21

Re: Ką manote apie lenkus?

...buna ju visokiu, bet ash asmenishkai nieko blogo negaliu pasakyti....kadangi teko 3 metus su lenku draugauti- sutarem puikiai, manau daug padejo kulturiniai panashumai.....taip pat turiu keleta labai geru draugu ju tarpe....

22

nieko nemanau, nes neteko susidurt su jais. o siaip tautybe manau ne viska parodo.. kaip ir visur - yra geru zmoniu ir yra blogu zmoniu..

23

cha buvau lenkijoj tai mane toks groozas ten paeme!
1.lenkam net teisiu negalima duot tuo labiau leisti prie vairo sesti!
2.visi jie vaidina tokius sventuolius, vaiksto i baznycia saziningai ir taip pat saziningai tiesiai is baznycios kiekviena kabaka apseda ir pliaupia alu
3. ira lb ikyrus..nu zodziu nemegstu lenku..
(ps. prasau nepykt nes tokia nuomone susdariau lenkijoje budama..)

24

Vilma, 20 parašė:

cha buvau lenkijoj tai mane toks groozas ten paeme!
1.lenkam net teisiu negalima duot tuo labiau leisti prie vairo sesti!
2.visi jie vaidina tokius sventuolius, vaiksto i baznycia saziningai ir taip pat saziningai tiesiai is baznycios kiekviena kabaka apseda ir pliaupia alu
3. ira lb ikyrus..nu zodziu nemegstu lenku..
(ps. prasau nepykt nes tokia nuomone susdariau lenkijoje budama..)

1. Turbut matei lenkijoj vazinejancius lietuvius
2. Nesuprantu kame cia nesuderinamumas, nevogia, nesimusa, nedaro nusikaltimu, o alaus pageria sekmadieniais - viskas ok.
3. Reikejo tik sita punkta palikt, butu aiski tavo nuomone

25

jie labaj  skyresi  nuo lietuviu  ir rusu...jie labai  kulturingi ir malonus,nemazaj  draugu  turiu! :::833 ir su jieis malonu bendrauti!

26

Aš galiu pasakyt apie lenku furistus ta, kad dažniausiai pas juos buna problemu, tai jie furos numeri pameta, tai dokumentai suplyše, tai apžiūros, tai draudimai pasibaigę. Jie sukčiai, savanaudžiai Ir jiems kiti furistai plombas nuplėšdavo, kad su muitine problemų turėtu.Vienu žodžiu antri po Estų pagal reitingus.

27

idomus zmogeliukai... aisku labai jau tikintys.. baznyciuose nakvoja.... wink nejaugi tiek nuodemiu daryti reikia smile   o taip man jie patinka smile

28

lenkai lenkus giria, o lietuviai tyli, nes ju bijo? big_smile

29

gera fraze Igno,yra visokiu zmoniu tautybese.Bet lenku politikai,isnagleje iki ribu,sukure kazkokia diskriminacija,visiems aisku kad niekas ju nediskriminuoja.Zodziu,del garbes,as lenku dydviris.Kabinkit man medali.Cia sovietu palikimo pedsakai...Menkystos ,daugiau nieko

30

kiek teko su lenkais bendrauti, tai jie draugiški žmonės smile
nors šiaip ką žinau, visokių juk žmoniu yra smile

31

Mirtis Lenkams ;D :::500   :::511  :::530   :::510   :::509 :::502

32

ar zinot, kad Lenkija turejo buti Baltijos jura?
o lenkai karosiukai?
o siaip lenku nemegstu, daznai pravaziuoju pro lenkija, tenka sustoti kavinese, degalinese, esu su viena lenke savaite kartu gyvenusi(kokiom aplinkybem nepasakosiu), nepatinka jie man, susikalbet sunku jei lenku kalbos nemoki, kitom kalbom ju nepakalbinsi, vis tiek lenkiskai atsakys, ar jie nesimokina uzsienio kalbu?

33

kaip sakoma "lenkas" tai profesija ;D tai kas darbuojasi uzsieni zino kad kad ju pilna visur ir jie numuse kainas! uzsiraso ant kaktos dirbam uz maista ;D tai va tokie tie lenkai slykstynes smile

34

1 dirbantis lietuvis 3 dirbancius lenkus atstoja... :::012

35

lenkai yra super zmones aisku ne visi big_smile pati dirbu su lenkais zodziu dobra ;dd big_smile
:::b49:::b49

36

Inga, 25 parašė:

ar zinot, kad Lenkija turejo buti Baltijos jura?
o lenkai karosiukai?
o siaip lenku nemegstu, daznai pravaziuoju pro lenkija, tenka sustoti kavinese, degalinese, esu su viena lenke savaite kartu gyvenusi(kokiom aplinkybem nepasakosiu), nepatinka jie man, susikalbet sunku jei lenku kalbos nemoki, kitom kalbom ju nepakalbinsi, vis tiek lenkiskai atsakys, ar jie nesimokina uzsienio kalbu?

37

inga moka jie rusiskai tik tokia subtilybe ira pirma visa tirada rusisku keiksmazodziu tada klausi bet irgi kas antras zodis keiksmazodis nu patikek bent jau man tai jie rusiskai ir atsakydavo

38

lenkai zmones kulturingesni negu mes. pats dirbu su lenkasis ir zinau nuo A iki Z. jie visada tave pakvies jei vyksta koks baliukas ari siaip daro vakariene kviecia kad paragautum ju gaminamo maisto, praso kad tu padarytum ka nors is savo asortimento. lietuvis tai tik ateis pakvies kai jau gerai isgeres bus ir nebeturi su kuo 'dasimust',  Lenkai dauguma darbstus zmones nu mes lietuviai tai visi darbtus.
siaip jie zmones kaip zmones bet Vilnia nasa ir kitaip but negali.

39

atsiprasau uz zodzius,bet lenkai - isskirtine tauta - atsilikeliu tauta,nezinau kokiame jie amziuje dar tebegyvena :::b51 Yra normaliu ,bet labai mazai :::819

40

Sveiki,gyvenu olandijoje ir su lenkais susiduriau begales kartu,baisu net kalba pramokau,ka galiu pasakyt,darbe ar namie visada pas lenka kiseneja alaus skarbonke,darbo atzvilgiu jie baige kazkokia letapedziu mokykla,zodziu atcargiai kie kaip kokakola ku labai daug:::012