Tema: Ką manote apie lenkus?
rasykit tik tie, kurie is tikro pazista nemazai lenku ir gali daryti isvadas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką manote apie lenkus?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
rasykit tik tie, kurie is tikro pazista nemazai lenku ir gali daryti isvadas
Aš kiek lenkų esu sutikęs tai visi bent šiek tiek mokėjo lenkų kalbą.. Nejuokauju, čia faktas.
as i Vilniu atsikrausciau ir mano grupiokas vienas lenkas.. tai as su juo nuo pat pirmu dienu iki pat dabar geriausiai sutariu, negu su kitais grupes nariais.. susipazinau su jo klasiokais irgi geri zmones, ne vienam baliui kartu dalyvavom.. na vnz as ne tik ka neturiu nieko priesh, bet ir esu uz juos
Kas labiausiai mane erzina, kad iki šiol tokie klausimai vis dar užduodami. Lyg nebūtų savaime suprantama, jog kitų tautybių atstovai tokie patys žmonės kaip mes.. Liūdna.
(na kalbant apie lenku valstybe):
sveikinu juos issirenkus puikia valdzia svietimo ministras ir viceministras vos jau ne legendiniai anekdotu herojai, statistika irgi miela 96% krikscionys - 95% tikintys
nu ka dar galima pasakyt - laukiam pirmuju neo-inkvizicijos lauzu
Kas labiausiai mane erzina, kad iki šiol tokie klausimai vis dar užduodami. Lyg nebūtų savaime suprantama, jog kitų tautybių atstovai tokie patys žmonės kaip mes.. Liūdna.
ramiai, nesirsk taip...db esu lenkijoje ir sulig kiekviena diena zaviuos zmoniu draugiskumu ir mandagumu...galbut tik pasitaike vien tokie zmones...delto ir uzdaviau klausima..noriu kitu zmoniu nuomone isgirst.
lenkas ne tautybe,o profesija..
tak tak, jak Polek tak človek, jak Lytvin tak cham ;D
As draugavau su berniuku, kuris buvo lenkas.. ir gerai sutarem... nemaciau jokio skirtumo bendravime,kad jis kitos tautybes.... turiu viena pazistama, irgi nuosirdus labai zmogus.. Visada visu tautybes zmoniu visokiu buna..
buvau lenkijoje su projektu teko gyventi ir dirbti su 30 paaugliu grupe.. jie tikrai mieli zmogiukai supranta juokus
siaip labai linksma su jais ir viskas ciki
lenkai daugiau kulturingesni uz lietuvius
labai faini zmones...
tak tak, jak Polek tak človek, jak Lytvin tak cham ;D
;D be komentaru ;D
co polsko - to guvno
lenkai daugiau kulturingesni uz lietuvius
nepasakyciau kad kulturingesni... na aisku priklauso nuo situacijos... bet pvz prie pietu stalo pas juos kulturos ner.... bent jau tuos su kuriais bendravau tik keletas isskirtiniai...
nieko pries juos neturiu, kelis pazinojau, vieni labai nuostabus zmones kiti biski nervais pagroti megsta.. zodziu lenkai tokia pati tauta kaip ir visos kitos pasaulio tautos- yra gera yra blogu... bet prisipazinsiu negaliu nesijuokti ju kalba girdedamas
gal kad ju labai daug,tai todel ir stringa visiems vos ne:=)lenkai irgi zmones:)
na kaip visokiu lietuviu yra, taip ir lenku...jie juk ne antzmogiai...
kodel is kaikuriu atsakymu suprantu, kad manote, jog pati esu pries juos....juk tema skamba :"ka manote apie lenkus" ...ar jauciamas koks priesiskumas?
jauciu kad tu ruosi kara pries lenkus
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką manote apie lenkus?