uzsiimsi. ir laikykis plano. kita sarasiuka pasidaryk daiktu, kuriu noretum, paimk lygiai tiek tusciu vokeliu, uzsirasyk ant kiekvieno kokiam daiktui bus skirti pinigai tame vokelyje ri kai tik gauni is kur nors piniggeliu - dek paeiliui i kiekviena po truputi.
ir dar visokiu atrakciju galima prisigalvoti:) sportuoti pradek, labai daug del saves padarysi tuo budu:)

Nieko viskas baiges gyvenimas del kitu viskas peraugo i agresija. ir aciu dievui. Geriaui jau skaityt kad visi aplink urodai moraliniai ir ziuret savo shikna, nes kaip sakant niekas manosios nepaziures pasimokiau. Geriau jau ait ir nesiskaityt su zmonemis. det skersa ant visko.

13

nu kaip matau tu linkes i krastutinumus. gal tiesiog atsirink zmones, kurietau svarbus ir kuriems nori padeti ir zinai kad pats sau sulauksi pagalbos is ju. o del ne artimu zmoniu nekvarsink sau galvos. ir nereikia kitiems agresijos lieti jei jie nieko deti. mylek save tada jau galvok ka daryti. nors karta per diena paziurek i veidrodi ir pasakyk sau komplimenta. labai nuosirdziai. ir migle tau super patarimu dave. taip kad gyvenk!

14

joa gal savo zmoniu tarpe turek ne tik energetinius vampyrus ar tuos kurie tik imti linke bet kad tuo paciu grazintu tai ka tu jiems duodi.. wink

15

na as gyvenu del saves gera atnesdamas ir kitiems smile

16

tai tu apsispresk del ko gyveni

17

as tai del taveas smile

18

Audrius, 23 wrote:

as tai del taveas smile

netikiu big_smile

19

Norėčiau gyventi savo pasaulyje, nes šis man per baisus. Baisu žiūrėti kokie žmonės veidmainiai. Šlykštu. Mano išvaizda slepia vidų. Taip bandau slėptis nuo šio pasaulio. Atrodau aš įprastai, nors taip nenorėčiau, nes kaip jau minėjau - esu kitokia. Tėvai neleidžia. Nenoriu jų pykdyt, nes šeip jie nėra blogi. Taigi, gyvenu dėl kitų žmonių, o taip norėtusi dėl savęs...

20

mant ai patinka kad kiti gyvena del kitu galetu visi taip gyventi man butu labai gerai smile