Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

- Karolina, 11
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Tema: spalvos
nju nzn kaip pas jumi bet pas many taj lb daug spalvu..lb megstu ivairove,sapalvinguma:] niekada nesirengiu tajp kaip patinku vaikinam ar net geriausiai draugei...rengiuosi kiap patinka man..manau butina apsirnekti tajp kaip arciau savo sirdeleszz..tajp nemanot?beja kaip rengetes jus?ir del ko,dle saves,ar kitu?aa?:]

- Gerda
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: spalvos
aishku , kad del kitu... jei nereiketu rengtis tai nuoga waikshciociau.. kwailas klausimas... mano geriausiai draugei manau giliai dzin ar ash shiand uzsidesiu zalius triusikus ar raudonus... o tau, manau, juo labiau dzin turetu buti...... cia sawaime aisku , kad rengiames taip kaip patinka mum patiem... hm.. nors kartais tenka apsirengt ir del kitu....

- Rita, 17
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
pas mani daug spalvu bet yra kelios geriausios: raudona,juoda, zalia, melyna,..

- Eglė, 25
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
manau rengiames tik del saves ir tik taip kaip paciai patinka... jei patiks tau patiks ir kitiem...

- Edita, 19
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
as tai rengiuos taip kaip noriu ir tik del saves ir man dzin ka kiti apie mane galvoja.o jei kam nepatinka kaip rengiames tegul neziuri

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
As tai rengiuosi tik tai, ka turiu... dzin spalvos, dzin kam patinka ir kam ne... 

- Agne, 18
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
jei patiksi sau, patiksi ir kitiem.. svarbu buti savimi..- visada rengiuosi kaip man patinka ir tiek..

- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Agne, 19 parašė:jei patiksi sau, patiksi ir kitiem.. svarbu buti savimi..- visada rengiuosi kaip man patinka ir tiek..
tikra tiesa pritariu as tau
Žinutės: 9
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.