Topic: merginos kunas ar jos vidus?
kokia mergina jums labiau patiktu ar tokia grazi ledine nereali su dideliais papukais bet tokia poxuiste vienkartine ir t.t. ar kokia faina linksma draugiska bet negrazi? kokia rinktumietes?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → merginos kunas ar jos vidus?
kokia mergina jums labiau patiktu ar tokia grazi ledine nereali su dideliais papukais bet tokia poxuiste vienkartine ir t.t. ar kokia faina linksma draugiska bet negrazi? kokia rinktumietes?
nium mane labaiu ant vaikinu traukia bet nieko tokio rinkciausi su dideliais papukais :PPPP
nuj nuj nu man atspats nes jei nesneki butu mes as ir nesneketciau veiktciau kaska kitka su ja
Nu nu, tikras vyras prakalbo.
juokas sueme
taii ne ****
Ir dar sajanu pripaise;D O seip, as rinkciau kompromisa:)
nejaugi neimanoma rasti viduriuko? kodel butina rinktis arba grozi arba vidu? juk kai zmogus istikruju patinka vidumi, tuomet ir jo isore patraukli.. ar as klystu?
čia matau madinga paskutiniu metu tokios temos.. pasaulyje juk ne dvi moterys ir ne du vyrai, kad reikėtų rinktis vieną iš dviejų
![]()
![]()
![]()
nuj nuj nu man atspats nes jei nesneki butu mes as ir nesneketciau veiktciau kaska kitka su ja
ateis metas, kai norėsis su kažkuo ir pasikalbėti
pasaulyje juk ne dvi moterys ir ne du vyrai, kad reikėtų rinktis vieną iš dviejų
Respect.
>>nuj nuj nu man atspats nes jei nesneki butu mes as ir nesneketciau veiktciau kaska kitka su ja
Kad nelabai ir moki shneket
gal buti
manau galima surasyt kompromisa nevisiem vienodai jos grazios tikrai galima rasi graze tiek isore tiek vidum ))))
nejaugi neimanoma rasti viduriuko? kodel butina rinktis arba grozi arba vidu? juk kai zmogus istikruju patinka vidumi, tuomet ir jo isore patraukli.. ar as klystu?
su vidumi nereiks miegot apsikabinus:=)juokauju nepyk jeigu ka:)
jo teisingai
Kad ir kaip būtų išpradžių žiūrim į išore, o jei pasimato, kad tai(kaip temos autorius minėjo) "poxuistė", tokiu atveju neverta net tęst ar bandyt keist - siekt kompromiso - jei keiti kažkada bus pasėkmės, tik ar jos bus tokios kokių tikies. Realiam gyvenime su pirmais bendravimo sakiniasi susidarai nuomonę, kuri vėliau blogėja arba gerėja, o tada jau sprendi apie žmogų, nemanau, kad beprasmis bendravimas vistiek gali palaikyt santykius, vien dėlto, kad nori įsitempt į lovą.
na jei jau taip tai rinkites abi merginas - viena del grazaus vidaus o kita del grazaus kuno stai jum ir kompromisas
su dviem mergom nepabendrausi nebent su viena kuniskais santykiais usiiminesi ir tuo patciu su kita snekesies
![]()
su dviem mergom nepabendrausi nebent su viena kuniskais santykiais usiiminesi ir tuo patciu su kita snekesies
![]()
![]()
![]()
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD cia tai bent sugebejimai!!
Diskusijų forumas → Apie Moteris → merginos kunas ar jos vidus?